MarJel 26.09.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Anetko, a masz w całości fotkę komody hemnesa? ciekawa jestem jak wygląda, może w swoich bym wymieniła na jakieś inne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 piękne te gałki z kredensu. No a żew komodzie Hemnesa wymieniłaś to się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Anetko, a masz w całości fotkę komody hemnesa? ciekawa jestem jak wygląda, może w swoich bym wymieniła na jakieś inne:rolleyes: Marta nie mam, komoda jest drewniana - ta najwieksza i zostala przemalowana no i nowe galki tez sie jej trafily, stoi w bawialni. cykne fotke ale nie wiem kiedy bo przystawiona kartonami, ktore znioslam ze strychu i rozpakowac musze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 To mnie zaintrygowałaś, przemalowana, nowe gałki.... no właśnie jeszcze bawialni nie pokazywałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 To mnie zaintrygowałaś, przemalowana, nowe gałki.... no właśnie jeszcze bawialni nie pokazywałaś nie pokazywalam bo bawialnia nadal czeka na swoje 5 minut, wciaz nie wiele w niej zrobione...brakuje mnostwo rzeczy, ktore trzeba przywiezc z Ikea, a ta najblizsza oddalona o 280 km od nas...no i tak zwlekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.09.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Anetko dekoracje jesienne cudne bardzo wpasowane w piękną elewacje ceglaną Oj jak ja żałuję, że nie było mi dane Was odwiedzić i na własne oczy te piękności zobaczyć..... Gałki porcelanowe kredensu urocze ..... i pozostałe też ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.09.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 brakuje mnostwo rzeczy, ktore trzeba przywiezc z Ikea, a ta najblizsza oddalona o 280 km od nas...no i tak zwlekamy... No to normalnie rzut beretem... Chyba bym się zapłakała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Marta mam cos dla Ciebie;) http://img9.imageshack.us/img9/8092/img1596hm.jpgUploaded with ImageShack.us komoda za mna stoi wiec dzis jeszcze jej nie zobaczysz, jak widac nie wiele jeszcze tam jest ale mlody i tak ma radoche bo zabawki sprzatamy tutaj tylko raz w tygodniu, a ja jestem szczesliwa bo w jego sypialni porzadek i nie musze sie martwic, ze zeby strace na zabawkach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Anetko dekoracje jesienne cudne bardzo wpasowane w piękną elewacje ceglaną Oj jak ja żałuję, że nie było mi dane Was odwiedzić i na własne oczy te piękności zobaczyć..... Gałki porcelanowe kredensu urocze ..... i pozostałe też ma się rozumieć ja tez zaluje, ze sie nie udalo :(ale zaproszenie wciaz aktualne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 No to normalnie rzut beretem... Chyba bym się zapłakała! tak Aniu, normalnie jak wyprawa w kosmos:P, koncem przyszlego roku mamy miec blizej - 100km do pokonania, moze zaczekam, niech buduja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Dzięki Anetka najbardziej podobają mi się Okruszkowe takie bym potrzebowała ale już kupiłam inne ehhh :) Sporo masz tych gałek wszędzie i wszystkie ładne szybka Jestes, zaraz lece do Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Bawialnia to podstawa, twoja świetna, u mnie też jest na szczęście. W sypialniach dziecięcych też planuję tak jak ty, kilka zabawek dla ozdoby, reszta gratów w bawialni. Telewizor, plejstejszyn też w bawialni, żeby mi w salonie nie rozsiadali się z chipsami, na moich białych kanapach;) Co planujesz jeszcze dokupić w ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.09.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ale fajnie Anetka;-)) no dzieci miodzio i wogóle;-) a gdzie te gałki kupowałas? My do Ikea tez mamy cos koło 200km;-( i to za kazdym razem wielka wyprawa.... A gdzie kupiłas ten Domek co jest na regale? to ta latarenka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.09.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Anetko Twój watek rośnie jak na drożdżach wszystko piękne Dzeciaczki przecudowne i takie radosne jesienne dekoracje super....ja nadal nie mam swoich dyń gałki meblowe wszystkie bym Ci zabrała już ja bym dla nich miejsce znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Bawialnia to podstawa, twoja świetna, u mnie też jest na szczęście. W sypialniach dziecięcych też planuję tak jak ty, kilka zabawek dla ozdoby, reszta gratów w bawialni. Telewizor, plejstejszyn też w bawialni, żeby mi w salonie nie rozsiadali się z chipsami, na moich białych kanapach;) Co planujesz jeszcze dokupić w ikei? Tak bawialnia to wybawienie ;)zwlaszcza, ze kilkulatki lubia i powinny bawic sie "warstwowo" - Wiesz co mam na mysli?u nas jest skladanie zabawek jak mlodemu juz balagan przeszkadza w tygodniu a w soboty rano wszystko laduje grzecznie w kuwetach i mozna spokojnie posprzatac, no i tak w kolko;). chce kupic obok tego wysokiego regalu jeszcze taki niski, sofe, musze jeszcze zamowic u stolarza podobna szafke jak ta na buty ale na puzle i inne dzieciece pierdololo...my w salonie tv nie mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ale fajnie Anetka;-)) no dzieci miodzio i wogóle;-) a gdzie te gałki kupowałas? My do Ikea tez mamy cos koło 200km;-( i to za kazdym razem wielka wyprawa.... A gdzie kupiłas ten Domek co jest na regale? to ta latarenka? Ania tak, to latarenka, a wszystko kupione w No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Anetko Twój watek rośnie jak na drożdżach wszystko piękne Dzeciaczki przecudowne i takie radosne jesienne dekoracje super....ja nadal nie mam swoich dyń gałki meblowe wszystkie bym Ci zabrała już ja bym dla nich miejsce znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Nie wiem czy to dobry pomysł, ja dla swoich planuje jeszcze to: http://img202.imageshack.us/img202/6548/imagefuncphpa.jpg Uploaded with ImageShack.us W razie jak za bardzo będą fantazjować ściągnę i będę wieszać jak ich nie będzie w domu żeby samej się pohuśtać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Hahahah:rotfl: Martus my to juz mamy od jakiegos czasu....poki co wisi na tarasie ale docelowo tez zawisnie w bawialni, juz probowalam i fajnie sie w tym buja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 No coś ty! Ale dokładnie tą? zamawiałaś przez internet? Nie widziałam jej na żywo, mam nadzieję że to nie jakiś badziew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts