EK1719503426 14.11.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aneto, ty tak ładnie kibicujesz naszemu wątkowi, a my przegapilismy Twoje urodzinki, dlatego przesyłamy spóźnione ,ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe pozdrowienia z Beskidu Zywieckiego !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 14.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 no to i Ja pozwolę sobie powiedzieć tu stanowcze heloł !!!! no i tak.... już dawno, oj bardzo dawno temu widziałam Twój dziennik. Pamiętam historię z tęsciem czy ojcem, który po wejściu do ceglanej łazienki spytał kiedy ją skończycie czy otynkujecie...... Mam pytanko... Kiedy wyrzucasz na śmietnik te odrapańce ? I kolejne pytanko, gdzie ten śmietnik się znajduje ? Proszę o wskazówki jak tam trafic i ile będzie tego dobra - tir czy zwykły kombiak wystarczy? Mam nadzieję, że mnie stąd nikt nie wyrzuci bo jak się w...... to za siebie nie ręczę Aaaaa i jeszcze jedno - czy moge prosić WŁAŚCICIELKĘ DZIENNIKA o jakieś wytyczne odnośnie zaśmiecania go głupimi postami ? Bardzo prosze o jakieś BHP czy cóś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 14.11.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Anetko przylacze sie do zyczen zdrowka dla Ciebie teraz taki czas ze duzo osob choruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.11.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Anetko, Herbatkę z cytrynką i miodem Ci przynoszę http://modny-dom.pl/wp-content/uploads/2011/12/Herbata-z-miodem-i-cytryn%C4%85-idealna-na-zim%C4%99-IKEA.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Anetko kochana, nie daj się choróbsku!!! A mówiłam , że jesień jest do d.... Dbaj o siebie...trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 14.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 dziewczynki kochane jak tak sprostować bym chciała - NIE MA GRYPY BOSTONSKIEJ !Ten chorób ma nazwę wirus koksaki lub inaczej gorączka Bostońska. Moje dzieci wszystkie 4 na raz rozchorowały się na tę france 28 lipca i do dzisiejszego dnia złazi im skóra ze stóp i paznokcie ze stóp i rąk. Zaczyna się bardzo wysoką gorączką i ostrym gardłem takim jak angina ropna. Jeśli w 2 - 3 dobie od gorączki pojawiają się na podeszwach stóp i dłoni bąble i plamy to wiadomo, że to to. Nie powinno sie wtedy brac antybiotyków bo to wirus ( strasznie wredny). Trzeba to przeczekać. Na plamy i bąble z płynem ( wygląda to jak po poparzeniu i potwornie boli i swędzi) polecam Pudroderm. Łagodzi swędzenie, goi, wysusza. Na gorączke to nie musze mówić..... Anetko widzę, że miałaś jakiś benefis - nie wiem kiedy to miało miejsce ale składam Ci najserdeczniejsze życzenia z tą różnicą, że szczerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 14.11.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 dziewczynki kochane jak tak sprostować bym chciała - NIE MA GRYPY BOSTONSKIEJ ! ... Siner, to przerażające, Karolka, lepiej poddaj go kwarantannie. Anetko, jak tam lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Anetko, zdrówka kochana:hug:Obyś tylko nie sprzedała przeziębienia rodzince:hug:Zostawiam troszkę witaminek:wiggle:http://us.123rf.com/400wm/400/400/wolna/wolna1206/wolna120600026/14230302-cheerful-basket-full-with-fresh-washed-strawberries-isolated-on-white-background.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.11.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Anetko,wracaj szybciutko do zdrowia ,:hug:teraz mnóstwo ludzi choruje ,wirusy nie próżnują .... Mam do Ciebie pytanie czym traktujesz swój drewniany blat..jakim olejem? i jak często? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.11.2012 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Buziaki nocne zostawiam:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.11.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Dziewcynki moje kofane badzio dziękuję u nas wszyscy się wyłożyliśmy:bash::bash: mam nadzieję, że to tylko przeziębienie no ale i tak dość uciążliwe to jest, zwłaszcza te nocne pobudki:bash:mam tylko nadzieję, że na przeziębieniu się skończy i nie wykluje się z tego nic poważniejszego;) Dziękuję za życzenia urodzinowe:hug: Siner u mnie nie ma BHP, każdy może pisać o wszystkim i ile chce pod warunkiem, że nie są to treści zakazane:P;) a moje obdrapańce wziąz kocham więc pozbywać się nie zamierzam:Paaaa łazienka wciąż nieskończona;) Cieszę się niezmiernie, że pomimo iż wnętrzarsko nic się u mnie nie dzieje nadal mnie Odwiedzacie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 zdrówka też życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.11.2012 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Beatko ja używam oleju HTH mniej więcej raz na pół roku ale powinnam częściej, olej niezły ale jakiś rewelacyjny nie jest . Rasia polecała mi BIOFA i teraz chcę ten olej wypróbować, żeby mieć porównanie. W łazience natomiast mam olej , który jest używany na jachtach i jest REWELACYJNY , właściwie to łazienkowego blatu jeszcze nie odświeżałam a mieszkamy prawie 1,5 roku no ale ten jachtowy olej nie może mieć kontaktu z żywnością więc do kuchni się nie nadaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ja w kuchni używałąm ciągle Biofę.Ale on drogawy jest i denerwuje mnie to ciągłe zamawianie przez internet. Chciałam wypróbować Ikeowski. Nie wiecie jaki on jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 15.11.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Anetko gdybyś jednak zmieniła zdanie to jestem pierwsza w kolejce. Powiedz mi tylko czy sama je tak odrapałaś czy kupione takie czy to ze starości złazi im skóra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.11.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ja w kuchni używałąm ciągle Biofę.Ale on drogawy jest i denerwuje mnie to ciągłe zamawianie przez internet. Chciałam wypróbować Ikeowski. Nie wiecie jaki on jest ?? Ikea według mnie jest do bani, kiedyś go używałam ale temu z HTH "do pięt nie dorasta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.11.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Anetko gdybyś jednak zmieniła zdanie to jestem pierwsza w kolejce. Powiedz mi tylko czy sama je tak odrapałaś czy kupione takie czy to ze starości złazi im skóra ? Aniu róznie, niektóre sa celowo w ten sposób postarzane a niektóre z upływu czasu tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Co to za olej ten HTH ?Możesz powiedzieć, w czym ten olej był gorszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 15.11.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 wiem, wiem ale chodzi mi o efekt widoczny na szafce wiszącej w łazience - tam ( na zdjęciach przynajmniej) trzymasz stare pudełka z krzyżykiem, flakoniki, pojemniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.11.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Mirelko HTH to taka skandynawska marka, produkują głównie meble kuchenne (ja miałam ich salon w Oslo pod nosem i u nich olej kupowałam ale wiem że w PL w ich salonach też są).jak dla mnie to ten z Ikea taki rzadki jest i słabo kryjący, tym z Hth pomaziałam raz, ten sam efekt z ikea miałam po 3 krotnym mazianiu, dodatkowo ten z I szybciej się zmywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts