GUMISIOWA 05.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Wiecie co!!!Wogole jaja sa z tym wyobrazeniem o innych z FM:D Ja kiedys komus sie zdjeciem przedstawilam i ktos oczywiscie mnie rowniez-mailowo oczywiscie. Dostaje maila-kurde inaczej SE ciebie wyobrazalam:lol2:myslalam ze jestes okragla goralka z czerwonym licem:lol2::lol2: Anetka:hug:-dzieki za klapsy po tylku:lol2:-te u Juliany:lol2:-tyle przyjemnosci-niewiadomo czym sobie czlowiek zasluzyl:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Anetko, jak zwykle dzieciaczki do schrupania - piękne są Ozdoby świąteczne pierwsza klasa Moja Olga też nie chciała się odpieluchować w domu. Robiła się sztywna jak deska kiedy próbowałam ją posadzić na nocniku, bądź sedesie. Jednak jak poszła do przedszkola (miała 2 lata i 4 miesiące), to w ciągu 3 dni sama zrezygnowała z pieluch, kiedy zobaczyła że inne dzieci załatwiają się na nocnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.04.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Aniu ale , że co???? no kurcze to ta sama ja - tyle że 5 lat starsza i 10 kilo cięższa:lol2::lol2: W zasadzie to nic, ale na avatarze jakas taka małoletnia mi się wydawałaś. Nie powiem, że buzia mi sie nie zgadza bo jej praktycznie nie widać. Na zdjęciach ze świat normalnie mnie zatkało a rzadko to się zdarza....bardzo rzadko ! Jesteś tak strasznie podobna do mojej koleżanki, że myślałam, że to ona. Po głębszym zastanowieniu, stwierdziłam, że to raczej nie mozliwe. Z ta dyszką więcej, jest Ci bardzo ładnie. Poważnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.04.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dzieciaczki cudowne,tort super mniaaam,jeszcze takiego nie widziałam naprawdę nie spotykany,ogólnie dziękuję bardzooo:hug:tort z lokalnej cukierni:cool: Wiecie co!!!Wogole jaja sa z tym wyobrazeniem o innych z FM:D Ja kiedys komus sie zdjeciem przedstawilam i ktos oczywiscie mnie rowniez-mailowo oczywiscie. Dostaje maila-kurde inaczej SE ciebie wyobrazalam:lol2:myslalam ze jestes okragla goralka z czerwonym licem:lol2::lol2: Anetka:hug:-dzieki za klapsy po tylku:lol2:-te u Juliany:lol2:-tyle przyjemnosci-niewiadomo czym sobie czlowiek zasluzyl:lol2: Gumisia ja e twojej wypowiedzi wyniuchałam podtekst seksualny:lol2::lol2: a kulki Masz? bo bez kulek klapsów nie będzie:lol2::lol2: Gumisia ja to musze Cię w realu zobaczyc, żeby mieć pewność że na zdjęciach które mi wysłałaś to faktycznie Ty:hug: Anetko, jak zwykle dzieciaczki do schrupania - piękne są Ozdoby świąteczne pierwsza klasa Moja Olga też nie chciała się odpieluchować w domu. Robiła się sztywna jak deska kiedy próbowałam ją posadzić na nocniku, bądź sedesie. Jednak jak poszła do przedszkola (miała 2 lata i 4 miesiące), to w ciągu 3 dni sama zrezygnowała z pieluch, kiedy zobaczyła że inne dzieci załatwiają się na nocnikach. Lidzia:hug::hug: Mania wzbrania się przed nocnikiem i toaleta więc nawet nie próbuje jej przymuszać - widocznie nie jej czas:) z nocnika robi użytek - zakłada na głowę i ma wówczas kowbojski kapelusz:lol2::lol2: W zasadzie to nic, ale na avatarze jakas taka małoletnia mi się wydawałaś. Nie powiem, że buzia mi sie nie zgadza bo jej praktycznie nie widać. Na zdjęciach ze świat normalnie mnie zatkało a rzadko to się zdarza....bardzo rzadko ! Jesteś tak strasznie podobna do mojej koleżanki, że myślałam, że to ona. Po głębszym zastanowieniu, stwierdziłam, że to raczej nie mozliwe. Z ta dyszką więcej, jest Ci bardzo ładnie. Poważnie ! No Kochana na awatarze to ja naprawdę młodsza byłam - o całe 5 lat:lol2::lol2: nie ukrywam, że lubię zdjęcie z awatarka i tylko dlatego się tam znalazło:lol2: to świąteczne jest krótko mówiąc przypadkowe i niewyszukane:lol2::lol2: a to nadprogramowe 10 kilo bardzooo mi ciaży i za diabła nie moge się ich pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.04.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A jak KCESZ to kulki dorobie:lol2::lol2: Anetka a ja Ci zdjecia wysylalam?Chyba nie? A jak chcesz w realu to mozesz nawet jutro wpadac-zabierz dzieciaki i przyjezdzaj-wyciag za oknem nadal dziala to se pozjezdzaja a my kawke wypijemy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.04.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A jak KCESZ to kulki dorobie:lol2::lol2: Anetka a ja Ci zdjecia wysylalam?Chyba nie? A jak chcesz w realu to mozesz nawet jutro wpadac-zabierz dzieciaki i przyjezdzaj-wyciag za oknem nadal dziala to se pozjezdzaja a my kawke wypijemy:yes: kulki maja byc dla Ciebie nie dla mnie więc róbta co chceta:lol2::lol2: Gumisia Masz szlaban na masło - sklerozo Ty moja:hug: a kto mi mailem zdjęcia rodziny wysyłał w zeszłym roku, hmmmmm:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.04.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 kulki maja byc dla Ciebie nie dla mnie więc róbta co chceta:lol2::lol2: Gumisia Masz szlaban na masło - sklerozo Ty moja:hug: a kto mi mailem zdjęcia rodziny wysyłał w zeszłym roku, hmmmmm:lol2::lol2: kURDE JA NIE PAMIETAM A MASLA NIE JEM BO OLINEK MA SKAZE:lol2: Anetko ale jesli tak to ja mam taka historie ze mi padl kom i wszystkie zdjecia i mialam takie jedno ukochane z Olinkiem na recach w bialych spiochach nad moja glowa i moze takie ci poslalam i je odzyskam-BLAGAM MOZE JE MASZ?!!!! A jak chcesz to jaj beda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 O Matko, Aneciu, to się nazywają skromne dekoracje?http://www.bangla.pl/forum/images/smilies/icon24.gifhttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/icon24.gif Są absolutnie bogate, i CUDNE http://www.bangla.pl/forum/images/smilies/icon41.gifhttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/icon41.gifhttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/mdleje.gif Dzieciaczki do schrupanie- są przesłodkiehttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/sbav.gifhttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/sbav.gif są ślicznie ubrane, a z tymi koszyczkami wyglądają tak naturalnie- chyba musimy Cię zgłosić z nimi do jakiegoś magazynu, to przyrost naturalny w kraju wzrośnie:lol2: Ty również ślicznie wyglądasz- nawet w fartuszku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.04.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Anetko! zachwyty podzielam , są zrozumiałe , jak tu się nie zachwycać widząc takie cudności , ktoś napisał o tej werandzie ,Ja też oglądając Twój dom miałam taką myśl ,że wnętrza do magazynu ...jak Ty to robisz ,że używając zasad i kluczy w urządzaniu stosowanych przez dziesiątki innych osób na tym forum osiągasz absolutnie indywidualny i wyjątkowy efekt:confused: Nigdy nie podobały mi się cynowe naczynia , w voksie zawze przechodziłam obok regału obojętnie a u Ciebie się zachwycam:jawdrop: Napisz proszę, co zrobiłaś z tymi fioletowymi kwiatkami ,które stały na stole???Pytam ponieważ miałam takie same i oczywiście po przekwitnięciu poszły do kosza (z braku kompostnika),mam nadzieję,że ty też je wyrzuciłaś bo jak przeczytam,że nadają się do wsadzenia w ogród to się załamię swoją ignorancją. oglądając Twoje cudne dzieci mam ochotę wyjechać na zakupy ciuchowe dla swoich urwisów do Oslo albo gdzieś tam,u nas takich ubrań nie ma:no: Marysia to Twoja miniatura,prawda?bardzo podobna. Pozdrawiam Was serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.04.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Kurcze, od czego by tu zacząć... Pięknie nakryty, elegancki stół wielkanocny. Aż chciałoby się zasiąść i już nie wstawać. Zakochałam się też w tych nakrapianych jajkach Dzieciaczki masz jak z obrazka, jestem też pod nieustannym wrażeniem jak pięknie je ubierasz. Dziecięco, ale nie pstrokato... jak z katalogu. Myślę, że kiedy spojrzą na te zdjęcia za 20 lat, uznają je za uroczą pamiątkę, bo wyglądają naprawdę super słodko. A tort Okruszka to jeden z najładniejszych okazów jakie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.04.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Załapałam się na zdjęcia Dzieciaczki do schrupania- śliczności edit: gumiśka ja też chcę Twoje zdjęcia Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Załapałam się na zdjęcia Dzieciaczki do schrupania- śliczności edit: gumiśka ja też chcę Twoje zdjęcia Daj spokoj-paszczaka bedziesz ogladac:lol2:-wiosna idzie-trzeba sie nie stresowac tylko pozytywnie nastawic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.04.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mówisz, że aż tak źle jest??? To może faktycznie nie przysyłaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 kURDE JA NIE PAMIETAM A MASLA NIE JEM BO OLINEK MA SKAZE:lol2: Anetko ale jesli tak to ja mam taka historie ze mi padl kom i wszystkie zdjecia i mialam takie jedno ukochane z Olinkiem na recach w bialych spiochach nad moja glowa i moze takie ci poslalam i je odzyskam-BLAGAM MOZE JE MASZ?!!!! A jak chcesz to jaj beda:lol2: ano mam:wiggle: wysłałam Ci 2 maile, Daj znac czy doszly i cz to te zdjecia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ano mam:wiggle: wysłałam Ci 2 maile, Daj znac czy doszly i cz to te zdjecia:rolleyes: Jezu chyba umre-juz kilka osob pytalam i paszczaka wykasowaly!!!Lece na maila-ja nie wiem jak ja ci sie odwdziecze!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jezzzzu to te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ja Ci sie odwdziecze!!!!!!!!!!!!!!Stracilam wszystkie zdjecia dziecka do 7 miesiaca zycia!!!!!!!!!!!!A to kochalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A o co chodzi ze musisz na zywo sprawdzic moj face:mad:tak Ci sie nie podoba:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mówisz, że aż tak źle jest??? To może faktycznie nie przysyłaj.... Widzisz nawet Anetke straszy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 O Matko, Aneciu, to się nazywają skromne dekoracje?http://www.bangla.pl/forum/images/smilies/icon24.gifhttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/icon24.gif Są absolutnie bogate, i CUDNE http://www.bangla.pl/forum/images/smilies/icon41.gifhttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/icon41.gifhttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/mdleje.gif Dzieciaczki do schrupanie- są przesłodkiehttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/sbav.gifhttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/sbav.gif są ślicznie ubrane, a z tymi koszyczkami wyglądają tak naturalnie- chyba musimy Cię zgłosić z nimi do jakiegoś magazynu, to przyrost naturalny w kraju wzrośnie:lol2: Ty również ślicznie wyglądasz- nawet w fartuszku:hug: Aguś dziękuję bardzooooo:hug::hug:kurna, mogłam zdjąć ten fartuszek:lol2: Anetko! zachwyty podzielam , są zrozumiałe , jak tu się nie zachwycać widząc takie cudności , ktoś napisał o tej werandzie ,Ja też oglądając Twój dom miałam taką myśl ,że wnętrza do magazynu ...jak Ty to robisz ,że używając zasad i kluczy w urządzaniu stosowanych przez dziesiątki innych osób na tym forum osiągasz absolutnie indywidualny i wyjątkowy efekt:confused: Nigdy nie podobały mi się cynowe naczynia , w voksie zawze przechodziłam obok regału obojętnie a u Ciebie się zachwycam:jawdrop: Napisz proszę, co zrobiłaś z tymi fioletowymi kwiatkami ,które stały na stole???Pytam ponieważ miałam takie same i oczywiście po przekwitnięciu poszły do kosza (z braku kompostnika),mam nadzieję,że ty też je wyrzuciłaś bo jak przeczytam,że nadają się do wsadzenia w ogród to się załamię swoją ignorancją. oglądając Twoje cudne dzieci mam ochotę wyjechać na zakupy ciuchowe dla swoich urwisów do Oslo albo gdzieś tam,u nas takich ubrań nie ma:no: Marysia to Twoja miniatura,prawda?bardzo podobna. Pozdrawiam Was serdecznie. Bionda dziękuję bardzo:hug::hug:po przeczytaniu Twojego posta urosłam co najmniej 5 cm:wiggle:ja uwielbiam wszystko "srebrne" i właściwie większość dodatków mam w tym kolorze, nie uświadczysz u mnie natomiast" złota". Fakt - norweskie sklepy mają super ofertę dla dzieci, niestety ceny na polskie warunki są niefajne więc będę musiała się przerzucić na nasze sklepy:lol2: dzwonki sa podobno wieloletnie i rosną w ogrodzie:rolleyes: moje jeszcze cieszą oczy na stole ale w zeszłym roku - chyba je przelałam i popadały a że to było lato to wsadziłam ich od niechcenia do gruntu i do jesieni kwitły, potem wylądowały w donicy przed domem i wygląda na to, że przetrwały zimę, liście mają zielone ale jeszcze nie kwitną, zobaczymy, te też wylądują na zewnątrz jak tylko pogoda pozwoli.:wiggle:co do Marysi to ja nie jestem obiektywna ale wszyscy mówią, że to skóra ze mnie zdjęta:lol2::lol2: a ciocie twierdzą, że wyglądałam tak samo chociaż ja tego na zdjęciach z dzieciństwa nie dostrzegam:rolleyes: Kurcze, od czego by tu zacząć... Pięknie nakryty, elegancki stół wielkanocny. Aż chciałoby się zasiąść i już nie wstawać. Zakochałam się też w tych nakrapianych jajkach Dzieciaczki masz jak z obrazka, jestem też pod nieustannym wrażeniem jak pięknie je ubierasz. Dziecięco, ale nie pstrokato... jak z katalogu. Myślę, że kiedy spojrzą na te zdjęcia za 20 lat, uznają je za uroczą pamiątkę, bo wyglądają naprawdę super słodko. A tort Okruszka to jeden z najładniejszych okazów jakie widziałam Dziękuję Dropciu:hug::hug:Tort troche od niechcenia...ja do pieczenia mam dwie lewe ręce więc zazwyczaj torta zamawiam w cukierni a dekoruję sama (żeby mieć chociaż nie wielki w nim udział) w tym roku miałam totalny brak weny i do cukierni zabrałam Łukaszka, On sam sobie takiego torta wybrał Załapałam się na zdjęcia Dzieciaczki do schrupania- śliczności edit: gumiśka ja też chcę Twoje zdjęcia Daj spokoj-paszczaka bedziesz ogladac:lol2:-wiosna idzie-trzeba sie nie stresowac tylko pozytywnie nastawic:lol2: Nesska dziękuję:hug: Gumisia przesadza:mad::mad: piękna z niej Kobietka:wiggle: Gumisia Ty nas nie kokietuj:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisia muszę Cię zobaczyć na żywo bo według mnie Ty super babka Jesteś a po Twoich opisach mam przed oczami góralkę z czerwonym licem albo po tym ostatnim do Nesski baby jagę:lol2: więc jedyny sposób - Musisz się w realu obnażyć:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.04.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumiśka po takiej reklamie- DAWAJ TE ZDJĘCIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts