aneta s 10.12.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 cześć Monia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.12.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Cześć Anetko, Fajnie że będziecie uczyć Łukaszka jazdy na nartach, napewno będzie się super bawił, Pozdrawiam w ten mroźny poranek:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 10.12.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 My, jak już jedziemy na narty, to żadna pogoda nam nie przeszkadza - no chyba że śniegu zabraknie;). Najwyżej częstsze przerwy na grzańca trzeba robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Cześć Anetko, Fajnie że będziecie uczyć Łukaszka jazdy na nartach, napewno będzie się super bawił, Pozdrawiam w ten mroźny poranek:bye: Dziękuję:hug:mam nadzieję, że zabawa będzie fajna;) To podziwiam . Przy odpowiednim ubraniu to na pewno fajna sprawa . dobry kombinezon i kominiarka to podstawa;) My, jak już jedziemy na narty, to żadna pogoda nam nie przeszkadza - no chyba że śniegu zabraknie;). Najwyżej częstsze przerwy na grzańca trzeba robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.12.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) nasz starszy (już ) też przez ostanie 2 lata oswajał sie z nartami, zakładaliśmy mu na chwile a w tym roku może zacznie bardziej świadomie zjeżdżać w zeszłym roku na Święta nie było śniegu i nawet nart nie braliśmy do J., za to na feriach było sporo ale mrozy -30stop. nocą w dzień jak zeszło do -15 to wypadaliśmy na 3-4 godzinki Dobrze jest rodzić jesienią, bo sezon narciarski nie stracony MAm nadzieję że w tym roku uda mi się wyrwać, jak tylko sie w moje spodnie wcisnę Edytowane 10 Grudnia 2012 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.12.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 jak dla mnie muszą być białe, bez śniegu nie ma magii swiąt - bynajmniej dla mnie.... Zgadzam sie z Toba, Anetko dlatego tak bardzo tesknilam za takimi swietami i wreszcie pierwszy raz od 2004r bede na swieta w Pl lecimy w piatek Synus i wszyscy w Pl nic nie wiedza to niespodzianka Mieszko pierwszy raz bedzie jezdzil na sankach ( a ma 6 lat) i zobaczy tyle sniegu Lukaszek szybko sie nauczy jezdzic na nartach pod opieka dobrego instruktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 nasz starszy (już ) też przez ostanie 2 lata oswajał sie z nartami, zakładaliśmy mu na chwile a w tym roku może zacznie bardziej świadomie zjeżdżać w zeszłym roku na Święta nie było śniegu i nawet nart nie braliśmy do J., za to na feriach było sporo ale mrozy -30stop. nocą w dzień jak zeszło do -15 to wypadaliśmy na 3-4 godzinki Dobrze jest rodzić jesienią, bo sezon narciarski nie stracony MAm nadzieję że w tym roku uda mi się wyrwać, jak tylko sie w moje spodnie wcisnę heheee ze spodniami to ja będę miec problem....aż boję się przymiarki:lol2: ja 2 lata nart na nogach nie miałam bo moja Mania ze stycznia;)Łukaszek z marca i jak byłam w ciąży z nim to jezdziłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Zgadzam sie z Toba, Anetko dlatego tak bardzo tesknilam za takimi swietami i wreszcie pierwszy raz od 2004r bede na swieta w Pl lecimy w piatek Synus i wszyscy w Pl nic nie wiedza to niespodzianka Mieszko pierwszy raz bedzie jezdzil na sankach ( a ma 6 lat) i zobaczy tyle sniegu Lukaszek szybko sie nauczy jezdzic na nartach pod opieka dobrego instruktora Kasiu no to Macie co swiętować....Matko podziwiam, że Daliście rade tyle lat bez swiąt w Pl:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.12.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Anetko a Ty jeszcze nie przystrajasz domku? Pamiętam, że u Ciebie zawsze tak ładnie to wszystko się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Anetko a Ty jeszcze nie przystrajasz domku? Pamiętam, że u Ciebie zawsze tak ładnie to wszystko się prezentuje jakoś weny niemam...zniosłam wszystko do gabinetu ale jak tam wchodzę to dzieciaki ze mną ...a z nimi to nie widzę tego dekorowania a po nocach mi się nie chce;) obym nie musiała tego robic tuż przed wigilia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.12.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 zajrzałam w poszukiwaniu dekoracji świątecznych a tu sie nam Pani obija:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2012 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 zajrzałam w poszukiwaniu dekoracji świątecznych a tu sie nam Pani obija:P W tamtym roku zrobiłam szybko bo sie domem nacieszyć nie mogłam:P w tym roku czekam na Was i u Was będę szukać inspiracji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.12.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 ja dziś zrobiłam stroik na stół. chciałam wrzucić na FM bo mi sie strasznie podoba ale mąż zabrał aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.12.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ja waśnie też coś weny w tym roku nie mam i tak liczę po cichu na Was To sobie wszystkie chyba poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.12.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 A mi drugi karton gdzieś w piwnicy ale nie wiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ania to Pochwal się co Wyczarowałaś mnie się naprawdę nie chceeeee, porozkładałam jedynie lalki świąteczne po domu i to wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 ja dziś zrobiłam stroik na stół. chciałam wrzucić na FM bo mi sie strasznie podoba ale mąż zabrał aparat nooooooo ale ten Twój Mąz Małgosiu się naraża;) jak wróci to cyknij koniecznie focie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 10.12.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Witam Anetko chyba my wszystkie w tym roku nie mamy weny,jak pytam znajome na jakim etapie są ze Świętami to mówią że nic nie mają porobione co się dzieje leń totalny,ale damy radę wszystko na ostatnią chwilę,no i widać po handlu że naród biednieje już tak ludzie nie szaleją z zakupami,skromnie z umiarem i kupują malutko a może i dobrze bo potem żywność ląduje w śmietniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.12.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 W sumie pierwszy raz mam okazję stroić dom na święta więc korzystam . Nawet zdjęć nie robiłam czekam na choinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 10.12.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 witamAnetko przepraszam Cię, ze ja znów po prośbie, ale przeszukujc Twój wątek znów znalazłam COŚ dla siebie:). Jednak chcę mieć bielony blat. Mam surowy jesionowy blat kuchenny i nie wiem jaki olej kupić, zeby go wybielić, ile razy go olejować, żeby blat była na lata:)Z góry dziękuję za podpowiedźpozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts