GUMISIOWA 11.12.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ANETKO-DZIECI MASZ OBLEDNE!!Nocnik na glowie rozlozyl mnie na lopatki:rotfl: Jesli moge przesle zdjecia gdzies kolo weekendu-musze wgrac program a na to tez nie mam czasu.....BOZE jaka ja niezorganizowana jestem...I koniecznie sie musze z Toba zeskaypowac-tak jak kiedys proponowalas-tylko dziecko musze komus odsprzedc..Doszly mnie sluchy ze ty z poludniowo-wschodniej Pl jestes-a skad jesli moge zapytac.Bardzo prosze o email bi SE skasowalam... BUZIALE WIELKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.12.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Widzę, że rajstopkowa dyskusja się wywiązała;) ja czasem Łukaszkowi zakładam...sporadycznie jak np idziemy na sanki a akurat wszystkie leginsy w praniu (nie uzywamy kalesonek, jedynie leginsy;)) do przedszkola spodnie dresowe i na to kombinezon i jest git. w przedszkolu ściągam jedynie ocieplane spodnie i dziecko zostaje w dresach albo struksach, dzinsów nie zakładam bo mam podobna awersję jak do czapek i rajstopek;) A nakładka naprawdę rewelacja, polecam;) u nas Łukaszkowi służy jedynie do wykonania nr 2 bo siusia na stojaka;)to chyba u Tatusia podpatrzył My w zeszłym roku mielismy rozprawę na temat koloru różowego...Łukaszek namiętnie zakłada sonie spineczki i gumki Mani, był czas, że chciał sukienki i dopytywał się dlaczego on nie ma nic różowego , załatwiliśmy sprawę [po męsku, że różowy to dla dziewczynek i po temacie;)choć ja jestem daleka od generalizowania typu samochodziki sa dla chłopców a lalki dla dziewczynek, moje dzieci bawią się czym chcą i Łukaszek jako jeden z pierwszych prezentów dostał lalkę bobasa no ale co do rózowego to stanowisko mam jasne;) Gumisiu zaraz Ci privka skrobnę Ola ja w zeszłym roku świat się nie mogłam doczekać a jak dom był nieskończony to juz w Oslo wizję snułam, jak to bedzie fajnie wyczarowywać świąteczny nastrój wreszcie u siebie...no ale w tym roku...kurna jakbym nie czuła magiii swiąt...może faktycznie będzie koniec świata:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 11.12.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Bo to chyba tak jest ,że jak się jest nacodzień ,z dala od domu ,to jakoś bardziej się chce .Jak po 2 miechach wracam do Pl ,to dostaję takiego Powera ,że przez pierwsze dni mogłabym w ogóle nie spać .Po prostu szkoda mi czasu Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.12.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Kowbojka - pierwsza klasa, przecudowna ta Twoja córcia I jaka pomysłowa:) Mówi niespełniona mama córki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.12.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Anetko, ale się cieszę, że zdążyłam zobaczyć Manię Jest cudna i jak pięknie pozuje Dziękuję, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.12.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Chyba nie zdążyłam na zdjęcie Nic w sumie dziwnego, skoro strasznie Was ostatnio zaniedbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.12.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Anetko ja sie nie zgadzam na zaden koniec swiata:rotfl: jak juz w koncu lece na swieta do Pl to ma byc koniec. o nie jak stanowczo ZABRANIAM:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 12.12.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Marysia męskie serca łamać będzie, bez dwóch zdań Mój bączek w tym samym wieku i w dodatku z końca stycznia, na nudę narzekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.12.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Bo to chyba tak jest ,że jak się jest nacodzień ,z dala od domu ,to jakoś bardziej się chce .Jak po 2 miechach wracam do Pl ,to dostaję takiego Powera ,że przez pierwsze dni mogłabym w ogóle nie spać .Po prostu szkoda mi czasu Ściskam to prawda;) Kowbojka - pierwsza klasa, przecudowna ta Twoja córcia I jaka pomysłowa:) Mówi niespełniona mama córki;) Dziękuję Natalio:hug: Anetko, ale się cieszę, że zdążyłam zobaczyć Manię Jest cudna i jak pięknie pozuje Dziękuję, że jesteś Ewuś :hug: Chyba nie zdążyłam na zdjęcie Nic w sumie dziwnego, skoro strasznie Was ostatnio zaniedbuję Aniu wystarczy zerknąć na poprzednią stronę Anetko ja sie nie zgadzam na zaden koniec swiata:rotfl: jak juz w koncu lece na swieta do Pl to ma byc koniec. o nie jak stanowczo ZABRANIAM:mad: Kasiu ale Ty lecisz w piątek a koniec świata ma być dopiero 21:lol2: :lol2: Marysia męskie serca łamać będzie, bez dwóch zdań Mój bączek w tym samym wieku i w dodatku z końca stycznia, na nudę narzekać nie mogę taaaaaa Ojca i brata wokól palca sobie owinęła Mania z 30 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 12.12.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Przesłodka z Mani kowbojka! Mają dzieciaki pomysły, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.12.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Zdążyłam na fotki:) Mania przesłodka:hug:i się pocieszyłam, że nie tylko ja weny ozdabiania światecznego nie mam - chyba w weekend zatrudnię rodzinke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Hej Anetko No i jak wróciły Ci już chęci do dekorowania? U mnie nadal brak czasu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.12.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 to prawda;)Kasiu ale Ty lecisz w piątek a koniec świata ma być dopiero 21:lol2: :lol2: Ale tylko 7 dni jest do 21.12 i ja stanowczo sie nie zgadzam Moj Mieszko tez ze stycznia tylko ze z 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.12.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Przesłodka z Mani kowbojka! Mają dzieciaki pomysły, co? Oj mają Madziu, mają gdzie Ty sie Kochana podziewasz, hmmmmm? Zdążyłam na fotki:) Mania przesłodka:hug: i się pocieszyłam, że nie tylko ja weny ozdabiania światecznego nie mam - chyba w weekend zatrudnię rodzinke:) Dzięki Aguś, no to jest nas więcej cierpiacych na brak weny;) Hej Anetko No i jak wróciły Ci już chęci do dekorowania? U mnie nadal brak czasu:bash: Aguś nic sie nie zmieniło, w domu mam jedynie kalendarz adwentowy;) Ale tylko 7 dni jest do 21.12 i ja stanowczo sie nie zgadzam Moj Mieszko tez ze stycznia tylko ze z 27 Kasiu o ile dobrze pamiętam to to bedzie mój trzeci koniec świata, więc powinnismy dac rady;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 13.12.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) taaaaaa Ojca i brata wokól palca sobie owinęła Mania z 30 stycznia No patrz jak się zgrałyśmy!! Mój Wojtek też sobie w niedzielę na świat zażyczył . 30 stycznia o 9.20 Edytowane 13 Grudnia 2012 przez justa* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.12.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No patrz jak się zgrałyśmy!! Mój Wojtek też sobie w niedzielę na świat zażyczył . 30 stycznia o 9.20 Ha ha;) mania z 14.54 Łukaszka urodziłam prawie o tej samej porze bo o 14.56, tak się moje dzieci zgrały:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aneto ja już bomki wyciągnełam i leżą na stole, miałam wieszać ale nadal czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.12.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Kasiu o ile dobrze pamiętam to to bedzie mój trzeci koniec świata, więc powinnismy dac rady;) Anetko to twarda z Ciebie Babeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.12.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ha ha;) mania z 14.54 Łukaszka urodziłam prawie o tej samej porze bo o 14.56, tak się moje dzieci zgrały:lol2::lol2: Moj tez z niedzieli -ksiaze jeden;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.12.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Niedzielne dzieci to leniuchy podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts