Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

pojecia nie mam, a te Wasze to skad bierzecie? Ja na swoje 3 miesiace czekalam...

Nasze to słynne na forum de velde, tyle że nie narożnik a dwie sofy, a tu cena poszła w górę przy opcji -dwie sofy.

Narożnika nadal nie wykluczamy jednak. Byłam W-wie oglądałam siedziałam i sie zakochałam, też mega wygodne, a przede wszystkim fajne regulowane zagłówki.

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękne te mebelki Anetko, szczególnie witrynka:yes::D No cudowna wręcz:lol2:

Nad skórami się nie zachwycam- sorki, ale może dlatego, że miałam przez ostatnie kilka lat i teraz z lubością czekam na nowe mięciutkie i milutkie w pluszu;) Ale potwierdzam, że skóra jest bardzo praktyczna i łatwa w utrzymaniu:yes:

Piękne te mebelki Anetko, szczególnie witrynka:yes::D No cudowna wręcz:lol2:

Nad skórami się nie zachwycam- sorki, ale może dlatego, że miałam przez ostatnie kilka lat i teraz z lubością czekam na nowe mięciutkie i milutkie w pluszu;) Ale potwierdzam, że skóra jest bardzo praktyczna i łatwa w utrzymaniu:yes:

no to mamy odwrotne odczucia :lol2:ja wlasnie przesiadlam sie z milusich, szarych, materialowych ale te czeste pranie pokrowcy mnie poprostu dobijalo:yes::(

piękne :lol2:

U mnie widać, że sofy są*szare :p Bardzo ładne :yes: Jak się nazywa ten rodzaj skóry? Jest jakieś ogólne jej określenie?

Czy mogę też poznać cenę? Ilu osobowe są te pięknoty?

Reszta mebelków też super

sofy sa 3 osobowe . Nie wiem jaka jest nazwa tej skory ale w salonie na pewno maja 3 rodzaje probnikow z kolorami, one - te skory roznia sie gruboscia - nasza jest delikatna co niekoniecznie musi byc najlepszym rozwiazaniem przy dzieciakach.

Ale piekne te witrynki;-)) a ta w kaciku ile ma wysokosci? własnie czegos podobnego szukam!!!! to u tego sprzedawcy którego podałas u mnie Anetko?

135 wysoka, 95 szeroka i 40 gleboka. Tak Aniu :yes:, podobnie jak pozostale meble od jednego sprzedawcy, namiar juz Masz:yes::D a ja zapomnialam Ci napisac, ze za oryginalny zegar mora to dalabym sie pokroic, 10 lat szukalam i nie udalo mi sie upolowac:no::(