aneta s 07.11.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Spóźnione, ale bardzo szczerze - najlepsze życzenia, Anetko!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS. dostałaś pw? Dziękuję bardzo:hug: Nie Aniu, nic nie dostałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.11.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 wysłałam parę dni temu!!! Chciałam zapytać Cię o opinię mojej kuchni, mocno przecież inspirowanej Twoją - czy mogłabyś w takim razie zerknąć do mojego wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.11.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Yuczko na pl stronach nie znalazłam ale znalazłam co nieco tu http://www.reima.fi/en/collectioneng/outerwears/rainwear tak to wygląda , tylko ja mam też jednoczęsciowe;) Wygląda nieźle:yes: Kupowałaś je w Pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.11.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nie, ja kupowałam w No:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.11.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 wysłałam parę dni temu!!! Chciałam zapytać Cię o opinię mojej kuchni, mocno przecież inspirowanej Twoją - czy mogłabyś w takim razie zerknąć do mojego wątku? zaraz zerknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.11.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Anetko na tchibo nowa świąteczna kolekcja, piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.11.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Anetko na tchibo nowa świąteczna kolekcja, piękna Lecę zobaczyć Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.11.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 dzięki Reni:hug:, lecę do tchibo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 13.11.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Jak cisza nastała......... To ja tak nieśmiało z pytaniem zaglądam. Od pewnego czasu szukam komody, która mogła by stanąć sobie pod schodami, na przeciwko kuchni. I znalazłam, idealną na forum. Sęk w tym, że nie mogę jej trafić w żadnym sklepie. Dlatego proszę Cię Anetko zdradź, gdzie nabyłaś to cudo, które masz w salonie, naprzeciwko kominka. Pzdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.11.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 O tu też o Tchibo Jadę dzisiaj do Almi Decor zobaczyć, niestety z synem, a on pilnuje mamusię jak wydaje pieniądze na siebie wiec nie będę mogła poszaleć, a tam takie cuda A tak w ogóle przyszłam miłego dnia pożyczyć Anetko :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jak cisza nastała......... To ja tak nieśmiało z pytaniem zaglądam. Od pewnego czasu szukam komody, która mogła by stanąć sobie pod schodami, na przeciwko kuchni. I znalazłam, idealną na forum. Sęk w tym, że nie mogę jej trafić w żadnym sklepie. Dlatego proszę Cię Anetko zdradź, gdzie nabyłaś to cudo, które masz w salonie, naprzeciwko kominka. Pzdrawiam:bye: Ja mam w zasadzie większośc starych mebli, cześć to pamiatki rodzinne a reszta została kupiona na Allegro. Ta o której piszesz jest z netu ale kupiona dośc dawno, nie pamiętam dokładnie nicka z Allegro - hebel??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 O tu też o Tchibo Jadę dzisiaj do Almi Decor zobaczyć, niestety z synem, a on pilnuje mamusię jak wydaje pieniądze na siebie wiec nie będę mogła poszaleć, a tam takie cuda A tak w ogóle przyszłam miłego dnia pożyczyć Anetko :hug: ja jeszcze się powstrzymuję od wizyt w sklepach i necie bo wiem,że miałabym kłopot żeby niczego nie kupić...ja mam ogrom ozdób swiątecznych nie powiem - chciałabym nowe ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.11.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ja ostatnimi czasy kupuję ale .. po świętach. W zeszłym roku w AD kupiłam ozdób za 300 pln a to było tylko 25% ceny. W tym roku znowu się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.11.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ja ostatnimi czasy kupuję ale .. po świętach. W zeszłym roku w AD kupiłam ozdób za 300 pln a to było tylko 25% ceny. W tym roku znowu się wybieram Mirelka, piąteczka:D. Ja robię tak samo:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Hej Anetko:D. Mam taki lekki marazm w sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.11.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ja ostatnimi czasy kupuję ale .. po świętach. W zeszłym roku w AD kupiłam ozdób za 300 pln a to było tylko 25% ceny. W tym roku znowu się wybieram Jak byłam w Almi Decor w Złotych Tarasach przed samymi świętami to juz nic nie było, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A ja w tym roku obiecałam sobie nic nie kupować bo mam tych ozdób masę ...kasa jakoś rozmnażać nam się nie chce więc będzie bez szaleństw. przywiozłam sobie z No mase pierdół i tym musze się póki co cieszyć Rasiu marazm powiadasz...ja jakoś spowolniona jestem i przeziębienie mnie dopadło, dobrze że słońce za oknem to jakoś przyjemniej będzie przetrwać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 14.11.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ja mam w zasadzie większośc starych mebli, cześć to pamiatki rodzinne a reszta została kupiona na Allegro. Ta o której piszesz jest z netu ale kupiona dośc dawno, nie pamiętam dokładnie nicka z Allegro - hebel??? Anetko bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Niestety nie znalazłam sprzedawcy o nicku hebel, ale idąc tropem, tego co napisałaś (.....większośc starych mebli, cześć to pamiatki rodzinne.......) wlazłam na allegro w zakładki antyki i to było to!!! : ) Coś na pewno wynajdę. Jak znam życie, to mąż będzie się śmiał, ale już przywykł do moich pomysłów z odmalowywaniem mebli. Lubię mieć takiego grata, który nie trafia się w co drugim domu w mojej wsi;) BTW już się kiedyś "spotkałyśmy" ,przy okazji aukcji dla Frania. Miałam wtedy pod awatarem podpis - "chwilowo Wikinkowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.11.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.11.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Anetkoto ja zdróweczka życzę mój M przywlekł grypę Bostońskąale póki co jeszcze nam nie sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts