aneta s 10.02.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Anetko Łukaszka tez chętnie wysciskam. Mój M jest na diecie, w dwa tygodnie już 4 kg stracił, dietę ma wysokobialkowa zawsze sobie ja stosuje i naprawdę szybko widać efekty. Do tego w soboty i niedziele je normalnie, nawet słodycze oczywiście z umiarem tak dla oszukania organizmu. dawaj adres, jutro ich wyslę ja mam alergię na samo słowo dieta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.02.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 super urodzinki były Maluchy rewelacyjne jak zwykle, Mamusia tez super P.S zdradzisz gdzie można dostać takie super korale, uwielbiam takie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.02.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 A ja prawie zdjęcia przeoczyłam Dzieci masz Anetko przesłodkie i te kolorowe tulipany w środku zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.02.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ciekawe jak szybko byś po maluchy gnala:) Mi tez korale wpadły w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 10.02.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Anetko - na zdjęcia się załapałam:). Będę nudna i powiem, że dzieciaczki Twoje są przesłodkie:yes: Chyba dla tego, ze słodycze lubisz:lol2: Ja tam nie zauważyłam dodatkowych kilogramów u Ciebie, więc nie przejmuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Dziewczynki korale kupione wiele lat temu na...mój .slub....obkupiłam się okrutnie bo nie mogłam się zdecydować jakie dodatki założyć , Mąz mi pomógł bo przed slubem dostałam od niego komplet z pereł no a ta cała reszta została, korale założyłam pierwszy raz , niemal dekadę przeleżały:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ciekawe jak szybko byś po maluchy gnala:) Mi tez korale wpadły w oko ja je tylko tak wirtualnie moge wyslac:lol2: umarłabym bez nich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 A ja prawie zdjęcia przeoczyłam Dzieci masz Anetko przesłodkie i te kolorowe tulipany w środku zimy Dziękuję Ilonko:hug: tulipany...ja uwielbiam o kazdej porze roku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.02.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Anetko sliczne masz Dzieciaczki a Ty promieniejesz Tulipanki super wygladaja takie kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.02.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Tulipany to też moje ulubione kwiaty, a u Ciebie wyglądały pięknie na tle zimowego pejzażu za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.02.2013 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Hej Anetko, ale CUDOWNA, ciepła i piękna z was Rodzinka! :hug: Dzieciaczki przesłodkie, a Iskierka jak urosła Toż to prawdziwa panna już jest i Łukaszek jaki duży:D Zazdroszczę Ci bardzo bliskości gór:yes: super, że dzieciaczki i razem z nimi Wy możecie sobie poszaleć kiedy tylko przyjdzie Wam na to ochota:) Tulipany w środku zimy to czad i aż mi się wiosny zachciało:lol: Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Anetko, udało się na zdjęcia załapać Cudne masz dzieciaczki, do schrupania i wyściskania. Chociaż jakby tak wszystkie ciotki forumowe rzuciły się ściskać Twoje maluchy, to nie wiem, ile by dla Ciebie zostało Też uwielbiam tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.02.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Załapałam się na fotki dzieciaczków - śliczne , cudowne i takie słodziutkie. Anetko przeczytałam w opisie pod zdjęciem że właśnie byliście na nartach a napisz gdzie? My na Śląsku tak jak Wy teraz na Podkarpaciu mamy ferie zimowe i wybieramy się na tydzień w Bieszczady do Woli Matiaszowej niedaleko Polańczyka. Chcemy zabrać ze sobą narty aby trochę pośmigać . Będziemy z dziećmi i najmłodszy 5 latek w tym roku zaczyna swoją przygodę z nartami za to mąż lubi już bardziej ekstremalne zjazdy. Polecisz nam coś? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.02.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dziękuję Dziewczyny:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.02.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Załapałam się na fotki dzieciaczków - śliczne , cudowne i takie słodziutkie. Anetko przeczytałam w opisie pod zdjęciem że właśnie byliście na nartach a napisz gdzie? My na Śląsku tak jak Wy teraz na Podkarpaciu mamy ferie zimowe i wybieramy się na tydzień w Bieszczady do Woli Matiaszowej niedaleko Polańczyka. Chcemy zabrać ze sobą narty aby trochę pośmigać . Będziemy z dziećmi i najmłodszy 5 latek w tym roku zaczyna swoją przygodę z nartami za to mąż lubi już bardziej ekstremalne zjazdy. Polecisz nam coś? pozdrawiam Bastki mój syn dopiero w tym roku zaczął przygodę z nartami i ja na początek polecam Weremień (w Lesku), łagodny stok idealny do nauki i fajni instruktorzy ale twój Maż nie poszaleje, dla niego lepsza byłaby Laworta (w Ustrzykach Dolnych):yes:na Laworcie też działa jakaś szkółka ale moje dziecko na sam widok góry nie chciałoby nart włożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.02.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dzięki za odpisanie:) Anetko czy to jest ten stok dla dzieciaków? http://www.lesko-ski.pl/galeria/lesko-ski-zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.02.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dzięki za odpisanie:) Anetko czy to jest ten stok dla dzieciaków? http://www.lesko-ski.pl/galeria/lesko-ski-zima Bastki tak to ten. Jak będziesz chciała to dam Ci numer do instruktorów:) i oczywiscie jak Bedziecie w Bieszczadach to koniecznie daj znac - kawki się napijemy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.02.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 ehm a to znaczy że instruktorów nie ma tam na miejscu, trzeba po nich dzwonić? Daleko jest do Twojego miejsca zamieszkania ? Może spotkamy się na stoku ? Przynajmniej zobaczę te piękne oczy Marysi i Łukaszka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.02.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Bastki sa na miejscu - jest ich ok 10 ale teraz sa ferie i moze sie okazać, że jesli nie zarezerwujesz lekcji na konkretna godzine to nie bedzie mial kto jezdzic z Twoim dzieckiem. My zawsze telefonicznie dopinamy termin i godzine. my mieszkamy od stoku jakies 10km:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.02.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 To w takim razie bardzo proszę o ten nr do instruktorów ? może być na priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts