aneta s 19.11.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 dawaj fotki, a może ten kredens będzie czarnym koniem? Zapewniam Cię, że nie będzie:lol2: Dziękuję Dziewczynki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 19.11.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Anetko trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.11.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Anetko-przyszlam podziekowac za przytulaski a tutaj taka wiadomosc-mowe ci odjelo...Mam nadzieje ,ze chorobsko szybko odejdzie w sina dal a ja powoli zabieram sie za nadrabianie,chociaz czesciowe zaleglosci:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.11.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 na ja mam nadzieję, że poradzę sobie bez antybiotyku ale mowę prawie mi odebrało... Anetko kochana duo zdrówka:hug: Ale z chrypką nie ma żartów- byłaś u lekarza? Mnie dopadło tak w czerwcu i bez antybiotyku się nie obeszło (na szczęście biorę go bardzo, bardzo rzadko) I jeszcze lekarz mnie ochrzanił, że tak późno przyszłam. Dostałam taką 3-dniową dawkę i szybko minęło. Leć do lekarza i zdrówka raz jeszcze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.11.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Dzieczynki moje kochane dziękuję bardzo za troskę u mnie lepiej, mogę już nawet krzyknąć więc chyba jest nieźle;) Aga do lekarza się nie wybieram bo telefonicznie się konsultowałam i mam po prostu przeczekać. Aguś te trzydniowe antybole to straszne cholerstwo jest - podobno straszne spustoszenie sieją w organizmie. mój lekarz absolutnie je odradza bo po nich system immunologiczny jest zachwiany....Ja generalnie wychodzę z założenia, że antybiotyk to w ostateczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.11.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 witam Anetko duzo zdrowka !!!! na gardlo polecam plukanie ziolowymi mieszankami lub woda z sola (u mnie dziala lepiej niz tabletki do ssania i inne takie, choc nie lubie tego uczucia, ale pomaga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 20.11.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) Też uważam, że antybiotyki to ostateczność. Niestety zazwyczaj trafiam na lekarzy, którzy traktują je jak lek na wszystko. Kiedy wiosną wylądowałam z moim bąkiem na izbie, pani doktor zanim miała wyniki badań, kazała założyć małemu wenflon i podać antybiotyk. Miał gorączkę i biegunkę. Okazało się, że młody złapał wirusa i to co zleciła Pani doktor było zupełnie bez sensu. Nie wspomnę już o tym , że pielęgniarki dopiero za 5!!!! razem założyły poprawnie igłę. Anetko ponieważ nie mam własnego wątku mogę tu u Ciebie poprosić o kilka rad i podpowiedzi? Mam wnętrzarskie dylematy;) Edytowane 20 Listopada 2012 przez justa* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.11.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 witam Anetko duzo zdrowka !!!! na gardlo polecam plukanie ziolowymi mieszankami lub woda z sola (u mnie dziala lepiej niz tabletki do ssania i inne takie, choc nie lubie tego uczucia, ale pomaga) Dodałabym do tego zestawu roztwór nadmanganianu potasu,pospolicie zwany kalią .Zdrówka życzę Anetuś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.11.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Justa dawaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.11.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Dziewczynki mnie gardło nie boli, jedynie mowę mi odjęło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.11.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Aneta to kup sobie homeovox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.11.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Aneta to kup sobie homeovox Beatko miałam i nie działa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.11.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) To może jednak trzeba będzie wziąć antybiotyk ,może to jest infekcja bakteryjna?a gorączkę masz? Anetko wiesz coś na temat rozkładanych ektorpów ,będą jeszcze w sprzedaży?bo na stronie ikei widzę tylko pokrowce na nie;)a też chciałam go kupić do gościnnego Edytowane 20 Listopada 2012 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.11.2012 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Beatko to na bank nie jest nic bakteryjnego, temperatury nie mam i wszystko ok tylko głosu mi brak...Ektropy są rozkładane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.11.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Anetko...zdrówka życzę Ja się trochę podratowałam z gardłem ale pracuję z dziećmi i cały czas chorują, więc łapię co chwilę! Ostatnio na chrypkę i bóle gardła w aptece polecili mi tabletki do ssania orofar...pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Aguś te trzydniowe antybole to straszne cholerstwo jest - podobno straszne spustoszenie sieją w organizmie. mój lekarz absolutnie je odradza bo po nich system immunologiczny jest zachwiany....Ja generalnie wychodzę z założenia, że antybiotyk to w ostateczności... Kurczę Anetko, a mi lekarz mówił zupełnie coś innego- że te 3-dniowe są dużo lepsze od zwykłych:confused: Na pewno żadne antybiotyki zdrowe nie są- ja też borę w ostateczności. Nic Ci nie lepiej, biedulko? Jeżeli nie jesteś uczulona, to bierz sobie kilka razy dziennie łyżeczkę miodu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 20.11.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Anetko,zdrówka kochana Mój mąż ma to samo ;)a wiadomo chory facet,to gorzej niż chore dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Zajrzałam i widzę, że chora jesteś Szybkiego powrotu do zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.11.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Jeśli nie jesteś przeziębiona,to spróbuj płukać gardło mielonym siemieniem lnianym i dużo kisieli pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.11.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dziewczynki mnie gardło nie boli, jedynie mowę mi odjęło;) mnie tez nie bolało, traciłam głos, a płukanie pomogło (sama nie wierzyłam) zioła i sól są bezpieczne, możesz spróbować, nie zaszkodzą przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts