MarJel 21.09.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 pojecia nie mam, a te Wasze to skad bierzecie? Ja na swoje 3 miesiace czekalam... Nasze to słynne na forum de velde, tyle że nie narożnik a dwie sofy, a tu cena poszła w górę przy opcji -dwie sofy. Narożnika nadal nie wykluczamy jednak. Byłam W-wie oglądałam siedziałam i sie zakochałam, też mega wygodne, a przede wszystkim fajne regulowane zagłówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Piękne te mebelki Anetko, szczególnie witrynka:yes: No cudowna wręcz:lol2: Nad skórami się nie zachwycam- sorki, ale może dlatego, że miałam przez ostatnie kilka lat i teraz z lubością czekam na nowe mięciutkie i milutkie w pluszu;) Ale potwierdzam, że skóra jest bardzo praktyczna i łatwa w utrzymaniu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.09.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 ach jakie piękne witrynka i nakastlik aż mi serduszko zadrżało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 21.09.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 piękne te meble i zawartość witryny też cieszy oczy ps. dzięki za info o drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 21.09.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Co tu dużo pisać.... jest PIĘKNIE kolejna odsłona rewelacyjna. Szczególnie podoba mi się stół. Kupiony tu na miejscu w pl, czy przyjechał z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 21.09.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 piękny stół, kanapy i nabytki szafkowe:)))))))))hmm...miałam dylemat z kolorem stołu, zwykłego sosnowego z ikea..rozmyślałam, czy na biało zabejcować, czy na szaro.I teraz już wiem:)Tylko, że ściany chciałam szare..pozdrawiam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.09.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Byłam, widziałam i powzdychałam sobie do paru rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.09.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 aneta to że piekne meble to już wszystkie powiedziały ale jakie piękne masz rzeczy w tej witrynie, takie gustowne i eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.09.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Piknie jest proszę Pani, piknie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 o matko Dziewczyny ile milych wpisow! Bardzo Wam dziękuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Piękne te mebelki Anetko, szczególnie witrynka:yes: No cudowna wręcz:lol2: Nad skórami się nie zachwycam- sorki, ale może dlatego, że miałam przez ostatnie kilka lat i teraz z lubością czekam na nowe mięciutkie i milutkie w pluszu;) Ale potwierdzam, że skóra jest bardzo praktyczna i łatwa w utrzymaniu:yes: no to mamy odwrotne odczucia :lol2:ja wlasnie przesiadlam sie z milusich, szarych, materialowych ale te czeste pranie pokrowcy mnie poprostu dobijalo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ale piekne te witrynki;-)) a ta w kaciku ile ma wysokosci? własnie czegos podobnego szukam!!!! to u tego sprzedawcy którego podałas u mnie Anetko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 piękne U mnie widać, że sofy są*szare Bardzo ładne Jak się nazywa ten rodzaj skóry? Jest jakieś ogólne jej określenie? Czy mogę też poznać cenę? Ilu osobowe są te pięknoty? Reszta mebelków też super sofy sa 3 osobowe . Nie wiem jaka jest nazwa tej skory ale w salonie na pewno maja 3 rodzaje probnikow z kolorami, one - te skory roznia sie gruboscia - nasza jest delikatna co niekoniecznie musi byc najlepszym rozwiazaniem przy dzieciakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 21.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 To i ja się dopiszę Witrynki przecudowne! A jakie cuda w środku! Szafeczka po Dziadku boska - widzę ją w ceglanej łazience:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ale piekne te witrynki;-)) a ta w kaciku ile ma wysokosci? własnie czegos podobnego szukam!!!! to u tego sprzedawcy którego podałas u mnie Anetko? 135 wysoka, 95 szeroka i 40 gleboka. Tak Aniu , podobnie jak pozostale meble od jednego sprzedawcy, namiar juz Masz:yes: a ja zapomnialam Ci napisac, ze za oryginalny zegar mora to dalabym sie pokroic, 10 lat szukalam i nie udalo mi sie upolowac:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Co tu dużo pisać.... jest PIĘKNIE kolejna odsłona rewelacyjna. Szczególnie podoba mi się stół. Kupiony tu na miejscu w pl, czy przyjechał z Wami? Stoly przyjechaly z nami z Oslo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 a moj chłop jak był w Szwecji ostatnio to widział taki, w przeliczeniu kosztował 1500zł i walił głową w sciane bo był samolotem i za 10 minut odlot;-((( sni mu sie po nocach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 a moj chłop jak był w Szwecji ostatnio to widział taki, w przeliczeniu kosztował 1500zł i walił głową w sciane bo był samolotem i za 10 minut odlot;-((( sni mu sie po nocach..... chyba w takiej sytuacji zrezygnowalabym z lotu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 no to mamy odwrotne odczucia :lol2:ja wlasnie przesiadlam sie z milusich, szarych, materialowych ale te czeste pranie pokrowcy mnie poprostu dobijalo:yes: No tak, to tak jak blondynka chce być brunetką i odwrotnie:lol2: W życiu trzeba wszystkiego spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 No tak, to tak jak blondynka chce być brunetką i odwrotnie:lol2: W życiu trzeba wszystkiego spróbować taaaaa ale za to w gabinecie bede miec w tkaninie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts