monia29 14.10.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Wow! Gratulacje dla męża! Zdolniacha A jak już znajdziesz dobry olej to bardzo proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Aneta, doczytałam o tarasie. Powinno się w tym przypadku pisać Tarasie . Bardzo śliczny i jak starannie go poolejowałaś. Nie mówiąc już o suchym murku i trawkach. Doczytałam, że szukasz oleju w Polsce. Polecę Ci ALTAX z przyległościami, tzn. ochronne i inne. Używam i do środka, i na zewnątrz. Kładzie się bardzo dobrze i konserwuje też znakomicie. Wcześniej używałam Starwaxa, ale na małe powierzchnie, bo drogi. Altax ma jeszcze tę zaletę, że jest TANI – wykasza inne oleje. Altaxem były konserwowane elementy drewniane na Wawelu – to żeby dodatkowo zareklamować. http://www.altax.pl/produkty/altax-olej-do-drewna W marketach produktów Altaxa nie ma, ale na stronie podają informację, gdzie w jakim województwie jest do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 15.10.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 o ja też polecam Polecę Ci ALTAX z przyległościami, tzn. ochronne i inne. REWELACJA i dziewczyna która robiła mi projekt ogrodu też bardzo zachwalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 15.10.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Uwielbiam dechy na tarasie, chociaż wszyscy zniechęcają mnie do tego pomysłu, ale nie wyobrażam sobie niczego innego, wyszło świetnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 15.10.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 ALTAX jest w OBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.10.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Dziękuję bardzo:hug::hug: i cieszę się, że taras nie tylko nam się podoba:wiggle: Aniu my robiliśmy takie punktowe betonowe fundamenty, na to legary i deski. Altax....hm.... nie słyszałam o tym oleju, Dziękuję Dziewczyny:hug:, a jaką powłokę tworzy? nie błyszczy się zbyt mocno???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.10.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Uwielbiam dechy na tarasie, chociaż wszyscy zniechęcają mnie do tego pomysłu, ale nie wyobrażam sobie niczego innego, wyszło świetnie!! mam dokładnie ten sam pogląd...dla mnie taras tylko drewniany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.10.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Dzięki kochana . Z tego wynika, że też tak musimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.10.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 No i znowu załamka !!! Dlaczego od początku nie zrobiłąm szarym olejem ?? :bash::bash: Nie wiecie, czy na bezbarwny "zadziała" szary ?Czy już po ptokach ? A po ile ten Altax ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Altax, jak nakładasz wedle przepisu, to pięknie wsiąka i po ostatnim przetarciu (na wilgotno olejem lnianą dobrze spraną szmatką) tworzy satynową pod względem gładzi i zupełnie nie błyszczącą powierzchnię. Ma jedną wadę, a mianowicie ilość kolorów jest ograniczona. Ale ja jak kładłam olej, to w ogóle jeszcze nie mieli kolorów i barwiłam dechy bejcą. Więc i ten sposób sprawdzony. Malkul dzięki za to OBI Ja mam wprawdzie sprawdzony sklep-hurtownię w W-wie, ale do OBI mam prościej, bo nie muszę się pchać do środka miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.10.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Ale nie ma szarego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 No i znowu załamka !!! Dlaczego od początku nie zrobiłąm szarym olejem ?? :bash::bash: Nie wiecie, czy na bezbarwny "zadziała" szary ?Czy już po ptokach ? A po ile ten Altax ? 2,5 l Altaxu wystarcza na 30–75 m2 powierzchni. Zależy jak dużo zużywasz i ile warstw kładziesz. Cena takiej puszki w internecie jest podawana około 85 zł. Castorama ma po 96 zł. A ja sklepie-hurtowni w centrum W-wy kupowałam 4 miesiące temu 1 litr za 46 zł. Z tego co wiem olej można podbarwiać, ale na stronie Altaxu są porady i można zadać pytanie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.10.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Anetko tarasik wyszedł cudny:jawdrop: I na serio zrobił go Twój osobisty mąż? Jest pięknie- naturalnie i elegancko.:wiggle:Chociaż muszę przyznać, ze mnie kręcą tarasy kamienne, ale tylko i wyłącznie z kamienia naturalnego. Wszelkie gresy odpadają. U nas właśnie taki będzie:) Miłego tygodnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 16.10.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Szczerze mówiąc nie wiem czym się bardziej zachwycać: tarasem czy zdolnością i pracowitością Twojego Męża.... PIĘKNY JEST! (mam na myśli taras, ale Mąż zapewne też jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.10.2012 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 19.10.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Anetko taras wyszedł super, piękny jest !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.10.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Piękny taras!!! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.10.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ale masz piękny taras!!!! Cudnie wyglądają też te roślinki obok w murku z kamienia. A swoją drogą: pod tymi murkami to Ty masz jakąś podmurówkę? Bo ja chcę w jednym miejscu zrobić coś podobnego i m. mowi, że podmurowka jest konieczna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 19.10.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Anetko Taras przepiękny!!! I ta szarość...Idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.10.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Anetko jaki Ty masz piękny ten taras, tylko zasiąść z kubkiem kawy i odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts