aneta s 14.03.2013 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ale ty tylko w moich snach chodzisz na bani :lol2: Więc póki co wolę śnić o Tobie :lol2: Już to widzę, jak się matka karmiącą napiję nalewki z aronii Dla Ciebie bym się poswięciła, a co:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.03.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Anetko....widoki jak u mnie, niestety! Trzymajmy się....oby do wiosny:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.03.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Anetko -powiem Ci, jak ja szukałam i znalazłam pracę na 0,3 etatu:eek: - byłam wniebowzięta. Dyrektorka, chcąc mnie zniechęcić, potrajała trudności - praca 3 razy w tygodniu. Ja na to-świetnie! Ona-brak nostryfikacji dyplomu ( studia zagramaniczne) pociągnie za sobą pensję podstawową. Ja z uśmiechem-nie szkodzi, uzyskam nostryfikację. I co? Po parunastu latach w moim zawodzie osiągnęłam sporo, finansowo też jest dobrze ( zawsze mogłoby być lepiej:cool:) Myślę, że przeprowadzka do dużego miasta zwiększy Twoje szanse na pracę Tylko że teraz chyba nie najlepszy okres na sprzedaż domu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 14.03.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ale u Was zima:eek: mam nadzieje ze kwiatkom nic sie nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2013 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ale u Was zima:eek: mam nadzieje ze kwiatkom nic sie nie stanie To samo pomyślałam:eek: U mnie jest tak podobna ilość śniegu... mam nadzieję, ze śnieg ochroni pierwsze kwiatuchy... Anetko, super, ze koncercik udany:cool: Ja wrócę tylko na chwilkę do tematu swojej firmy, który poruszałyśmy wcześniej- mam wielu znajomych prowadzących własną działalność i mówią, że mają o wiele więcej swobody niż jak pracowali na etacie. Owszem, jest więcej papirologii i nikt inny Twoich spraw nie załatwi, ale za to mają sporo wolnego czasu w ciągu dnia i sami sobie są szefami- bezcenne. Ja myślałam dla Ciebie o czymś malutkim, może niszowym- nie wymagającym wielkiego zaangażowania, a przynoszącym znośne dochody. Rozejrzyj się w swojej okolicy czego tam najbardziej brakuje... albo działaj internetowo na terenie całego kraju. Trzymam kciuki, żeby się poukładało i bardzo dziękuję za cudowną instrukcję olejowania:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.03.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Taaaaakkkk to znak, żebyś zapakowała 4 litery w samochód i przyjechała do mnie na nalewki....zostało mi jeszcze trochę wiśniowej i z aronii:lol2::lol2: To ja tą wiśniową też zaklepuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Cześć Anetko! U Was też dzisiaj tak ładnie słońce świeciło? Aż się żyć chciało bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.03.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Anetko A ja właśnie myślałam sobie, że u Ciebie musi być bardzo zimowo brrr... U nas nie ma (na szczęście) śniegu. Dzisiaj świeciło cały dzień słoneczko i ładowało mój wewnętrzny akumulator . Tylko jest tak okropnie zimno, że trudno uwierzyć, że mamy już drugą połowę marca. Popieram Agę Znajdź w sobie proszę wiarę w to, że jeśli jest w PL grupa osób, którym może się udać, to z pewnością Ty do niej należysz. Masz dużą wiedzę, inteligencję (w tym tę szczególną - inteligencję społeczną), świadomość rzeczywistości (rozumiem ją jako atut, bo wiesz z czym walczyć), zdolności organizacyjne, empatię i tak niesamowicie ogromne pokłady serdeczności, że łatwo zjednasz sobie ludzi (zarówno w zespole jak i wśród ewentualnych klientów). Pierwszy krok już zrobiłaś - napisałaś o swoich "demonach". Czas iść dalej No dobra, niech będzie, że drugi krok też masz za sobą ----> ZUMBA (ale fajnie ) Jestem pewna, że niebawem przeczytam o trzecim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.03.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Hej Anetko! Powróciłam Melduję,że przepis "na Marysię" sprawdził się w 100% I Marysia (ups ) Pola śpi obok Nadrabiam zaległości forumowe i na razie wpadłam do Ciebie tylko się przywitać Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Hej Anetko! Powróciłam Melduję,że przepis "na Marysię" sprawdził się w 100% I Marysia (ups ) Pola śpi obok Nadrabiam zaległości forumowe i na razie wpadłam do Ciebie tylko się przywitać Buźka! Lady!!! Ogromne gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.03.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Lady!!! Ogromne gratulacje!!! Rasiu, Dziękuję bardzo Dodam tylko ,ze Pola jest cudownym szkrabem Buźka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.03.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Wpadłam życzyć pięknego dnia Anetko:) I przy okazji gratulacje Lady!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Anetko gdzie znowu przepadłaś ? http://emotikona.pl/emotikony/pic/0slonce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.03.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Anetko to daj mi tę przepis na Marysię , z ktoregoskorzystala Lady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Anetko to daj mi tę przepis na Marysię , z ktoregoskorzystala Lady:) :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.03.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 :jawdrop: a co;) z noż się uda:) będę babcio-mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 18.03.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Zostawiam uściski i pozytywną energię, co by się wszystko dobrze układało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.03.2013 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Anetko to daj mi tę przepis na Marysię , z ktoregoskorzystala Lady:) Monia Przepis jest u mnie na wątku . Mój wątek niedługi więc nie masz za dużo grzebania Jeśli mogę Ci jakoś pomóc...pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.03.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 :jawdrop: A Ty co.....Zapomniała jak się dzieci robi : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.03.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 A tak sobie przyszłam podziękować, że jesteś http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDykckNKDYghqiH7eIzy1lJijdFuZWIWCrO87ZpHSZeTiF83uv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts