pendrak 13.12.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ależ trafiłam na wyznania, Anetko, mania + nocnikowy kapelusz rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.12.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Mam do Ciebie słabość, mimo, że jeszcze nigdy nie miałyśmy przyjemności.... Byłaś pierwszą na forum, którą ( że się tak wyrażę) przeleciałam ach, to Ty byłaś. miło mi. wiesz, nie pamiętam, czy była przyjemność czy też nie, schlana byłam mocno wtedy :D spotkałyśmy się gdzieś u Lasche przelotem, chyba ale cicho, ćśśśś, bo tu dzieci... wprawdzie już z głową w nocniku, ale jednak dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Dziwię się, że mnie nie pamietasz ! Podobno, ZAWSZE, pozostawiam po sobie niezapomniane wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.12.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aneta chyba już pytałąm,ale wyleciało z głowy...Czy brak kafli za kibelkiem w szaro-ceglanej łazience jest ok? nie przeszkadza,tak zamierzałam, potem zmieniłam,że dam cegły,ale chyba farba i tak lepsza?ten kolor szary w całym domu,co to ?aha no i czym malowałas cegły na biało?farbą ścieną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.12.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Anetko do zobaczenia za miesiac troszke wczesnie ale zostawiam juz swiateczne zyczenia http://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gif Zdrowych - bo to najważniejsze. Pełnych miłości - bo to sens życia. Wiary - bo pozwala przetrwać trudne chwile. Nadziei - bo wtedy niemożliwe jest możliwe. Dla Anetki z Rodzinka zyczy Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.12.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ja nie wiem jak patrzyłam (a patrzyłam), że nie zauważyłam tego zdjęcia Pomroczność ciążowa Cudna ta Twoja Maleńka Dzięki Aniu:hug: Aneta, ale mi humor ta kowbojka nocnikowa na biedronie poprawiła :D ściskamy z zimowego pod-Poznania A Ty mi zawsze hymor poprawiasz :hug:myślę, że nie tylko Siner Cię "przeleciała" jednym tchem;) Mania jest rewelacyjna, ma genialne pomysły;) Anetko ale nie pisałas mi Marysia ( chyba ?) narendilko... a jak pozna takiego samego kowboja ? Znakiem rozpoznawczym na randce w ciemno, będzie zdjęcie z dzieciństwa, z nocnikiem na głowie .... i co teraz droga mamusiu ? Młodzież, jest teraz co najmniej dziwna. Im bardziej pojechana panna tym lepiej... Wiem co mówię - mam duuuuuuuuuuuuuuuużo młodszego brata o matko, mam się bać???;)już teraz? Aneta chyba już pytałąm,ale wyleciało z głowy... Czy brak kafli za kibelkiem w szaro-ceglanej łazience jest ok? nie przeszkadza,tak zamierzałam, potem zmieniłam,że dam cegły,ale chyba farba i tak lepsza? ten kolor szary w całym domu,co to ? aha no i czym malowałas cegły na biało?farbą ścieną? ja mam wszedzie Jotuna serię lady, w łazience i kuchni do pomieszczeń wilgotnych, kod 9500N, nie dałabym cegły za toaletą bo byłaby problematyczna w utrzymaniu czystości, farba jest super, przecieram i jest naprawdę ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 bój się ! bój ! Ty masz jedną córkę a Ja aż trzy.....wiesz jak Ja się boję ? Mam też syna - ponieważ, prawie 5 lat bacznych obserwacji gościa, pozwala wysunąć daleko idące wnioski to postanowiłam założyć mu fundusz..... Fundusz alimentacyjny........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.12.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 dzięki i tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.12.2012 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Kasiu dziękuję:hug:moje życzenia dla Was odczytasz pewnie już po świętach;) Wysokich lotów Kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.12.2012 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Siner:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 14.12.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Anetko mam do ciebie prośbę o podanie namiarów na ten okap biały w kuchni. Jak się go użytkuje, jesteś zadowolona?. Ja właśnie szukam go do swojej kuchni więc jeżeli możesz to proszę o pomoc:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 14.12.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Anetko (i inne dziewczyny), jakie sanki z oparciem polecacie dla dzieci? Dla 3,5 latka konkretnie?Jakies konkretne firmy? Czy najzwyklejsze drewniane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.12.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ja mam zwykłe drewniane polskie jakieś - w sumie jak nie umiał chodzić to siedział na sankach - teraz to filozofuje i raz bierze pluszaki, mi każe siadać, chce ciągnąć i tak w kółko....mnie dobija 1 - ubieranie w zimę - macie jakieś sprawdzone mega ciepłe kombinezony - ale nie żeby jakieś nadmuchane były.Myslałam o reima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 14.12.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ja mojemu synalkowi kupilam ten granatowy: http://www.next.co.uk/g48552s9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.12.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 fajny - ale w UK kupiłaś czy z polskiej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 14.12.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Znajomy w UK mi zamawia i przysyla Ale wysylaja tez do Polski juz,mozesz sprawdzic jak to wyglada z przesylka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.12.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Anetko mam do ciebie prośbę o podanie namiarów na ten okap biały w kuchni. Jak się go użytkuje, jesteś zadowolona?. Ja właśnie szukam go do swojej kuchni więc jeżeli możesz to proszę o pomoc:rolleyes: Okap to faber Mirror biały jak dla mnie jest rewelacyjny, fajny w utrzymaniu czystości, filtry wrzucam do zmywarki i sa czysciutkie,mimo tego, że szklany to łatwo się czyści, dodatkowo jest pilot (ja uzywam sporadycznie). jest mega silny, ja nawet jak smażę cebulę, to ustawiam max na 70%mocy. Anetko (i inne dziewczyny), jakie sanki z oparciem polecacie dla dzieci? Dla 3,5 latka konkretnie?Jakies konkretne firmy? Czy najzwyklejsze drewniane?? hmmmm ja miałam najpierw plastikowe, a potem Młody przesiadł się na "narto sanki"...tak się to chyba nazywa:rolleyes: takie z kierownicą, i na nich zjeżdzamy nawet razem, tzn Łukaszek i jedno z nas.Mania jeżdziła na takich drewnianych z oparciem ale teraz siada z Łukaszkiem;) ja mam zwykłe drewniane polskie jakieś - w sumie jak nie umiał chodzić to siedział na sankach - teraz to filozofuje i raz bierze pluszaki, mi każe siadać, chce ciągnąć i tak w kółko.... mnie dobija 1 - ubieranie w zimę - macie jakieś sprawdzone mega ciepłe kombinezony - ale nie żeby jakieś nadmuchane były. Myslałam o reima Ja bardzo lubię Reimę i właściwie większośc kombinezonów mam od nich, fajne sa też te deszczowe, nieprzemakalne. Kupuje też Polarno o Pyret http://www.polarnopyret.com/ ale one tylko w Skandynawii, niestety w Pl nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 14.12.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Anetko-wpadlamPODZIEKOWAC SERDECZNIE ZA WKLEJENIE ZDJEC W MOJEJ GALERI:hug:Jakies paskudne chorobsko mnie rozlozylo i odeze sie wiecej jak pozbieram sie do kupy!!!!Jeszcze raz dziekuje dobra kobieto:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.12.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 a propo Norwegii to całe studia jeżdziłam do rodziny koło Larvika - nawet miałam pakować manatki i wyjechać - ale ze mnie polka typowa hahah:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.12.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Widzę, że mnie jakieś super fotki minęły ...ale tak to jest jak się jest spóźnialskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts