aneta s 02.11.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Anetko,czy Ty wiesz w jakim wieku jest coreczka Neli? nie, nie wiem.... Gumisiu Pytasz bo pewnie myslisz o jakiejs pomocy rzeczowej. Póki co zbieramy pieniądze , jak Nelcia się okresli czego potrzebują to ruszymy z pomocą rzeczową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.11.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Anetko, serdeczności urodzinowe:hug: i dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.11.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Anetko jeszcze ja z życzeniami - 100 LAT Kochana:hug: miałam zajrzeć wczoraj ale tak się Nelcią przejęłam że zapomniałam:( myślę, że dzieciaki Nelci maja synek tak ok.5 lat a córeczka 7-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.11.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Anetko sto lak Kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.11.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Anetko, wszystkiego dobrego Skarbie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 02.11.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Od nas również moc serdeczności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Anetko, ja już wczoraj składałam ci życzenia na FB i miałam przyjść jeszcze tutaj....ale już nie dotarłam....wiadomość o Nelci tak mnie dobiła, że nie mogłam spać! Ale wszystkich poruszyła ta wiadomość! Dobrze, że są jeszcze na tym świecie tak dobrzy ludzie jak tutaj, na forum..... Wszystkiego najpiękniejszego ci życzę Anetko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2012 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Anetko spóźnione, ale bardzo, bardzo gorące życzenia samych cudownych chwil w Twoim życiu http://www.adamgartenberg.com/gartenberg/agartenberg.nsf/dx/happy-birthday-emoticon/content/M2?OpenElement http://us.123rf.com/400wm/400/400/serezniy/serezniy1207/serezniy120704764/14539809-bukiet-pieknych-kwiatow-letnich-w-wazonie-z-wikliny-na-zielonym-tle.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.11.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 nie, nie wiem.... Gumisiu Pytasz bo pewnie myslisz o jakiejs pomocy rzeczowej. Póki co zbieramy pieniądze , jak Nelcia się okresli czego potrzebują to ruszymy z pomocą rzeczową. Anetko kochana-ja finansowo raczej nie dam rady ,ale zorganizzowalam paczke dla jej corci-Ty zazwyczaj wiesz co w trawie piszczy-prosze rzuc jakims adresem bo nie wiem gdzie wyslac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.11.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dziewczynki dziękuję bardzo:hug:Gumisiu priv:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.11.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Anetko kochana dużo zdrowia dla Ciebie i Twojej rodziny a reszta "załatwi się sama" uściski laschowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.11.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Anetko,czy przyjmiesz jeszcze ode mnie spoznione zyczenia urodzinowe? Wszystkiego najlepszego ,Kochana:hug: Co do Neli, niestety nie spotkałysmy sie na zadnym watku ale czuje sie w obowiazku przelac jakies pieniazki (z rzeczami byłoby ciezej, bo jak wiesz, moj Synek ma 3 lata). Straszna tragedia ale wierze w pomoc płynaca z forum.Najwazniejsze jest zdrowie-wtedy wszystko da sie zrobic i odbudowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.11.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Anetko !Wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin http://obrazy.widi.pl/img/p/35-174-large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 04.11.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Anetko, baaaardzo spóźnione (ostatnio tylko Nelka mi w głowie:(), ale najszczersze życzenia Mocno ściskam:hug: Wszystkiego dobrego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.11.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziękować, dziękować Kochani:hug: Beatko ale mi humor Poprawiłaś tą lawendą Ja sobie miejsca znależc nie mogę odkąd dowiedziałam się o pożarze u Nelci:(Chyba nie jestem w stanie sobie wyobrazic przez co oni teraz przechodzą... Budujące jest to ogromne poruszenie na FM, ja zawsze wiedziałam, że na Was wszystkich można liczyć ale to co się dzieje powoduje u mnie ogromne wzruszenie, akcja pomocowa przypomina pospolite ruszenie:wiggle: Kochani dziękuję Wam wszystkim za Waszą spontaniczność i dobroć serca, za to że Jesteście i tak wiele Robicie. Jestem z Was wszystkich straszliwie dumna i przeszczęsliwa, że Należycie do grona moich Wirtualnych Przyjaciół , Znajomych. DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 04.11.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ja też przesyłam serdeczne życzenia :)wchodzę na forum,oglądam i czytam coś po łebkach,bo ciągle myślę o Nelli,czas się zatrzymał i nic nie cieszy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.11.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kurcze, a myslałam, ze tylko ja tak mam.Mnie tez jakoś dziwnie pisac teraz o czymkolwiek - głupio tak jakoś zawracac komus głowę oświetleniem, pisac o płytkach czy wyborze fug... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.11.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Anetko-dziekuje za priva!!!!:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Anetko, wiem, że późno, ale bardzo liczę, że jeszcze nie ZA PÓŹNO. Dużo, dużo szczęścia z okazji urodzin! Trzymaj się cieplutko. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dziewczynki dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts