adordecor 24.03.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Moja corka zatwierdzila wyslanie odpowiedzi zanim skonczylam pisac. Chcialam Cie zapytac o wymiary Twojej kuchni bo na zdjeciach wyglada podobnie powierzchniowo do mojej i chcialam sobie wszytko lepiej przeanalizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.03.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Psio-dzieckowy zaprzęg to mistrzostwo świata!!!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.03.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Anetko zaprzęg CZAD!!!!! sama bym chciała aby ktoś mnie tak pociągał Dzieciaki jak zawsze słodziaki! U nas też nadal zima. Podobno jeszcze tylko tydzień. Oby to była prawda, bo popadam w depresję! Pozdrawiam Was bardzo serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.03.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 U nas wiosny ani widu ani słychu...bynajmniej nie na zewnątrz;) śniegu więcej aniżeli zimą, mrozy okropne ostatnie 2 noce -17:jawdrop:ale mam swoją, własną wiosnę a co;) czeresnia, przycieta 2 tygodnie temu, wsadziłam do wody i zastanawiałam się co z tego bedzie no i jest fantastycznie:wiggle:http://img42.imageshack.us/img42/7165/img0067oe.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img571.imageshack.us/img571/7647/img0048vq.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img585.imageshack.us/img585/5868/img0062dc.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img829.imageshack.us/img829/9979/img0056aa.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img26.imageshack.us/img26/680/img0060mb.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.03.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Wczoraj mieliśmy imprezkę z okazji 5 Urodzin Okruszka - było fantastycznie bo przyleciała moja Mama, przyjechał Brat no i Przyjaciele też dopisali:) fotki będa ale chyba nie dziś - muszę Męża zmolestować o pomniejszenie i własciwy format;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.03.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Anetko!!!!zazdroszczę Wam tego zaprzęgu!!!!Pies obłędny - a dzieci musiały mieć ogromną frajdę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.03.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Anetko piękna wiosna u Ciebie Super pomysł miałaś z tą czereśnią Ozdoby świąteczne jak już widzę wystawione. I śliczne wiosenne tulipanki Czekamy na zdjęcia z urodzin Okruszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Hej Anetko, ależ przepiękna wiosna u Ciebie:jawdrop: i jak świątecznie się zrobiło:rolleyes: Czereśnia naprawdę się postarała:wiggle: U mnie również stawiam na ozdoby wyłącznie naturalne w postaci kwiatków i innych zielonych. Czekam na poimprezowe fotki Łukaszka:popcorn: Buziaki http://www.sherv.net/cm/emo/kiss/smileys.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.03.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Anetko, pięknie u Ciebie - tak wiosennie mimo tego, co za oknem . Po cichu zazdroszczę, bo ja w tym roku nie mam pomysłu na dekoracje świąteczne, po prostu nie czuję tego klimatu . Choć przyznam, że zainspirowałaś mnie do małych zmian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.03.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Anetko jakie piękne ozdoby świąteczne Mnie ta zima tak już dobiła że o ozdobach jeszcze nic nie pomyślałam Ale dzięki Tobie chyba coś zmajstruję Super że imprezka udana Na zdjątka zimowe też się załapałam - super zabawa tej wiosny Mam pytanko - Twój domek dojechał już do Was? Bo nie kojarzę fotek Jeśli jeszcze nie to masz może fotki od tego pana gdzie kuowałaś? Miałam od nich przesłane zdjęcia na meila, ale po przeprowadzce i zmianie komputera wszystko mi wsiąkło Chciałam żeby ten mój pan zrobił domek na wzór tamtego ale wizualnie dopasował go do placu zabaw. Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.03.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Moja corka zatwierdzila wyslanie odpowiedzi zanim skonczylam pisac. Chcialam Cie zapytac o wymiary Twojej kuchni bo na zdjeciach wyglada podobnie powierzchniowo do mojej i chcialam sobie wszytko lepiej przeanalizowac. u mnie ciężko wyznaczyć gdzie kończy się kuchnia ale szerokość to 380cm a długość (z całą wyspą) 470cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.03.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dzięki Dziewczyny:hug:ja się wiosny nie mogę doczekać;)a że Łukaszek urodził się w Wielka Sobotę - o 14,56 stąd dekoracja jajkowa na jego urodzinach też była, 5 lat temu naiwnie myślałam że jeszcze uda mi się jajka poświecić co więcej do samochodu wzięliśmy i koszyk i torbę szpitalną, na wypadek gdyby okazało się że to jeszcze nie czas, no i tym sposobem 5 lat temu nie mieliśmy święconki a śniadanie Wielkanocne było w szpitalu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.03.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Aguś mój domek od pół roku czeka na odbiór.... myślałam, że uda się go odebrać "przy okazji"żeby uniknąć dodatkowych kosztów ale wygląda na to , że musimy po niego pojechać z przyczepą. Tutak Masz linka do ich produktów:) http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/31dn/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.03.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Anetko pięknie u Ciebie! Tak mi narobiłaś smaka na tulipany, że zapowiedziałam dziś Greyowi , że ma się bez bukietu w domu nie pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.03.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Anetko pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.03.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Anetko, jak pięknie wygląda ten bukiet z tulipanów Prosta rzecz, a cieszy Ja w tym roku dekoracji wielkanocnych mam zero, więc z tym większą przyjemnością oglądam sobie Wasze. Od razu jakoś tak bardzie nastrojowo mi się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.03.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Anetko u was pada????? załamałam się przecie to jutro do nas dojdzie:bash::bash: wiatr jest południowo wschodni. PROTESTUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najlepszego dla Okruszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 26.03.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Matko w przeddzień wiosny Anetko miałaś Syberię u siebie , psie zaprzęgi, siarczysty mróz Nie wiedziałam, ze gałązka zakwitnie w wodzie:jawdrop:. Każda czy tylko czereśni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja tylko na chwilkę i nie budowlano. Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Gratulując 100 stronki zostawiam uściski i świąteczny wirus z jajami;). http://www.signs.pl/il/firmy/jaja_apeiro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts