szocik 04.04.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Alez ty masz piekne dzieci. Wreszcie załapałam sie na ich fotki. sliczne! (Dekoracje tez ładne, ale dzieciaki je przyćmiły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.04.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 cudowne dekoracje...dzieci..dekoracje...dzieci....wszystko cudne i moje ulubione campanule w wersji wielkanocnej...super pomysł w przyszlym roku skopiuje u siebie :yes: Mamusia ma taka fajną spódniczkę czy to fartuszek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ale trafiłam Dekoracje ,dzieciaki ,tort:jawdrop:, no po prostu boooooooosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Anetko piekne ozdoby ale dzieci masz rewelacyjne o czym niejednokrotnie pisałam. Okruszek juz taki duzy jest, kiedy to minęło, a Marysia taka piekna delikatna dziewczynka i bardzo fotogeniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dziewczynki dziękuję bardzoooooo:hug::hug:nieskromnie powiem, że Dzieciaki mamy fantastyczne, energii maja za kilkoro i pięciu minut na pupach nie usiedzą Ivy to fartuszek:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 04.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Anetko cudne masz dzieciaki i jak ślicznie ubrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.04.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Anetko, i samych najlepszości dla Okruszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.04.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Spoznione zyczenia dla Okruszka duzo zdrowka I usmiechu Piekne masz dekoracje Anetko a na Manie to ja zawsze nie moge sie napatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.04.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Anetko przepiękne dekoracje, a dzieciaki.... do reklamy!!! śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.04.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Anetko - znowu wow Przepiękne dekoracje. Takie naturalne i niby minimalistyczne a śliczne! W życiu nie wpadłabym na to, że skorupki po jajkach mogą tak dobrze wyglądać jako ozdoba A dzieciaczki Twoje to cud, miód, malina po prostu. Są śliczni po mamusi zresztą co widzę na zdjęciach Stół na Wielkanoc pięknie przyozdobiony, a torcik urodzinowy Łukasza genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.04.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dekoracje wspaniałe szczególnie ten parapet, te skorupki wyglądają świetnie, no a dzieciaki bajka, Twoja Iskierka jest niesamowicie słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.04.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Anetko-ALE SIE ZALAPALAM!!!!! DZIECI-JAK ZAWSZE CUDOWNIE UROCZE!!!Dom-obledny-taki cieply,domowy!!!!!I gospodyni na szczesliwa wyglada:yes: DUZO,DUZO ZDROWIA DLA CIEBIE I RODZINKI I OCZYWISCIE -SZYBKIEJ WIOSNY!!!!!!!!!!!!!!!My nadal zasypani po pas i pod dom podjechac sie nie da:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.04.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ivy to fartuszek:cool: bardzo elegancko wygląda Pani domu w takim fartuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Anetko, wczoraj podziwiałam zdjęcia, a dzisiaj czas na szybkie wnioski - skąd Ty bierzesz takie śliczne ubranka dla swojej córeczki??? Pierwsza sukieneczka zachwyca (i ta koszulinka ), na widok drugiej zatkało mnie, do tego te słodkie buciki . Aż chce się mieć córeczkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 05.04.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Cudne dzieciaczki, cudny dom, cudne ozdoby! I tak ciepło się na serduchu robi gdy oglądam Twoje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 05.04.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Anetka Cudownie u Was! Tak jak dziewczyny piszą, tak domowo....ciepło..... Torcik fantastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.04.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Trafiłam na zdjęcia Oj piękne ozdóbki(mam takie same jaja z ptaszkami ) - tylko nie zdążyłam zaaranżować A dzieciaki-prześliczne i przesłodkie :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ps dziekuję za namiary na domek :hug: ps2 mówisz że macie już wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.04.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Aneta dekoracje domu piękne z klasą Pięknie nakryty stół i przepiękny obrus (skąd?) Dzieciaki sama wiesz ... a Wasze profesjonalne zdjęcia kocham oglądać ... no to nasłodziłam.... ale szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.04.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Anetko dzieciaki jak zawsze cud miód maliny dekorację rasowe:yes: ps jak t:yes:m moja synowa lata jeszcze w pamku?my walczymy ale bez skutku:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.04.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dziewczynki moje Kochane mogłabym czytać bez końca te wszystkie komplementy:hug: Mania ma ogrom sukienek ...pisałam juz kiedyś, że będąc w ciąży i wiedząc że będzie Zosia albo Marysia po prostu w szał zakupowy wpadałam i chciałam wykupić wszystkie kiecki w sklepach (może dlatego że sama w sukienkach nie chodzę) i tym sposobem mam srylion sukienek , większość nie użyta ani razu:lol2::lol2: W PL jeszcze nie kupowałam bo wciąż na zakupowych zapasach jedziemy:yes: mam kilka swoich ulubionych marek ale, że u mnie teraz program mocno oszczędnościowy to na markowe ciuchy szlaban:cool: Ilonko zestaw łącznie z butami to Burberry:cool: a sukieneczka w kratkę to szwedzka firma Polarn o Pyret - wklejam linka po angielsku http://www.polarnopyretusa.com/ jestem pewna, że Ci się spodoba:yes: ja uwielbiam ich ciuszki za prostotę, super naturalne materiały i jakość, póki co w Pl niedostępne:( Ivy ale Ty spostrzegawcza Jesteś z tym fartuszkiem:lol2::lol2: polowanie na jajka czekoladowe było w trakcie upychania naczyń w zmywarce:lol2: apropo skorupek po jajkach to ja od lat jestem nimi zauroczona bo są po prostu genialne - nawet nawrzucane do szklanego naczynia wyglądają według mnie fajnie. W tym roku kupiłam sobie pistolet z klejem na gorąco i zrobiłam wianek brzozowo - skorupkowy i kilka stroików na stół, w przyszłym roku mocniej zaszaleję ze skorupkami tylko wcześniej muszę zacząć je zbierać Karola Twoja synowa jeszcze z pieluchą ale postaram się ja odpieluchować zanim ją Zięciowi oddam:lol2: u nas porażka, nie ma mowy żeby usiadła na nocniku czy nakładce...nie działają zachęcacze , które u Łukaszka się sprawdziły, czekam aż się zrobi ciepło wtedy będę ją bez pieluchy w samych majteczkach puszczać i niech sika po nogach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts