aneta s 06.04.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 no zołza, zołza. Mąż mówi, ze złośliwa bardziej niż nowotwór. ale taki mam charakter, a jak się dodatkowo nakręcę to......... jak nic musisz odpuścić bo na starość to nawet Mąż z Tobą nie da rady :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 można na śniadanie pojechać i do ciastka czy kiełbaski jest gratis Nieee.. no niech jedzie Kobitka, niech kupuje.. a jak co to kawę mam jeszcze .. mleko też.. i damy radę Tak kusicie, że zaraz w samochód wsiadam i będę w Ikea na śniadanie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 no zołza, zołza. Mąż mówi, ze złośliwa bardziej niż nowotwór. ale taki mam charakter, a jak się dodatkowo nakręcę to......... zona m -uwierz mi ze ja to mam dopiero papure rozdarta.... ALE WIEM JAK CIEZKO MNIE SIE DOM BUDOWALO I WYKANCZA W NIESKONCZONOSC,ILE KOSZTOWALO TO NASZE MALZENSTWO I WIELE INNYCH I STARAM SIE MYSLEC ZE BUDOWA TO NIE BULKA Z MASLEM I STRASZNA PRZYKROSC BYM KOMUS SPRAWILA JAKBYM WYTKNELA ZE MI SIE NIE PODOBA...W TAKI SPOSOB JAKI TY TO ROBILAS-tak pisze w czasie przeszlym bo mysle ze dzis wszyscy jakies wnioski z tego "zajscia" wyciagna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 można na śniadanie pojechać i do ciastka czy kiełbaski jest gratis To wyjezdzam o 5 zebym sie nie spoznila:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Noo dobrze, że napisałaś zaraz... bo to kawałek na to śniadanie byś miała.. W drodze powrotnej byś znowu zgłodniała .. i obiad by się gdzieś zjadło.. w drugiej Ikei .. po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisiowa.. to gdzie Ty mieszkasz??????? Że o piątej wyjazd... Kuźwa.. nienawidzę 5 godziny na zegarku.. i to baaardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Noo dobrze, że napisałaś zaraz... bo to kawałek na to śniadanie byś miała.. W drodze powrotnej byś znowu zgłodniała .. i obiad by się gdzieś zjadło.. w drugiej Ikei .. po drodze SOM JAJA:lol2::lol2: Spac mialam a ja z czerwonym siedze-taaaak lampke sobie nalalam,pol karpatki zjadlam i jeste happy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisiowa.. to gdzie Ty mieszkasz??????? Że o piątej wyjazd... Kuźwa.. nienawidzę 5 godziny na zegarku.. i to baaardzo... Jaja se robie:lol2: Mieszkam za rogiem-przed Szczyrkiem-tam gdzie nie odsniezaja:mad:-60 min do Katowic mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisiowa a myślisz, ze nam lekko było? budowa na odległość, zmiana środowiska i to totalna o 180 stopni. Nowe szkoły dla dzieci. Wszyscy znajomi zostali w mieście a my na wsi. ale przywykłam i juz bym nie chciała wracać na stare śmieci. Oblukaj jeśli możesz jutro w Ikea ,dokładnie nowego Sztokholma, tkaniny i dywany. Podotykaj proszę i pomacaj czy to warte jazdy 250 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisiowa a myślisz, ze nam lekko było? budowa na odległość, zmiana środowiska i to totalna o 180 stopni. Nowe szkoły dla dzieci. Wszyscy znajomi zostali w mieście a my na wsi. ale przywykłam i juz bym nie chciała wracać na stare śmieci. Oblukaj jeśli możesz jutro w Ikea ,dokładnie nowego Sztokholma, tkaniny i dywany. Podotykaj proszę i pomacaj czy to warte jazdy 250 km. No wlasnie-wiec znasz ten miod-ja na odleglosc 7 lat,bez dzieci bo sie nie dalo,z mega wyrzeczeniami,wrocilam z chorym mezem,ja- w 6 miesiacu ciazy-tylko ja wlasnie nie rzucilam Ci ze mi sie panel ze zmywarki nie podoba a ty mnie zbesztalas a ja tylko tapete kobicie chcialanm pokazac bo kupila te samo i prosila na priva o pokazanie:p Zagladnij do watku o stolach i krzeslach-kobita ostatnio prosi o doradzenie jakie krzesla-a ty tylko jedno zdanie a czlowiekowi sie przykro robi-mozna se darowc:yes: Wlasnie o to chodzi zeby z tych naszych bolaczek wiekszych innym nie robic:no:-winka sie napic o dupie-marynie poklechac a jak juz cos co nam sie nie podoba-przemilczec Teraz dam ci HUGA:hug:-ZEBY NIE BYLO ZE SIE ZNECAM:lol2: Jutro obmacam wszystko co da sie obmacac i sie napatoczy:lol2:-OBIECUJE:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisiowa.. to gdzie Ty mieszkasz??????? Że o piątej wyjazd... Kuźwa.. nienawidzę 5 godziny na zegarku.. i to baaardzo... ja 5 też nie nawidzę a 5.30 mogłaby dla mnie nie istniec - wtedy wstaja moje dzieci:mad::mad: SOM JAJA:lol2::lol2: Spac mialam a ja z czerwonym siedze-taaaak lampke sobie nalalam,pol karpatki zjadlam i jeste happy:lol2: Gumisia a Ty tą karpatkę to nowa zrobiłaś czy zapieczony budyń wcinasz???? ja aroniówke popijam ale kurna na jednym kieliszku się skończy co by Mańka kaca nie miała:P Gumisiowa a myślisz, ze nam lekko było? budowa na odległość, zmiana środowiska i to totalna o 180 stopni. Nowe szkoły dla dzieci. Wszyscy znajomi zostali w mieście a my na wsi. ale przywykłam i juz bym nie chciała wracać na stare śmieci. Oblukaj jeśli możesz jutro w Ikea ,dokładnie nowego Sztokholma, tkaniny i dywany. Podotykaj proszę i pomacaj czy to warte jazdy 250 km. Budowa tak naprawdę to wyzwanie dla każdego, mało kogo stać na to , żeby wszystko zlecić i z walizka wejść i zamieszkać... Żono a gdzie Ty mieszkasz??? odległośc do I mamy podobną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 06.04.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Witam Panie! Jak tu miło dla odmiany (cześć Zołza ). Mogę się na taką bardziej wirtualną kawkę wprosić jutro? Łykniecie dla mnie? Plizzz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisia tylko obcych jajek nie macaj z rozpędu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Witam Panie! Jak tu miło dla odmiany (cześć Zołza ). Mogę się na taką bardziej wirtualną kawkę wprosić jutro? Łykniecie dla mnie? Plizzz... Zapraszamy na kawkę, winko, naleweczkę ... no i witam u siebie:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 anata tylko Ty liczysz odległość do Katowic a ja do Janek jeżdżę, bo tam mam najbliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisia tylko obcych jajek nie macaj z rozpędu:lol2::lol2: A wlasnie ZE BEDE:lol2:-MOJE OSOBISTE ZOSTAJA W DOMU Z DZIECKIEM:lol2::lol2:TAK DAWNO NIC NIE MACALAM ZE BIERE CO SIE NAPATOCZY:lol2::lol2: JEM ZAPIECZONY BUDYN Z JEDNA CZESCIA CIASTA:lol2::lol2: JA JUZ TROSZKE ALKOHOLU PROBOWALAM POMIMO ZE KARMIE I NA MOJEGO oLINKA TO NIE DZIALA-ANI LEPIEJ NIE SPI ANI NIE TANCZY:) GRYFPC-MOZESZ NAWET DO KATOWIC DO IKEI WPASC:lol2:-JA STAWIAM-KAWE ZNACZY SIE:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aneta.. chyba na dwóch biegunach mieszkacie, bo w sumie do siebie macie 2X więcej;) Właśnie Gumisia o to chodzi.. jak się nie podoba to zamilcz, albo powiedz, że masz odmienny gust... Ot wszystko... Ja też jestem gadułą... kiedyś bolał mnie język, dziś palce od klawiatury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 anata tylko Ty liczysz odległość do Katowic a ja do Janek jeżdżę, bo tam mam najbliżej. ja do Krakowa mam tak daleko...ale mają budować w Rzeszowie - wtedy będe miała rzut beretem - 80km:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aneta.. chyba na dwóch biegunach mieszkacie, bo w sumie do siebie macie 2X więcej;) Właśnie Gumisia o to chodzi.. jak się nie podoba to zamilcz, albo powiedz, że masz odmienny gust... Ot wszystko... Ja też jestem gadułą... kiedyś bolał mnie język, dziś palce od klawiatury... DOBRE:lol2: Arnika-a Ty znasz moja wies czy sobie wyguglowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 06.04.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aneta s - witam i serdecznie gratuluję interesujących i konsekwentnie wykonanych wnętrz! Tyle tytułem usprawiedliwienia mojego faux pas z poprzedniego posta, bo tak chyba powinienem zacząć Dość tego podlizywania... tak na poważnie, wnętrza w naszych klimatach i podobają nam się "serialnie". Ja trącam lampką z białym winem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts