GUMISIOWA 06.04.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No i cala JA:mad:-PIEPRZE z wami o dupie -marynie i karpatke jednoczesnie robie:rolleyes: PatrzE do piekarnika-i mysle-dlaczego mi to ciasto nie wyrasta.. A ja na blache mase budyniowa wylalam i do pieca wsadzilam:mad::lol2::lol2:IDIOT:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Znaczy zaczynamy się modlić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Noo to będziesz miała zakalca jak i ja... Moje chłopaki już lubią zakalce.. bo ich mama innych nie piecze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisia Ty jesteś niemozliwa:lol2::lol2: Arnika ja wiem, że Masz rację ale wiesz...w miare jedzenia apetyt rośnie...a ja z tych niecierpliwych - nie do końca wiem czego chcę ale chcę juzzzzz:lol2::lol2: Kamilcia zazdroszczę tych pchlich targów - u nas nic takiego się nie odbywa:no: Odnośnie wątku schodowego to ja mam nadzieję, że się ktoś ustosunkuje z jakiego powodu tam posprzątał i dlaczego tylko nasze wypowiedzi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ojjj.. żebyś Ty widziała Emila jaki on niecierpliwy jest... Jak idzie na ryby ,, to ja się śmieję, że biorą na jego wędkę tylko te co mają ADHD.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No niemozliwa jestem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Kobity-zegnam sie bo musze jeszce cos na ruszt zarzucic:lol2:,"predyspozycje" wyrzucic na gore a pozniej sprobowac spac zebym jutro poszlajac sie mogla po IKEI:rolleyes: MILEJ NOCY PANIOM ZYCZE;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Kobiałki Powróciłam z wątku schodowego i widzę, że usunięto nasze posty.....Na pocieszenie - żonę m tez okrojono ( tak mi się zdaje).Człowiek hcce dobrze, broni innego i to on po dupie dostaje. O co kaman ? Taka bestia, mistrz zamieszania, dalej będzie ludziom życie zatruwać.....U mnie już w ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Miłej nocy, ja ze swej strony przepraszam, czasami może i mam jęzor zbyt niewyparzony. Ale taka jestem i już. Udanych zakupów w Ikea.p.s. ja nikomu inwektywami nie jadę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisiowa.. jak co to kawę wstawiać? bo jakoś głupio by było mi stać i Ciebie wołać w Ikei... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Miłej nocy, ja ze swej strony przepraszam, czasami może i mam jęzor zbyt niewyparzony. Ale taka jestem i już. Udanych zakupów w Ikea. p.s. ja nikomu inwektywami nie jadę.... Normalnie mnie zatkalo:jawdrop:-czyli masz jakies ludzkie uczucia:lol2:-przeprosiny prawie przyjete:lol2:-tylko SIE JESZCZE TROSZKE PODASAM I tak milej do ludzi w przyszlosci-sama zobaczysz ile Ci to radosci przyniesie:D Ja konstruktywnie nauke pisowni od Ciebie przyjme a Ty konstruktywnie pomysl nad soba:lol2: Dzieki za zakupy:D Arnika-co Ty ja mam karte IKEA FAMILI i kawe gratis mam to ja Cie zapraszam:lol2: Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.04.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Arnika-co Ty ja mam karte IKEA FAMILI i kawe gratis mam to ja Cie zapraszam :lol2: To jutro wszyscy na kawę do ikei- Gumisia stawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 :lol2: To jutro wszyscy na kawę do ikei- Gumisia stawia hurtem-a WY mnie hot-dogi:lol2:,fotel,regal dla Olinka,dywanik,meble ogrodowe ,zabawki,KFJOTKI....:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nieee... nie ma tak dobrze.. w sobotę i niedzielę za kawę i herbatę też trzeba płacić... Już od jakiegoś czasu tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Miłej nocy, ja ze swej strony przepraszam, czasami może i mam jęzor zbyt niewyparzony. Ale taka jestem i już. Udanych zakupów w Ikea. p.s. ja nikomu inwektywami nie jadę.... Żono zółza z Ciebie nieziemska:yes: ja naprawdę pisałam do Ciebie w dobrej intencji- absolutnie nie chciałam Cię obrazić, ponawiam propozycję z wątku schodowego - poczytaj swoje posty ale jako adresat...przemyśl i... daj się polubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 hurtem-a WY mnie hot-dogi:lol2:,fotel,regal dla Olinka,dywanik,meble ogrodowe ,zabawki,KFJOTKI....:lol2::lol2: Gumisia ja się chyba napić muszę:lol2: jak znajdziesz sponsora to pamiętaj o mnie smakiem Ci kody interesujących produktów podeślę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nieee... nie ma tak dobrze.. w sobotę i niedzielę za kawę i herbatę też trzeba płacić... Już od jakiegoś czasu tak jest... Wiola Ty jej nie strasz bo gotowa wyjazd odwołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 no zołza, zołza. Mąż mówi, ze złośliwa bardziej niż nowotwór. ale taki mam charakter, a jak się dodatkowo nakręcę to......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nieee... nie ma tak dobrze.. w sobotę i niedzielę za kawę i herbatę też trzeba płacić... Już od jakiegoś czasu tak jest... można na śniadanie pojechać i do ciastka czy kiełbaski jest gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nieee.. no niech jedzie Kobitka, niech kupuje.. a jak co to kawę mam jeszcze .. mleko też.. i damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts