agawi74 16.11.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 U mnie w grę wchodzi jedynie Ektrop rozkładany bo potrzebuję go do gabinetu, który ma też funkcję pokoju gościnnego, Hej Anetko, a musi to być koniecznie Ektrop? Czytałam u kogoś, że jest strasznie miękki do spania i się nie nadaje... Chyba, ze nie przywiązujesz do tego wagi, bo jak dla gości to wiadomo, że będzie używany okazjonalnie;) Co do gabinetu, to u nas też leży i kwiczy, ale po Świętach, pewnie już w Nowym Roku bierzemy się za niego na 100% Będę chciała tam zamówić bibliotekę na całą ścianę oraz biurko i jakiś fotel. Więcej się nie zmieści, bo pokój ma tylko 10m2. Jak zdrówko? Miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 17.11.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 mam pytanko....Czy to "nasza" betib bierze udział w konkursie na dekorację stołu świątecznego na stronie KOCHAM WIEŚ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.11.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Yokasta fajne zaczątki pokoiku jakie to miłe tworzyć taki kącik w oczekiwaniu na swoje szczęście Powiedz gdzie nabyć taki wiklinowy klosz ? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.11.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Yoka pokoik mniodzio a mój maluch to Baran ...ja bym się bardzo cieszyła ...piekielnie to inteligentne skurczybyki ..oj w życiu to on sobie poradzi i nie martwię się zbytnio o jego przyszłość. Co nie zrobi to nadrobi urokiem osobistym. Jak patrzę na Twą kicię to w twarz pluję sobie, że wtedy się nie zdecydowałam...ach Aneciu kupę lat mnie u Cię nie było. Fajnie, że udało CI się upewnić o istnieniu Ektorpów. Sama nienawidzę jak coś upatrzę, zwlekam, zwlekam a potem ...nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.11.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Monika, bo barany fajne som . Kicia fakt, gdzie my tam i ona. Jest cudowna towarzyska, grzeczna . Mugatko, dziękuję - edit bo chodziło o klosz a nie kosz w którymś sklepie internetowym ale nie mogę odnaleźć, kosztował coś koło 40-50 zł. Edytowane 17 Listopada 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.11.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Yokasiu o klosz mi chodziło do lampki ? EDIT: i wszystko jasne jak przypadkiem znajdziesz to poproszę Edytowane 17 Listopada 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.11.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Anetko, pozdrawiam weekendowo! Yokasta, uroczy zaczątek pokoiku. Słoń najfajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Dzięki Dropku ze słonia jestem bardzo dumna, musze mu doszyć braci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Anetko...życzę miłej niedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.11.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Lampy to Northern Lightting, model Berg, stąd http://northernlighting.no/ jak wejdziesz w produkty to na samym dole strony pierwsza od lewej.Moje zdjęcia nie oddają jej urody ale na stronie widać ich piękno, któro mnie urzekło. Wymiary są różne, jak Będziesz chciała to sprawdzę wymiary jakie ja mam ale w necie chyba sa podane rozmiary;) wow:rolleyes: lampy super...tylko troche nie ten budzet do domu wakacyjnego;) jak by Ci sie chcialo z miarka kiedys polatac to bylabym wdzieczna....nie musi byc zaraz teraz;)....to zakup dopiero planowany na wiosne. Proporcje mi sie bardzo podobaja... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.11.2012 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Anetko..jakim spray'em malowaś sztucce ??? P.S czy juz znalazłaś ramkę na nie ?? Kurcze nie pamiętam jakim...kupiłam błyszczący w markecie, taki do malowania karoserii samochodowej. sztućce leżą i kwiczą bo nie mogę trafić na odpowiednią ramę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.11.2012 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witam się i ja u Ciebie Tak mi żal Twojej Kruszynki,nie dałam rady przeczytac całego Twojego wątku,ale częśc mam za sobą. Piękny masz domek,śliczna szafeczka na botki,łazienka,kuchnia,kanapa świetna:yes:.Czy mogę prosic namiary na tę kanapę? Czyżbyś tez miała rozbudowę domku?? Dziękuję bardzo. Kanapy to Natuzzi. Miała być rozbudowa, skończyło się na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.11.2012 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Hej Anetko, a musi to być koniecznie Ektrop? Czytałam u kogoś, że jest strasznie miękki do spania i się nie nadaje... Chyba, ze nie przywiązujesz do tego wagi, bo jak dla gości to wiadomo, że będzie używany okazjonalnie;) Co do gabinetu, to u nas też leży i kwiczy, ale po Świętach, pewnie już w Nowym Roku bierzemy się za niego na 100% Będę chciała tam zamówić bibliotekę na całą ścianę oraz biurko i jakiś fotel. Więcej się nie zmieści, bo pokój ma tylko 10m2. Jak zdrówko? Miłego weekendu:hug: Aguś mnie się bardzo ten model podoba. Podobno od niedawna jest "nowy model" z nowym stelażem i materacem, mam nadzieję że wygodny. Fakt funkcja spanie będzie używana sporadycznie ale chciałabym , żeby było wygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.11.2012 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Aniu Kicia super! Dziewczynki dziękuję bardzo, ja trochę lepiej ale jakiś wirus mnie dopadł i od kilku dni mówię jakbym żabę połknęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.11.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Anetko - ja też od dziś na zwolnieniu, nie obędzie bez antybiotyku. Ja tez w magazynie Ikea na 2013 rok doczytałam się, że wkrótce pojawią się Ektorpy z funkcją spania, od razu pomyślałam o Tobie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.11.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Anetko - ja też od dziś na zwolnieniu, nie obędzie bez antybiotyku. Ja tez w magazynie Ikea na 2013 rok doczytałam się, że wkrótce pojawią się Ektorpy z funkcją spania, od razu pomyślałam o Tobie:rolleyes: Zdrówka Kochana :hug:ja mam nadzieję, że poradzę sobie bez antybiotyku ale mowę prawie mi odebrało... Ja napalona na ektorpa jestem od dawna. W gabinecie mam stary kredens, który chciałam sprzedać i wtedy się zająć urządzeniem gabinetu kompleksowo no ale chyba kredens zostać musi więc muszę pokombinować z resztą, strasznie po macoszemu ten pokój potraktowaliśmy ale to po trosze przez kredens, miałam wizje na gabinet ale w tej sytuacji muszę ja zmienić. Chcę tam wstawić sofę , biurko i jakiś regał na książki, pierwotnie miała być biblioteka na całą ścianę ....Muszę cyknąć fotkę tego nieszczęsnego gabinetu, może mi coś Doradzicie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.11.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Buziaki zdrowotne zostawiam:hug:i czekam na fotki gabinetu:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 dawaj fotki, a może ten kredens będzie czarnym koniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Anetko duzooooo zdrowka Ci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts