aneta s 06.02.2013 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Mania! STO lat!!! [ATTACH=CONFIG]167955[/ATTACH] Moja Młoda i Księciunio świętują razem 3... no popatrz jaka zbieżność dat u nas;). Asiu dziękuję bardzo:hug::hug: No widzisz jak się "zgrałyśmy";) Wszystkiego najlepszego dla Księciunia i Młodej:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Anetko, cieszę się, że już regularnie do nas zaglądasz Mam nadzieję, że sprawy się poukładały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.02.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Anetko, cieszę się, że już regularnie do nas zaglądasz Mam nadzieję, że sprawy się poukładały Aniu dzięki:hug: ano jeszcze sie nie poukladaly;) ale stęskniłam się za Wami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 To trzymam kciuki, żeby szybko się poukładało Nawet w kociołku zamieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Anetko,dla Cudnej Iskierki zdrowia i radości!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.02.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Anetko tutaj tez duzo czasu dzieci sa na swiezym powietrzu i Mieszko jest z tego zadowolony. Dodatkowo podoba mi sie tutaj indywidualne podejscie do dzieci w klasie. Np. jak rok temu zaczynali czytac to nie wszystkie dzieci dostaly od razu ksiazki. Tylko te ktore byly na to gotowe.Wywiadowka (dwie juz mam za soba ) tez jest przeprowadzana w cztery oczy miedzy Rodzicami, a wychowawca. Dyrektorka zna wszystkie dzieci po imieniu (ja bylam w szoku:jawdrop:) i codziennie rano chodzi i rozmawia z dziecmi. Pytalam Cie o Lukaszka poniewaz bylam strasznie ciekawa jak wplynela na Niego zmiana otoczenia i szkoly. Wiele razy zastanawialam sie jak by to bylo w Mieszka przypadku.... ale chyba nie bedzie okazji sie przekonac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aneciu, przyszłam cię wkurzyć z samego rana Jak tam twoja walka z kilogramami ? To ja lecę dalej(bo zaraz opierdziel dostanę) paaaaa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.02.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Marta Ty się dzisiaj pytasz o walkę kilogramami jak tam pewnie pączków pełno na stole:D:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Marta Ty się dzisiaj pytasz o walkę kilogramami jak tam pewnie pączków pełno na stole:D:popcorn: Nie uwierzysz, u mnie nie ma ani jednego złamanego pączka, ni faworka Chyba że myślisz o stole Anetki No faktycznie wybrałam sobie dzień na takie głupie pytania o kilogramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.02.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 U mnie tez nie ma, mąż na diecie, ale sobie pozwolę na jednego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 07.02.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 U mnie też nie ma bo w cukierni w której kupuję to na zapisy , a jak i na diecie jestem. Marta mi wreszcie zaczyna waga spadać jak zaczęłam ćwiczyć, bo już myślałam, że trza znów garderobę wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.02.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 To trzymam kciuki, żeby szybko się poukładało Nawet w kociołku zamieszam Aniu dziękuję Anetko, dla Cudnej Iskierki zdrowia i radości!!!! Dziękuję bardzo Sharlot:hug: Anetko tutaj tez duzo czasu dzieci sa na swiezym powietrzu i Mieszko jest z tego zadowolony. Dodatkowo podoba mi sie tutaj indywidualne podejscie do dzieci w klasie. Np. jak rok temu zaczynali czytac to nie wszystkie dzieci dostaly od razu ksiazki. Tylko te ktore byly na to gotowe.Wywiadowka (dwie juz mam za soba ) tez jest przeprowadzana w cztery oczy miedzy Rodzicami, a wychowawca. Dyrektorka zna wszystkie dzieci po imieniu (ja bylam w szoku:jawdrop:) i codziennie rano chodzi i rozmawia z dziecmi. Pytalam Cie o Lukaszka poniewaz bylam strasznie ciekawa jak wplynela na Niego zmiana otoczenia i szkoly. Wiele razy zastanawialam sie jak by to bylo w Mieszka przypadku.... ale chyba nie bedzie okazji sie przekonac... Kasiu no i to jest podejście do ucznia....łukaszek od wrzesnia ostatni rok w przedszkolu, potem szkoła bo jego rocznik juz obowiazkowo idzie choć ja osobiście jestem przeciwnikiem wysyłania 6 latków do szkoły:bash::bash:jak dla mnie to pomyłka Aneciu, przyszłam cię wkurzyć z samego rana Jak tam twoja walka z kilogramami ? To ja lecę dalej(bo zaraz opierdziel dostanę) paaaaa;) Nie uwierzysz, u mnie nie ma ani jednego złamanego pączka, ni faworka Chyba że myślisz o stole Anetki No faktycznie wybrałam sobie dzień na takie głupie pytania o kilogramy Marta domyślam się, że odegrać się chcesz za te ponaglenia u Ciebie z fociami jędzo:lol2::lol2::hug:a kilogramy jak były tak są bo czekam na wskazówki od Ciebie ale chyba lecytynkę Ci zafunduję kochana:hug: U mnie też nie ma bo w cukierni w której kupuję to na zapisy , a jak i na diecie jestem. Marta mi wreszcie zaczyna waga spadać jak zaczęłam ćwiczyć, bo już myślałam, że trza znów garderobę wymieniać ja nic nie kupuję bo wciąż mam nadzieję wrócić do formy sprzed ciąży:lol2:tylko jakoś motywacji mi brak;) U mnie tez nie ma, mąż na diecie, ale sobie pozwolę na jednego;) a u mnie dzisiaj była masa paczków bo rodzice mojego Męża już z nimi byli o 8:lol2: ja skusiłam się na 3, nie żebym nie dała rady więcej zjeść ale resztki zdrowego rozsądku w końcu się odezwały:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Marta domyślam się, że odegrać się chcesz za te ponaglenia u Ciebie z fociami jędzo:lol2::lol2::hug:a kilogramy jak były tak są bo czekam na wskazówki od Ciebie ale chyba lecytynkę Ci zafunduję kochana:hug: Ech ty to mnie nie znasz do szpiku kości :lol2: Lecytynka by się przydała to fakt A tak poważnie to nie wiem jakiej rady udzielić na te zbędne kilogramy, u mnie to jakoś gładko poszło, ale nie ma recepty chyba....Ja zmieniłam styl odżywiania naprawdę nie wiele, podejrzewam, że bardziej stres tak na mnie działa, wtedy chyba szybciej spalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ej , ale z trzema pączkami to przesadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.02.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A ja zjadłam 12 pączków (małych) . Cześć Dziewczynki:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 07.02.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja dzisiaj nie zjadlam paczka ale za to 4 oponki musialam skosztowac co podaje Rodzince do jedzenia Mieszko za to zjadl 12 oponek:eek: dostal nagrode za pomaganie w ich robieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A ja zjadłam 12 pączków (małych) . Cześć Dziewczynki:D. Raśka ty lepiej zajrzyj do mnie:popcorn: w maju impreza się szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.02.2013 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ej , ale z trzema pączkami to przesadziłaś a tam od poniedzialku ide na diete.....tylko jeszcze nie wiem od ktorego:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.02.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 A ja zjadłam 12 pączków (małych) . Cześć Dziewczynki:D. czesc Rasia:hug:12 ....niezly wynik:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.02.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ja dzisiaj nie zjadlam paczka ale za to 4 oponki musialam skosztowac co podaje Rodzince do jedzenia Mieszko za to zjadl 12 oponek:eek: dostal nagrode za pomaganie w ich robieniu Kasiu brawo! moje byly z cukierni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts