aneta s 16.11.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 to ja się chyba na tę Biofę skuszę Aniu Pisz do woli, Wklejaj też do woli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 yuka zastanawiałąm się jeszcze czy nie kupić tej dużęj puchy 2,5l. Szczelnie zamknąć albo przelać do słoika i jeszcze folią aluminiową i do worka. Wtedy 50% takiej wychodzi. A najlepiej kupić dużą i rozlać (robimy tak z dziewczynami na forum perfumowym). Może byś była chętna ? Dobry pomysł!! Na razie jednak dla porównania spróbuję ten z casto i ew. jak nie zda egzaminu to będę kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.11.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 A ja całe życie byłam przygotowywana na cesarskie cięcie (spora wada wzroku), aż tu nagle okazało się, że według najnowszych badań poród ma niewiele wspólnego z utratą wzroku przez krótkowidzów Dobrze, że dowiedziałam się o tym odpowiednio wcześniej (4 miesiąc), bo są podobno kobiety, które krótko przed porodem poznają tę nowinę Anetko, dziękuję, wiedziałam, że miałaś osobny wątek na zdjęcia, ale jakoś wypadło mi z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.11.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Anetko, skoro tak to wkleję zaczątek pokoiku . Ujęcie z bliska bo dopiero dzisiaj będziemy robić listwy przypodłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.11.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Anetko dzięki za odpowiedź,,,ja Cię może trochę zadziwię tym co powiem,ale swój blat traktuję olejem jadalnym ,tak mi zalecili panowie -stolarze...tylko trzeba olejować często i szukam jakiejś alternatywy...poza tym w pobliżu zlewu mam trochę jaśniejszy kolor;) Yokasta .-śliczny zaczątek pokoiku...gratuluję Wpadnijcie do mnie na chwilę ..potrzebuję porady na cito!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 16.11.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 według najnowszych badań poród ma niewiele wspólnego z utratą wzroku przez krótkowidzów ..tylko z ciśnieniem śródocznym czy jakim tam, które dość luźno jest skorelowane z krótko/dalekowzrocznością też się dowiedziałam w połowie ciąży, jak poszłam do okulisty po skierowanie:) a co do olejowania - mam nadzieję że samozapłon ścierki mi nie grozi, bo używam pędzla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.11.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Dziękuję Beauty . I Yuczko! Wczoraj nie zauwazyłam . Olejem jadalnym traktuję zawsze drewniane łyżki, stolnicę, deski do krojenia i raz blat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.11.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 oki, ja też się skuszę na v3v. Jak się nie sprawdzi to zrobimy zbiorowe zamówienie biofy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.11.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 yokasta piękny pokoik się szykuje, jeszcze takim jak ja się zachce trzeciego:rotfl: mój mąż mi ostatnio oznajmił, że byłby chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.11.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Anetko, skoro tak to wkleję zaczątek pokoiku . Ujęcie z bliska bo dopiero dzisiaj będziemy robić listwy przypodłogowe. [ATTACH=CONFIG]148583[/ATTACH] Wow! Coś pięknego! Muszę męża pogonić I widzę moje ulubione sówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.11.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Dziękujemy, mam nadzieję że będzie lepiej . Reni, no nie wierzę . Ilonka, u nas tu stały jeszcze kartony z rzeczami z poprzedniego lokum, trzeba było w końcu się za to zabrać. Atenko, widać? To dobrze ile ja się namęczyłam żeby napchać wypełnienie w trąbę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 a co do olejowania - mam nadzieję że samozapłon ścierki mi nie grozi, bo używam pędzla No ja do nakładania oleju też, ale potem poleruję ściereczką i na niej ślady oleju są I to mi się zapaliło:yes: Na szczęście na dworze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.11.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Hej Anetko, jeszcze raz obslinilam Twoje zdjecia;) mam pytanie o lampy nad sofami w salonie...co to takiego? jakie wysokie(dlugie)? zastanawialam sie, czy u siebie dac jakies blisko sufitu lampy na listwie (mamy 245 do podlogi - tak mi sie wydaje:rolleyes:) ale te Twoje zwisy tez fajnie wygladaja..... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.11.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Anetko, łóżeczko w pokoju Marysi to Ikea? Bardzo mi się podoba: jest proste, klasyczne, białe bez udziwnień (co akurat jest rzadko spotykane, jeśli chodzi o mebelki dla dzieci) takie, jakiego szukam.Jaki masz tam materac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 16.11.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Dziewczyny a ja z innej beczki czy Wam wiadomo coś na temat rozkładanych Ektropów??? nie widzę ich w ofercie Ikea, czyżby wycofali te rozkładane????? Witam! Przyznaję się do cichego podglądania, podczytywania i podziwiania! Melduję, że w ubiegłym tygodniu zakupiłam w IKEA w Poznaniu rozkładanego Ektorpa dwuosobowego, jest jedynie problem z pokrowcami, chciałam biały i uzyskałam informację, że owszem będą, ale dopiero w okolicach 20 STYCZNIA! Ofertę śledziłam od kwietnia br. i czekałam na rozkładane Ektorpy, w końcu na początku listopada napisałam do nich, i w odpowiedzi uzyskałam informację, że są już od dawna tylko nie umieścili ich jeszcze w ofercie na stronie internetowej:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.11.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Hej Anetko, jeszcze raz obslinilam Twoje zdjecia;) mam pytanie o lampy nad sofami w salonie...co to takiego? jakie wysokie(dlugie)? zastanawialam sie, czy u siebie dac jakies blisko sufitu lampy na listwie (mamy 245 do podlogi - tak mi sie wydaje:rolleyes:) ale te Twoje zwisy tez fajnie wygladaja..... Maja Lampy to Northern Lightting, model Berg, stąd http://northernlighting.no/ jak wejdziesz w produkty to na samym dole strony pierwsza od lewej.Moje zdjęcia nie oddają jej urody ale na stronie widać ich piękno, któro mnie urzekło. Wymiary są różne, jak Będziesz chciała to sprawdzę wymiary jakie ja mam ale w necie chyba sa podane rozmiary;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.11.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Anetko, łóżeczko w pokoju Marysi to Ikea? Bardzo mi się podoba: jest proste, klasyczne, białe bez udziwnień (co akurat jest rzadko spotykane, jeśli chodzi o mebelki dla dzieci) takie, jakiego szukam. Jaki masz tam materac? Tak Ilonko łózeczko to Ikea, materac mam z Tempura. Wiem że Ikea teraz ma calkiem niezle dziecięce materacyki w ofercie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.11.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Aniu pokoik zapowiada się super, koniecznie wklejaj zdjęcia jak idą prace nad nim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.11.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Dziewczyny dzwoniłam do Ikea, Ektropy są rozkładane ale...okazało się, że mieli dużo reklamacji na te wcześniejsze modele (powodem był mechanizm) i od jakiegoś czasu jest inny producent, stad oferty brak w necie. jestem uratowana bo juz zaczynałam się na siebie wściekać , że wcześniej nie wybrałam się na zakupy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.11.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 No właśnie o materacach z Ikei słyszałam wiele niepochlebnych opinii, a sama dotychczas nie miałam okazji wypróbować i po prostu nie wiem... Łóżeczko jest za to niekwestionowanym numerem jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts