Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetko, dzieci masz cudowne, jak malowane :yes:

Kreatywna mama to prawdziwy skarb. Potem dzieci całe życie wspominają takie zabawy. Super!

Ja cały czas mam w głowie zabawę, której zazdrościłam (już w dorosłym życiu) mojej znajomej. Tata urządzał im w ogrodzie poszukiwanie skarbów, odkrywek (szkiełek pod którymi są kolorowe obrazki z kwiatków np), słodyczy. Jej opowieści mają w sobie tyle czaru wspomnień ...

Fajne świeczniki.

Chciałabym w tym roku zorganizować u siebie kolację Wigilijną i na nowym stole MD postawić 3 takie :yes:

Może się uda

Słodkie dzieciątka, a dekoracje prawie tak samo cudne :). Identyczną z orzechami chciałam sobie stworzyć, ale potrzebuję ich mnóstwo, bo naczynie mam bardzo duże. Z tego powodu wybrałam się dzisiaj z mężem na spacer do lasu i parku w poszukiwaniu leszczyny. Spacer okazał się szybkim ponad dwugodzinnym marszem, a zamiast orzechów laskowych przynieśliśmy trochę kasztanów i grzyby :lol2:

Dziekuje Dziewczynki! :hug:my dzisiaj probowalismy znalezc kasztany, zoledzie , jarzebine...i w naszym miescie nie ma , nooz kurde:P:P:sick: nie wiedzialam jak dziecku mam to wytlumaczyc bo wczoraj obiecalam nowe jesienne zdobycze. no jak to mozliwe, zeby takich drzew nie posadzic... :rolleyes::confused:chyba trzeba bedzie sie wybrac do Babci na jesienne lowy...;)

A ja w tym materiale mam kanapę z Allegro (a nawet dwie:rolleyes:). Narożnik za baaardzo przyzwoitą cenę, materiał zdaje egzam od niespełna roku przy 2.5-latce, więc polecam :).

A tak w ogóle to witam się u Ciebie, Anetko:welcome:

Śledzę obecny oraz poprzednie wątki od początku :).

Anetko,

jakie Ty masz cudowne srebrno - cynowe dodatki!!!!!! Widać, że kochasz bibeloty.

A Twoja ceglana elewacja - marzenie.....

Wspaniałe jesienne aranżacje, zazdroszczę Ci, nawet kamyczek w miejscu planowanej kostki bardzo, bardzo klimatyczny, nie wiem, czy wolałabym od niego kostkę - choć z pewnością jest praktyczniejsza.

Dzieciaki najcudowniejsze ze wszystkiego!!!:)

Witajcie Dziewczynki;) bardzo dziekuje za przemile slowa:hug:

Aniu ja tego kamyczka mam juz dosc - fakt nie wyglada najgorzej ale Okruszek rozciaga go doslownie wszedzie, mamy go w butach, pralce, samochodach,no poprostu wszedzie dlatego strasznie czekam na panow od kostki;)