aneta s 10.02.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Dziewczynki nawet pod karą chłosty nie przyznam się publicznie ile ważę musicie mi uwierzyć na słowo, że dużo za dużo:bash::bash: a ten podbródek i twarz w kształcie księżyca w pełni to na pewno nie wina fotografa wciąż w ciążowych ubraniach chodzę choć Mania ma już 2 lata bo nie mieszczę się w ciuchy sprzed ciąży a że ciągle się łudzę , że uda mi się wrócić do "mojego" rozmiaru to nie kupowałam nowej garderoby...tym sposobem większość moich ciuchów wisi na wieszakach a ja od czasu do czasu do nich zaglądam wściekła:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Anetko, Dzieci i Wy cudni jak zwykle, a choinka oświetlona jak z bajki:cool:. dzięki Kochana:hug: A Ty juz w domku czy nadal w podróży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 dzięki Kochana:hug: A Ty juz w domku czy nadal w podróży? A ja już w domku:D. Stęskniona ale wypoczęta na maxa:cool:. Księciunio właśnie rozpala w kominku Młoda szykuje deser... Młody nakrywa do stołu, przygotowuje herbatkę... no normalnie bajka:cool::cool:... home sweet home... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 noooooo....to się nazywa życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.02.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Anetko pożycz mi Marysie na kilka dni, wyściskam ją i oddam w całości:D A ty w Bieszczadach mieszkasz:cool: to ja sobie rezerwuje pokój na nastepny sezon zimowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 10.02.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Wow Anetko śliczne masz dzieciaczki.Chłopczyk taki kochany,a córeczka taka urocza i piękna Anetko bardzo ładnie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 10.02.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ślicznie wyglądacie A Marysię ,to zgłoś do reklamy Kinder czekolady ,serio mówię ,szukają teraz dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.02.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Anetko i ja się powtórzę, że śliczna z was rodzinka dzieciaki do zacałowania!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Anetko pożycz mi Marysie na kilka dni, wyściskam ją i oddam w całości:D A ty w Bieszczadach mieszkasz:cool: to ja sobie rezerwuje pokój na nastepny sezon zimowy:D Marysię pożyczam w zestawie ze starszym bratem:lol2: jak szaleć to szaleć u nas sezon zimowy dopiero się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Anetko (moja imienniczko) miałam już okazję widzieć Wasze fotki i muszę powiedzieć , że piękna z Was rodzinka Wow Anetko śliczne masz dzieciaczki.Chłopczyk taki kochany,a córeczka taka urocza i piękna Anetko bardzo ładnie wyglądasz Anetko i ja się powtórzę, że śliczna z was rodzinka dzieciaki do zacałowania!!!!! Anetko:hug: coś wspaniałego a Ty kwitnąca! Widocznie na wiosnę . Ślicznie wyglądacie A Marysię ,to zgłoś do reklamy Kinder czekolady ,serio mówię ,szukają teraz dzieci Dziękuję Dziewczynki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.02.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Jeruniu,ale masz cudniaste te dzieci!I mala juz ma 2 latka:DPamietam jak mieszkalam w UK i podgladalam Twoj watek pisany z Oslo i wszyscy trzymali kciuki bo jechalas na porodowke a to juz 2 LATA!!!!CZAS TAK SZYBKO LECI:yes: Co do diety-dajcie spokoj dziewczyny,ja yez ciagle nosem krecilam ze troszke by wypadalo zeszczuplec,teraz po 14 miesiacach karmienia dupke mam jak maly orzeszek a nogi jak patyki,since pod oczami i wygladam 10 lat starzej:(Wiec cieszcie sie tym zdrowym cialkiem,mieciutkim,rozowiutkim,zdrowiutkim:D POZDROWIENIA I ZDROWIA DLA CALEJ RODZINY:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 O rajciu, ale cudowna rodzinka:cool: Fantastyczne zdjęcia:yes:I z czego Ty się dziewczyno chcesz odchudzać? Laska z Ciebie nieziemska:yes: Naprawdę kwitnąco wyglądasz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.02.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Yuuupiii :D Imprezaaaaaa :D Czuję się jakbym była z Wami Super Anetko, że dzielisz się z nami Gumisiu zazdroszczę Ci tej dupki i nóżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Jeruniu,ale masz cudniaste te dzieci!I mala juz ma 2 latka:DPamietam jak mieszkalam w UK i podgladalam Twoj watek pisany z Oslo i wszyscy trzymali kciuki bo jechalas na porodowke a to juz 2 LATA!!!!CZAS TAK SZYBKO LECI:yes: Co do diety-dajcie spokoj dziewczyny,ja yez ciagle nosem krecilam ze troszke by wypadalo zeszczuplec,teraz po 14 miesiacach karmienia dupke mam jak maly orzeszek a nogi jak patyki,since pod oczami i wygladam 10 lat starzej:(Wiec cieszcie sie tym zdrowym cialkiem,mieciutkim,rozowiutkim,zdrowiutkim:D POZDROWIENIA I ZDROWIA DLA CALEJ RODZINY:hug: a widzisz Gumisiu u mnie karmienie nie wpłynęlo dobrze na figurę tak po krotce - biore dupkę jak orzeszek i patykowate nogi nawet z tymi sincami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 O rajciu, ale cudowna rodzinka:cool: Fantastyczne zdjęcia:yes: I z czego Ty się dziewczyno chcesz odchudzać? Laska z Ciebie nieziemska:yes: Naprawdę kwitnąco wyglądasz:hug: Yuuupiii :D Imprezaaaaaa :D Czuję się jakbym była z Wami Super Anetko, że dzielisz się z nami Gumisiu zazdroszczę Ci tej dupki i nóżek Dzięki Dziewczynki Kochane:hug: już kiedyś pisałam o tym...internet to magia ....manipulacji:lol2: przeciez wiadomo, że nie pokazywałabym Wam zdjęc na których wygladam fatalnie albo takich na których moje dzieci nie wyglądają dobrze....to co udostępniam to te wybrane:lol2::lol2: Ja nigdy w dorosłym życiu nie byłam chuda, ja z tych "apetycznych "jestem a teraz dodatkowo do tych "apetycznych " kształtów mam 10 kg ekstra, których MUSZĘ się pozbyć bo po prostu źle się czuję a do tego fatalnie wyglądam i czuję się jak foka:lol2: więc Kochane moje dziękuję za komplementy :hug:ale moje lustro i waga nie kłamią a szkoda:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.02.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Tak rzadko ostatnio jestem na forum, a dziś coś mnie tak przyciągało i to ewidentnie na Twój wątek... teraz już wiem czemu Śliczności dzieciaki a jaka radość i ciepełko bije ze zdjęć Wszystkiego najlepszego dla małej jubilatki Ps. Doskonale Cię rozumiem z tym jak trudno zakończyć karmienie, ostatnio karmiłam jeszcze 2 mies. po drugich urodzinach (i to z wielkim płaczem odstawianego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Anetko, ja też raczej z tych "apetycznych", najlepiej to wyglądałam i najmniej ważyłam jak moja starsza córcia skończyła 7 m-cy... A potem było już tylko gorzej;) W ciąży z młodszą byłam na diecie i niewiele przytyłam, ale po porodzie sobie odbiłam i pomimo karmienia również prawie dycha została mi na plusie:bash: A na diecie byłam tylko raz w życiu (nie liczę tej ciążowej) i wytrwałam 3 dni:D To zdecydowanie nie dla mnie:no: Ale kiedyś wezmę się za siebie na pewno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.02.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Dziewczynki nawet pod karą chłosty nie przyznam się publicznie ile ważę musicie mi uwierzyć na słowo, że dużo za dużo:bash::bash: a ten podbródek i twarz w kształcie księżyca w pełni to na pewno nie wina fotografa wciąż w ciążowych ubraniach chodzę choć Mania ma już 2 lata bo nie mieszczę się w ciuchy sprzed ciąży a że ciągle się łudzę , że uda mi się wrócić do "mojego" rozmiaru to nie kupowałam nowej garderoby...tym sposobem większość moich ciuchów wisi na wieszakach a ja od czasu do czasu do nich zaglądam wściekła:bash: aneta moja córa 2,5 roku a ja ciągle nie taka jakbym chciała pod wszystkim co tu napisałaś podpisuje się ręcami i nogami... jakbym o sobie czytała ... więc akurat doskonale Cię rozumiem Pozdrawiam serdecznie ja od poniedziałku hihi zaczynam dietę i to od najbliższego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Tak rzadko ostatnio jestem na forum, a dziś coś mnie tak przyciągało i to ewidentnie na Twój wątek... teraz już wiem czemu Śliczności dzieciaki a jaka radość i ciepełko bije ze zdjęć Wszystkiego najlepszego dla małej jubilatki Ps. Doskonale Cię rozumiem z tym jak trudno zakończyć karmienie, ostatnio karmiłam jeszcze 2 mies. po drugich urodzinach (i to z wielkim płaczem odstawianego ) Dziękuję bardzo:hug:mi strasznie cięzko skończyć z karmieniem...Mania jest taka swiadoma i rezolutna, sama bierze mnie za rękę prowadzi na sofę albo na fotel i mówi co mam robić....poza tym nie ukrywam , że mam ogromną przyjemnośc z cielesnego kontaktu z córeczką...jak nic muszę gdzies z domu na weekend wybyć i mój Mąż sam musi przeprowadzić akcję odwykowa....w przeciwnym razie obie się zapłaczemy:yes: Anetko, ja też raczej z tych "apetycznych", najlepiej to wyglądałam i najmniej ważyłam jak moja starsza córcia skończyła 7 m-cy... A potem było już tylko gorzej;) W ciąży z młodszą byłam na diecie i niewiele przytyłam, ale po porodzie sobie odbiłam i pomimo karmienia również prawie dycha została mi na plusie:bash: A na diecie byłam tylko raz w życiu (nie liczę tej ciążowej) i wytrwałam 3 dni:D To zdecydowanie nie dla mnie:no: Ale kiedyś wezmę się za siebie na pewno:yes: ja po łukaszku w 3 miesiące wróciłam do formy a teraz lipa, nawet hormony badałam bo myslałam, że może mi tarczyca swiruje ale jest ok, ja wcale dużo nie jem...ale gubia mnie słodycze i brak ruchu....tak myślę aneta moja córa 2,5 roku a ja ciągle nie taka jakbym chciała pod wszystkim co tu napisałaś podpisuje się ręcami i nogami... jakbym o sobie czytała ... więc akurat doskonale Cię rozumiem Pozdrawiam serdecznie ja od poniedziałku hihi zaczynam dietę i to od najbliższego ja też mam mocne postanowienie od "jutra":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.02.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Anetko Łukaszka tez chętnie wysciskam. Mój M jest na diecie, w dwa tygodnie już 4 kg stracił, dietę ma wysokobialkowa zawsze sobie ja stosuje i naprawdę szybko widać efekty. Do tego w soboty i niedziele je normalnie, nawet słodycze oczywiście z umiarem tak dla oszukania organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts