rasia 28.10.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Tak bardzo czasem chciałabym cofnąć czas... jak patrzę na Was, na Twoje Cudne Słodziaki... na to niezwykłe chwytanie milczącej chwili przez Twojego przezdolnęgo Pana Męża... tak pójść młoda i piękna z dzieciakami i Księciuniem przed siebie... po tej cudnej połoninie... Wetlinie... echhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.10.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 ech .... cudaki:). Ja ja bym chciała jeszcze maluszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 29.10.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Ale masz cudne dzieciaczki.. sliczne sa! I taras tez piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.10.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Anetko! Dawno mnie u Ciebie nie było, ale cieszę się, że się załapałam na zdjęcia maluchów i wyprawy. Piękne krajobrazy i urocze dzieciaki. Zostawiam całusy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.10.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Jak ja lubie oglądać te twoje dzieciaczki, zawsze usmiechnięte, słodziaki.Na zdjęcia tarasu spóźniłam się buuuuuuuu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 29.10.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Wreszcie się załapałam na fotki, ROZKOSZNE SZKRABY, ale super wyprawa, aż mi się zatęskniło za górami, a najbardziej podobają mi się fotki rodzeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.10.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Anetko, ale przepiękne rodzinne fotki:jawdrop: Dzieciaki przesłodkie, a Iskierka wyrasta na prawdziwą modelkę Pięknie razem wyglądacie, wspaniałe krajobrazy- taka wycieczka to świetny pomysł Buziaczki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 29.10.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Anetko, ale masz cudowne dzieciaczki! zdjęcia jesienne śliczne, szczególnie trzecie od końca. Piękna rodzinka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.10.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 normalnie się rozczulam patrząc na Twoje skarby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.10.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Anetko ma pytanko...czy ja dobrze pamiętam i dostrzegam ze masz zlew Villeroy & Boch ??? Jelsi tak to mozeszmi napisac jak sie teraz sprawuje bo juz pewnym czasie uzytkowania...ma jakies minusy a moze wiecej plusów ?? Zastanawia sie nad taki rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.10.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Anetko ma pytanko...czy ja dobrze pamiętam i dostrzegam ze masz zlew Villeroy & Boch ??? Jelsi tak to mozeszmi napisac jak sie teraz sprawuje bo juz pewnym czasie uzytkowania...ma jakies minusy a moze wiecej plusów ?? Zastanawia sie nad taki rozwiązanie Tak, dobrze Widzisz to subway:yes:ja jestem mega zadowolona i to jeden z lepszych wnetrzarskich wyborów. Owszem brudzi się ale każdy zlew się brudzi ...łatwo się czyści i zawsze wyglada dobrze, mnie do szalu doprowadzały mazaje na stalowym, teraz tego problemu nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.10.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Kochani dziękuję bardzo za tyle cieplych słów pod swoim adresem i dzieciaczków:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.10.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Tak, dobrze Widzisz to subway:yes:ja jestem mega zadowolona i to jeden z lepszych wnetrzarskich wyborów. Owszem brudzi się ale każdy zlew się brudzi ...łatwo się czyści i zawsze wyglada dobrze, mnie do szalu doprowadzały mazaje na stalowym, teraz tego problemu nie widać. dziekuję za info, czyli dobrze widziałam a czym go czyścisz? widac jakies ryski na szkiwie czy raczej z tych pancernych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.10.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 ja czyszczę cifem tak raz w tygodniu- problematyczne miejsca to te przy odpływach bo tam brudek widać najbardziej no i dno dużej komory, w której mam zainstalowany młynek do odpadów. Na codzień przecieram mikrofibrą wilgotną. Rysek nie mam , jedną niewielją czarną ryskę - kreskę po upadku garnka żeliwnego ale myslę , że jesli bym mocniej potarła to powinna zejsć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.10.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Jeeeeju rozkoszne! Masz dzieci A ta młodsza Gwiazda na ostatnim zdjęciu... ACH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.10.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 anetko pozdrawiam. jak pogoda u was. U nas słoneczko i topnie śnieg:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.10.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Anetko fantastyczne dzieciaczki i piekne ujęcia, te na ławeczce cód miód. Wysyłam privka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.10.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Przepiękne masz dzieciaczki Anetko Zdjęcia - zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.10.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Anetko-ja z podziekowaniami za cieple slowa u mnie i oczywiscie zalapalam sie gdzies przlotem na Twoja cudna rodzinke!!!Dzieciaki masz obledne ale to juz wiesz:lol2: Pozdrawiam Cie i sciskam bardzo cieplutko!!!!Mam nadzieje byc w czestszym kontakcie w nadchodzacym czasie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.10.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Anetko! Masz najpiękniejszy taras świata!!!:jawdrop::cool::yes: podoba mi sie to drewno i chcialam sie podpisac pod slowami Rasi (ale ja widze tylko jedno zdjecie z deska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts