Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Anetko chyba my wszystkie w tym roku nie mamy weny,jak pytam znajome na jakim etapie są ze Świętami to mówią że nic nie mają porobione :o co się dzieje leń totalny,ale damy radę ;) wszystko na ostatnią chwilę,no i widać po handlu że naród biednieje już tak ludzie nie szaleją z zakupami,skromnie z umiarem i kupują malutko a może i dobrze bo potem żywność ląduje w śmietniku :popcorn:

Ja nie wiem jak to jest ale jak mieszkałam daleko, w Oslo to nie mogłam się tych swiat doczekać i zawsze "szalałam" ze swiątecznym nastrojem...w tym roku jakies zmęczenie materiału albo cuś....no normalnie nie chce mi się:p

W sumie pierwszy raz mam okazję stroić dom na święta więc korzystam :). Nawet zdjęć nie robiłam :) czekam na choinkę.

Aniu Ty nie czekaj tylko rób focie i nam pokaz co wyczarowałas, a najlepiej kopnij mnie w 4 litery, żeby i mnie się chciało;)

witam

Anetko przepraszam Cię, ze ja znów po prośbie, ale przeszukujc Twój wątek znów znalazłam COŚ dla siebie:). Jednak chcę mieć bielony blat. Mam surowy jesionowy blat kuchenny i nie wiem jaki olej kupić, zeby go wybielić, ile razy go olejować, żeby blat była na lata:)

Z góry dziękuję za podpowiedź

pozdrawiam serdecznie

Ja używam oleju HTH białego, efekt miałam po nałożeniu na surowe drewno tak po 5 razach, teraz dla odswieżenia nakładam raz na pół roku jedną warstwę;)

jesli nadal jest głosowanie na ścianę z kredensem - to ciemna.

nie ma co udawać, że kredensu nie ma. to nie wyjdzie. trzeba podkreślic :)

no raczej nie uda się go niezauważyć;)choc nie ukrywam, że na dzień dzisiejszy wolałabym go nie mieć:lol2:

aaaa mam mały świąteczny akcent - kalendarz adwentowy;) miały być 2 jednakowe, żeby dzieciaki miały osobne ale...no właśnie brak weny więc zawisła choinka z zeszłego roku;) obwieszona podwójnie, oczywiście Mania zaczęła sama się obsługiwać więc w tym roku dla odmiany zaczęliśmy odcinać przezenciki od końca:lol2:

http://img839.imageshack.us/img839/8286/img9450x.jpg

Uploaded with ImageShack.us

nawet swiecznika adwentowego nie mam...no masakra w tym roku, tzn niby mam taki na 4 swiece ale bez "dodatków" więc się nie liczy:lol2:

Hej Anetko,

boskie zdjęcie Mani:rotfl::rotfl:

Czyj to był pomysł?:lol2:

U mnie tez krucho z dekoracjami, ale ja ogólnie nie przesadzam z ich ilością. Wystarczy mi ogromna choinka, wianek na drzwiach, świece. Uważam, ze im mniej tym lepiej. Przecież to ludzie tworzą klimat, a nie przedmioty, prawda?:)

Buziaki wieczorne zostawiam:hug:

Dziewczynki Kochane dziękuje bardzo:hug:no z naszymi dziećmi nie można się nudzić (zresztą chyba z żadnym dzieciakiem nudzić się nie da) ;)

Kopę lat, Mania jaaaaka wielka, my mamy krowę :) genialny sprzęt.

oooo Emólku lecę zaraz do ciebie bo w końcu się Pokazałaś:wiggle:ten jezdzik jest rewelacja moje dzieciaki go uwielbiają:)

Hej Anetko,

boskie zdjęcie Mani:rotfl::rotfl:

Czyj to był pomysł?:lol2:

U mnie tez krucho z dekoracjami, ale ja ogólnie nie przesadzam z ich ilością. Wystarczy mi ogromna choinka, wianek na drzwiach, świece. Uważam, ze im mniej tym lepiej. Przecież to ludzie tworzą klimat, a nie przedmioty, prawda?:)

Buziaki wieczorne zostawiam:hug:

Aguś pomysł Mani:) Wiesz nocnik mamy od roku ale Mania jakoś nie może zacząć go używać we właściwym celu;), jeśli już załatwia swoje potrzeby gdzie indziej jak do pieluchy to tak jak Łukaszek na nakładce na toalecie. Nocnik był juz kołyską dla lalek, miską dla zwierzą a wczoraj ja składałam pranie w sypialni a Mania wyjechała z łazienki w nowym nakryciu głowy;) Ona uwielbia czapki, kapelusze i szpilki, potrafi mi szafy w garderobie przebuszować w poszukiwaniu obcasów;) prawdziwa mała kobietka;)

Ja lubię bardzo dekorację ale nie chcę mieć identycznej jak w zeszłym roku :rolleyes:no i jakoś pomysłów mi brak no i chęci przede wszystkim;)

Dziewczyny będę niemiła;) ale cieszę się , że i Wy weny nie macie bo już się zaczęłam martwić o siebie;) a teraz ...ot forumowa epidemia "nie chce mi się":P:lol2::lol2::lol2:

Reni na zdjęciach tak to wygląda;) My dzieciaków w rodzinie nie mamy więc ja wszystko dla swoich muszę kupić, nie dostaliśmy niczego w "spadku" więc moje dzieciaki w miarę nieznoszone rzeczy mają ale wieczorami są dobrze poplamione;)