pasie 16.11.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 My teraz mam materac Ikea - śpi się dobrze ale nie mam porównania z innym bo w poprzednim domu miałam łóżko tapczanowe;) ja też mam fazę ostatnio na małe dzieciaczki bo moja przyjaciółka urodziła w zeszły piątek - przynajmniej mogę sobie u niej do woli ponosić ale wizja trzeciej cesarki i moje problemy cytologiczne skutecznie moje chęci osłabiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 16.11.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 My też mamy materac z ikea, a w sumie dwa, bo ostatnio małemu też kupiliśmy nowy i sprawują się dobrze. Anetka, my żałujemy, że nie wybraliśmy rozkładanego ektorpa, bo nierozkładany ma walory czysto estetyczne. Yokasta, cudny pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.11.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 yokasiu pięknie Wam wyszedł ten zaczątek pokoiku dla Małego Już się nie mogę doczekać reszty Anetko zdrówka dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.11.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 My spimy na materacu z Ikea - twardym - jesteśmy mega zadowoleni, poprzedni mieliśmy z Tempura ale miękki i był strasznie niewygodny, mylę że najważniejsze to dobrać odpowiednią twardość. Ja słyszałam o materacach z Ikea same dobre opinie, natomiast o tych dziecięcych (kipowałam 5 lat temu) już nie. Myślę, że przez te 5 lat Ikea dopracowała i ten produkt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.11.2012 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 U mnie w grę wchodzi jedynie Ektrop rozkładany bo potrzebuję go do gabinetu, który ma też funkcję pokoju gościnnego, póki co mam tam ogromny materac. Jak kupimy sofę to jest nadzieja, że w końcu weżmiemy się za urządzenie gabinetu bo póki co leży i kwiczy...mam tam jedynie stary kredens i wspomniany materac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.11.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Dziękuję Wam dziewczyny nie mam się gdzie pochwalić to skorzystałam z gościnności Anetki, dziękuję . Na łóżku panieńskim mam materac z ikea, ma już parę ładnych lat i bardzo sobie chwalę - zarówno ja jak i goście którzy u nas nocują. Co prawda mam wrażenie, że już nie jest taki twardy jak był ale nadal się dopasowuje do kształtu ciała i nie był jakiś taki najdroższy z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.11.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Yokasto specjalnie załozyłam wątek dla bezwątkowcow, przeciez tam bywasz, zapraszam, chwal się, Piękny pokoik sie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.11.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Alu, tam o oknach i książkach rozprawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.11.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Tam można o wszystkim, może przypomiałabyś jak TWój domek wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.11.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Nie Alu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.11.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Nie Alu . Aniu szanuję Twoja decyzję :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.11.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Aniu korzystaj z gościnności do woli:hug:Ja zawsze z wielką przyjemnością oglądam co tworzysz:hug::hug: A zdjęcie kici Wkleisz? ja swojego siersciuszka mieć nie mogę to przynajmniej Twoim bym się pozachwycała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.11.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Anetko, jak tam zdróweczko???? Aniu...śliczny fragmencik pokoiku:) Też czekam na cały:) A kiciunię z przyjemnością zobaczę Może być u mnie...:) Całuski dziewczynki....miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.11.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) Mówisz i masz. Edytowane 17 Listopada 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.11.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Jaka piękna Lolka tylko głaskać I jak każdy kot uwielbia bieżącą wode z kranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.11.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 cześć Anetko!! nie nadrobię , bo takie gaduły z was!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.11.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Alu, lubi ale tylko jak jej się w miseczce skończy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.11.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Aniu, Lolka piękna.... a i brzusio ładne widać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Anetko..jakim spray'em malowaś sztucce ??? P.S czy juz znalazłaś ramkę na nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 16.11.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Witam się i ja u Ciebie Tak mi żal Twojej Kruszynki,nie dałam rady przeczytac całego Twojego wątku,ale częśc mam za sobą. Piękny masz domek,śliczna szafeczka na botki,łazienka,kuchnia,kanapa świetna:yes:.Czy mogę prosic namiary na tę kanapę? Czyżbyś tez miała rozbudowę domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts