karolek59 19.10.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Cudnie :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 taras wyszedł booooskiiii :D uznania dla męża za kawał wspaniałej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 19.10.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Anetko Taras cuuuuuudo (i jeszcze mąż robił) rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.10.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Cudny ten Wasz taras... ehhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.10.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Aneta masz przecudny taras i wspaniałego, zdolnego męża! Może byś mi go kiedyś pożyczyła? Chętnie u siebie na balkonie bym takie deski widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.10.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Bylam pewna ze juz sie zachwycalam tarasem, a tutaj nie ma mojego posta:rolleyes: wiec pisze drugi raz Anetko gratulacje dla zdolnego meza, taras jest reewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 22.10.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Anetko, wrzuć coś jeszcze ładnego, bo zamiast wziąć się do pracy, obijam się na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Anetko ,masz piękny taras... z trawami fantastycznie komponuje...myślałam ,że to jakaś inspiracja :DM stworzył Wam wspaniałe miejsce do odpoczynku. .....gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Cześć Anetko Jak się ma piękny tarasik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.10.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.10.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dziewczynki Kochane, Lolku DZIĘKUJĘ BARDZO :hug:no ja jestem zachwycona tarasem, że o Mężu nie wspomnę dumna jestem z Niego jak nie wiem co bo kawał dobrej roboty Odwalił i wszystko jest perfekcyjnie wykończone, podocinane idealnie, no nie mam się do czego przyczepić Ale masz piękny taras!!!! Cudnie wyglądają też te roślinki obok w murku z kamienia. A swoją drogą: pod tymi murkami to Ty masz jakąś podmurówkę? Bo ja chcę w jednym miejscu zrobić coś podobnego i m. mowi, że podmurowka jest konieczna:rolleyes: Yuczko ja mam układane te kamienie bez podmurówki, Ogrodnik mnie zapewniał, że oni tak od lat robią i 3, max 4 warstwy kamienia spokojnie dadza rade bez niczego:yes: Aneta masz przecudny taras i wspaniałego, zdolnego męża! Może byś mi go kiedyś pożyczyła? Chętnie u siebie na balkonie bym takie deski widziała Kochana przykro mi ale Męża nie pożyczę:no:a takie same deski jak na tarasie mam na przysypialnianym balkonie Dziewczynki Altaxu nie ma w naszym Obi , w mojej dziurze wszystko na zamówienie i czas oczekiwania spory, mogłabym przez net ale...kupiłam Fluggera i jak tylko pogoda i czas pozwoli to będę maziać Wykorzystaliśmy niedzielną cudną pogodę i wybraliśmy się z dziećmi w góry no i jestem z nich mega dumna bo na własnych nóżkach zdobyły Połoninę Wetlińską w Bieszczadach:wave:Obawiałam sie o Iskierkę bo to jej pierwszy taki wymarsz ale była dzielna i jak tylko próbowałam ją wspomóc rękami to od razu mi się wyrywała i mówiła, że sama:wave:co więcej do połowy drogi również sama zeszła, w połowie była już tak wymordoweana, że padła ...zasnęła na rękach - pierwszy raz w życiu bo Ona spi tylko w wózku, łóżeczku albo foteliku:lol2:Okruszek trochę wymiękł pod koniec zejścia ale obojgu się medal należy:lol2: no to pochwaliłam się dziećmi:lol2: jutro meża zmolestuję i jakieś zdjątka z naszej wyprawy wkleję wnętrzarsko nie dzieje się nic:(weny i funduszy brak:( ale Mąż podbudowany efektem tarasowego szaleństwa wziął się ze swoim Tatą za drewutnię i domek narzędziowy, jest szansa, że zanim snieg spadnie bedzie skończona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.10.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Świetne dzieciaki!! Chrzest bojowy mają za sobą Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 23.10.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Brawa dla dzielnych malych podroznikow:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.10.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 No no to poszaleliście to dzielnym dzieciakom należy sie jakiś prezencik :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.10.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 No no to poszaleliście to dzielnym dzieciakom należy sie jakiś prezencik :lol2: oj ciocia, Ciocia:hug:dostały czekoladki na szczycie:lol2:a że jedzą słodycze tylko w weekendy to miały kumulację:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.10.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 oj ciocia, Ciocia:hug:dostały czekoladki na szczycie:lol2:a że jedzą słodycze tylko w weekendy to miały kumulację:lol2: wiedziałam że odpowiednio wynagrodziłaś dzieciaczkom trudy wspinaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.10.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Kurcze, chyba się spóźniłam na tarasowe foto (wyświetla się tylko zbliżenie, w pięknym kolorze zresztą). Szkoda, bo sądząc po komentarzach było co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.10.2012 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 wiedziałam że odpowiednio wynagrodziłaś dzieciaczkom trudy wspinaczki chyba nie muszę pisać, że odrobinkę im pomogłam z tymi słodkościami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.10.2012 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Kurcze, chyba się spóźniłam na tarasowe foto (wyświetla się tylko zbliżenie, w pięknym kolorze zresztą). Szkoda, bo sądząc po komentarzach było co oglądać Dropciu usunęłam bo nie chcę mieć w necie zdjęć z zewnątrz domu;)podeślij maila na priv to Ci prześlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.10.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dzielne dzieciaczki. Gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts