iskanna 10.12.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 jesli nadal jest głosowanie na ścianę z kredensem - to ciemna. nie ma co udawać, że kredensu nie ma. to nie wyjdzie. trzeba podkreślic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Witam Anetko chyba my wszystkie w tym roku nie mamy weny,jak pytam znajome na jakim etapie są ze Świętami to mówią że nic nie mają porobione co się dzieje leń totalny,ale damy radę wszystko na ostatnią chwilę,no i widać po handlu że naród biednieje już tak ludzie nie szaleją z zakupami,skromnie z umiarem i kupują malutko a może i dobrze bo potem żywność ląduje w śmietniku Ja nie wiem jak to jest ale jak mieszkałam daleko, w Oslo to nie mogłam się tych swiat doczekać i zawsze "szalałam" ze swiątecznym nastrojem...w tym roku jakies zmęczenie materiału albo cuś....no normalnie nie chce mi się W sumie pierwszy raz mam okazję stroić dom na święta więc korzystam . Nawet zdjęć nie robiłam czekam na choinkę. Aniu Ty nie czekaj tylko rób focie i nam pokaz co wyczarowałas, a najlepiej kopnij mnie w 4 litery, żeby i mnie się chciało;) witam Anetko przepraszam Cię, ze ja znów po prośbie, ale przeszukujc Twój wątek znów znalazłam COŚ dla siebie:). Jednak chcę mieć bielony blat. Mam surowy jesionowy blat kuchenny i nie wiem jaki olej kupić, zeby go wybielić, ile razy go olejować, żeby blat była na lata:) Z góry dziękuję za podpowiedź pozdrawiam serdecznie Ja używam oleju HTH białego, efekt miałam po nałożeniu na surowe drewno tak po 5 razach, teraz dla odswieżenia nakładam raz na pół roku jedną warstwę jesli nadal jest głosowanie na ścianę z kredensem - to ciemna. nie ma co udawać, że kredensu nie ma. to nie wyjdzie. trzeba podkreślic no raczej nie uda się go niezauważyć;)choc nie ukrywam, że na dzień dzisiejszy wolałabym go nie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 aaaa mam mały świąteczny akcent - kalendarz adwentowy;) miały być 2 jednakowe, żeby dzieciaki miały osobne ale...no właśnie brak weny więc zawisła choinka z zeszłego roku;) obwieszona podwójnie, oczywiście Mania zaczęła sama się obsługiwać więc w tym roku dla odmiany zaczęliśmy odcinać przezenciki od końca:lol2:http://img839.imageshack.us/img839/8286/img9450x.jpgUploaded with ImageShack.us nawet swiecznika adwentowego nie mam...no masakra w tym roku, tzn niby mam taki na 4 swiece ale bez "dodatków" więc się nie liczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 10.12.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Bardzo oryginalny kalendarz, ja poproszę dzieciaczki z przodu pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Natalia mówisz Masz;) to z dzisiejszego wieczornego rodeo na biedronce;) Mania ma stylowy kapelusz prosto z toalety - dobrze , że czysty był Edytowane 14 Grudnia 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.12.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Genialne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.12.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 piękny kapelutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.12.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ale z Mani jest rewelacyjna kowbojka:wiggle: super zdjecie i kapelusz the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.12.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Mania jest bezkonkurencyjna!!! Świetna:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 10.12.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Kopę lat, Mania jaaaaka wielka, my mamy krowę genialny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 10.12.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Mania cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.12.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Hej Anetko, boskie zdjęcie Mani:rotfl: Czyj to był pomysł? U mnie tez krucho z dekoracjami, ale ja ogólnie nie przesadzam z ich ilością. Wystarczy mi ogromna choinka, wianek na drzwiach, świece. Uważam, ze im mniej tym lepiej. Przecież to ludzie tworzą klimat, a nie przedmioty, prawda? Buziaki wieczorne zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.12.2012 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Dziewczynki Kochane dziękuje bardzo:hug:no z naszymi dziećmi nie można się nudzić (zresztą chyba z żadnym dzieciakiem nudzić się nie da) Kopę lat, Mania jaaaaka wielka, my mamy krowę genialny sprzęt. oooo Emólku lecę zaraz do ciebie bo w końcu się Pokazałaś:wiggle:ten jezdzik jest rewelacja moje dzieciaki go uwielbiają Hej Anetko, boskie zdjęcie Mani:rotfl: Czyj to był pomysł? U mnie tez krucho z dekoracjami, ale ja ogólnie nie przesadzam z ich ilością. Wystarczy mi ogromna choinka, wianek na drzwiach, świece. Uważam, ze im mniej tym lepiej. Przecież to ludzie tworzą klimat, a nie przedmioty, prawda? Buziaki wieczorne zostawiam:hug: Aguś pomysł Mani:) Wiesz nocnik mamy od roku ale Mania jakoś nie może zacząć go używać we właściwym celu;), jeśli już załatwia swoje potrzeby gdzie indziej jak do pieluchy to tak jak Łukaszek na nakładce na toalecie. Nocnik był juz kołyską dla lalek, miską dla zwierzą a wczoraj ja składałam pranie w sypialni a Mania wyjechała z łazienki w nowym nakryciu głowy;) Ona uwielbia czapki, kapelusze i szpilki, potrafi mi szafy w garderobie przebuszować w poszukiwaniu obcasów;) prawdziwa mała kobietka;) Ja lubię bardzo dekorację ale nie chcę mieć identycznej jak w zeszłym roku :rolleyes:no i jakoś pomysłów mi brak no i chęci przede wszystkim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Witam:) Aneta slodka ta Twoja Manieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 11.12.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Anetko, zdjęcie obłędne!!!!:jawdrop::jawdrop: Mania rządzi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 hejka Anetka, dzieciaki cudne ale to juz wiesz ale mam inne pytanko, takie nie typowe, twoje dzieci zawsze tak ładnie po domku chodzą poubierane, jezu u mnie zawsze w poplamionych starych ciuchach mnie na święta też nic nie chce się przystrajać, w zeszłym roku już od 1 grudnia szalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 WOW! Jaka Cudowna Kowbojka!!! Hej Anetko:D. Nie mam czasu już wcale na forum przez te moje puszyste bliźniaki;). A już na dekoracje domowe... ani czasu ani weny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.12.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Dziewczyny będę niemiła;) ale cieszę się , że i Wy weny nie macie bo już się zaczęłam martwić o siebie;) a teraz ...ot forumowa epidemia "nie chce mi się":P:lol2::lol2: Reni na zdjęciach tak to wygląda;) My dzieciaków w rodzinie nie mamy więc ja wszystko dla swoich muszę kupić, nie dostaliśmy niczego w "spadku" więc moje dzieciaki w miarę nieznoszone rzeczy mają ale wieczorami są dobrze poplamione;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 no ja właśnie też niczego nie dostałam bo jakoś nie lubię po kimś, dlatego moje po domu jak biegały to stare rajstopki i poplamione body,wyglądały jak bardzo ubogie dzieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 na pocieszenie mnie się wyjątkowo nie chce, może jak posprzątam to mnie najdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts