admete 05.11.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Hej Anetko Co tam porabiasz w ten pochmurny dzień - czy wszędzie leje tak jak u nas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 u nas niezle - 15 stopni, słońca nie ma ale nie pada, no i wiatr strasznie wieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.11.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 A u nas pada od rana, ciemno jak nie wiem co Nie lubię jak nie ma pogody żeby z małym wyjść na dwór Szczególnie teraz jak nie ma jednej drzemki i plącze się jak ból po kościach i nie da nic zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.11.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Anetko, spóźnione życzenia Kochana:) Przede wszystkim zdrówka dla Ciebie i bliskich, żeby Ci się spełniło wszystko o czym marzysz:hug::hug: Aneciu, odezwę się w naszych sprawach, obiecuję teraz mam ciężkie dwa tyg., ale jak już ogarnę się to przybywam do Ciebie z wiadomościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.11.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Anetko spóźnione ale szczere Najlepszejsze życzenia http://gify.magazynek.org/pictures/Ro%C5%9Bliny/Kwiaty/R%C3%B3%C5%BCe/005.gif Buzioleu nas wieje ciemno i leje a do tego nareszcie załączyli pradnormalnie średniowiecze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.11.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ojej i ja tak bardzo spóźniona. Przede wszystkim duuużo miłości Ci życzę . U nas ulewa trwa od nocy do teraz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 05.11.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Anetko ,spóźnione ,ale szczere -Najlepsze życzenia urodzinowe :hug: Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dziewczynki Kochane dziękuję bardzo:) dzięki Wam moje urodziny będą trwać dłuzej niż góralskie wesele;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) A u nas pada od rana, ciemno jak nie wiem co Nie lubię jak nie ma pogody żeby z małym wyjść na dwór Szczególnie teraz jak nie ma jednej drzemki i plącze się jak ból po kościach i nie da nic zrobić Aguś ja swoim kupuję kombinezony gumowe z reima i puszczam ich na deszcz i błoto a ja patrzę z tarasu jak się taplaja, czasem wkładam płaszcz nieprzemakalny i po mnie też się leje. potem to błotko spłukuję wodą i suszę i jest git.Moje dzieci nie wytrzymałyby w domu;) Edytowane 5 Listopada 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Anetko, spóźnione życzenia Kochana:) Przede wszystkim zdrówka dla Ciebie i bliskich, żeby Ci się spełniło wszystko o czym marzysz:hug::hug: Aneciu, odezwę się w naszych sprawach, obiecuję teraz mam ciężkie dwa tyg., ale jak już ogarnę się to przybywam do Ciebie z wiadomościami spokojnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.11.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Aguś ja swoim kupuję kombinezony gumowe z reima i puszczam ich na deszcz i błoto a ja patrzę z tarasu jak się taplaja, czasem wkładam płaszcz nieprzemakalny i po mnie też się leje. potem to błotko spłukuję wodą i suszę i jest git.Moje dzieci nie wytrzymałyby w domu;) O! I to lubię! Hej Słonko:D. Jak Ci zazdroszczę tego słonka i 15 stopni:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.11.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Twoje zdrówko Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.11.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aguś ja swoim kupuję kombinezony gumowe z reima i puszczam ich na deszcz i błoto a ja patrzę z tarasu jak się taplaja, czasem wkładam płaszcz nieprzemakalny i po mnie też się leje. potem to błotko spłukuję wodą i suszę i jest git.Moje dzieci nie wytrzymałyby w domu;) Myślę że ten patent już niedługo przetestuję u mnie A z Igim to jeszcze problem, bo on na nóżkach nie da rady dużo przejść i dla niego chodnik czy trawnik nadaje się tak samo do siedzenia jak dywan w domu - więc tylko wózkiem, a jak pada to żadna frajda dla niego i dla osoby pchającej wózek . Także czekamy na wyjście na ogród z domku Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 06.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Anetko wszystkiego najlepszego, sto lat i żeby ogród pięknie rósł, a tym bardziej norweskie pociechy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.11.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Myślę że ten patent już niedługo przetestuję u mnie A z Igim to jeszcze problem, bo on na nóżkach nie da rady dużo przejść i dla niego chodnik czy trawnik nadaje się tak samo do siedzenia jak dywan w domu - więc tylko wózkiem, a jak pada to żadna frajda dla niego i dla osoby pchającej wózek . Także czekamy na wyjście na ogród z domku Miłego dnia Aguś kombinezony gumowe to jak dla mnie rewelacja, moje dzieciaki w nich się kładą w ogrodzie, nie ważne czy mokro czy nie, one mają to do siebie, że dziecko zawsze jest suche i...szczęśliwe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.11.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Anetko wszystkiego najlepszego, sto lat i żeby ogród pięknie rósł, a tym bardziej norweskie pociechy, Dziękuję bardzo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.11.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Anetko, co to za kombinezony, zaintrygowałaś mnie:) Gdzie to można kupić? Wujek gugi wyrzuca mi tylko jakieś wędkarskie i odzież roboczą Coś nie umiem szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.11.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Spóźnione, ale bardzo szczerze - najlepsze życzenia, Anetko!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS.dostałaś pw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ojej przegapiłam! WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!! a przede wszystkim ZDROWIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.11.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Yuczko na pl stronach nie znalazłam ale znalazłam co nieco tu http://www.reima.fi/en/collectioneng/outerwears/rainwear tak to wygląda , tylko ja mam też jednoczęsciowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts