aneta s 06.04.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A wlasnie ZE BEDE:lol2:-MOJE OSOBISTE ZOSTAJA W DOMU Z DZIECKIEM:lol2::lol2:TAK DAWNO NIC NIE MACALAM ZE BIERE CO SIE NAPATOCZY:lol2::lol2: JEM ZAPIECZONY BUDYN Z JEDNA CZESCIA CIASTA:lol2::lol2: JA JUZ TROSZKE ALKOHOLU PROBOWALAM POMIMO ZE KARMIE I NA MOJEGO oLINKA TO NIE DZIALA-ANI LEPIEJ NIE SPI ANI NIE TANCZY:) GRYFPC-MOZESZ NAWET DO KATOWIC DO IKEI WPASC:lol2:-JA STAWIAM-KAWE ZNACZY SIE:lol2: o matko ale będzię się działo:lol2::lol2: Gumisia grzeczna badz i nie macaj wszystkich jajek :lol2: Aneta.. chyba na dwóch biegunach mieszkacie, bo w sumie do siebie macie 2X więcej;) Właśnie Gumisia o to chodzi.. jak się nie podoba to zamilcz, albo powiedz, że masz odmienny gust... Ot wszystko... Ja też jestem gadułą... kiedyś bolał mnie język, dziś palce od klawiatury... Arnika popieram:hug:mnie jak się coś nie podoba to sie nie wychylam, no chyba że ktoś koniecznie chce poznać moje zdanie:rolleyes: ja tez z tych gadatliwych:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aneta s - witam i serdecznie gratuluję interesujących i konsekwentnie wykonanych wnętrz! Tyle tytułem usprawiedliwienia mojego faux pas z poprzedniego posta, bo tak chyba powinienem zacząć Dość tego podlizywania... tak na poważnie, wnętrza w naszych klimatach i podobają nam się "serialnie". Ja trącam lampką z białym winem... To ja sie dolaczam do zachwytow:lol2: z czerwonym:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aneta s - witam i serdecznie gratuluję interesujących i konsekwentnie wykonanych wnętrz! Tyle tytułem usprawiedliwienia mojego faux pas z poprzedniego posta, bo tak chyba powinienem zacząć Dość tego podlizywania... tak na poważnie, wnętrza w naszych klimatach i podobają nam się "serialnie". Ja trącam lampką z białym winem... Dziękuje bardzo:wiggle: u mnie z duchem skandynawskim - pozostałości po 10 letniej bytnosci w Oslo:lol2: To na zdrowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Łykniecie dla mnie? Plizzz... Hej Gryfpc...Ty to masz wejście chłopie ! Cóż za pytanie ! I to na pierwszej randce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 06.04.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Hej Gryfpc...Ty to masz wejście chłopie ! Cóż za pytanie ! I to na pierwszej randce :oops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ja do Krakowa mam tak daleko...ale mają budować w Rzeszowie - wtedy będe miała rzut beretem - 80km:lol2::lol2: a kiedy mają budować bo ja do Rzeszowa tylko 120 km i drogą fajna, godzinka i jestem. gryf a zdecydowałeś już o płytkach do łazienki? Decyzje podjęte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Hej Gryfpc...Ty to masz wejście chłopie ! Cóż za pytanie ! I to na pierwszej randce Juz mi sie podoba:lol2::lol2::lol2:Trafil swoj na swego:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 :oops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisiowa.. chyba znam.. przynajmniej bywałam tam kiedyś.. Męża najlepszy kolega tam się ożenił, osiadł i wybudował.... ale drogi im się rozeszły.. życie... Dobre Aneta... dobre... A ja chyba in koguto wpadnę do tej Ikei i poobserwuję, która to laska puszczona/spuszczona bez męża i dziecka lata i obmacuje koguta... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumiśka a skad wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisiowa.. chyba znam.. przynajmniej bywałam tam kiedyś.. Męża najlepszy kolega tam się ożenił, osiadł i wybudował.... ale drogi im się rozeszły.. życie... Dobre Aneta... dobre... A ja chyba in koguto wpadnę do tej Ikei i poobserwuję, która to laska puszczona/spuszczona bez męża i dziecka lata i obmacuje koguta... :rotfl: Kobito-szukaj szalonej bo ja dobrze po porodzie jeszce z domu nie wyszlam a dziecko ma 16 miesiecy-ale sie bedzie dzialo:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumiśka a skad wiesz ? Czuje po wechu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 :oops a miało być miło:lol2::lol2: a kiedy mają budować bo ja do Rzeszowa tylko 120 km i drogą fajna, godzinka i jestem. gryf a zdecydowałeś już o płytkach do łazienki? Decyzje podjęte? podobno w tym roku ma się zacząć inwestycja.... A ja chyba in koguto wpadnę do tej Ikei i poobserwuję, która to laska puszczona/spuszczona bez męża i dziecka lata i obmacuje koguta... :rotfl: Matko jutro w pomponiku o naszej Gumisi będzie:lol2::lol2: " wygłodniała matka, żona nie przepuściła żadnym spodniom":lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Sugerujesz, ze powinnam się umyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Sugerujesz, ze powinnam się umyć ? Jeruniu-ja chyba zle zrozumialam:lol2:to to wino:lol2::lol2: No ja mysle Anetka ze "FKONCU" jakas celebrytka ze mnie bydzie:lol2:i przelozy sie to na finanse to do IKEI kasy zdziubac nie bede musiala:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Sugerujesz, ze powinnam się umyć ? Jesteś facetem i wybierasz się jutro do Ikei...?? Popłakałam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jesteś facetem i wybierasz się jutro do Ikei...?? Popłakałam się... FJU FJU ALE SIE BEDZIE DZIALO:lol2::lol2: Moj M patrzy na nie jak na oblkana a ja rze do laptopa:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 nic nie kumam ! Za trzeźwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dziewczyny nie mogę....maż patrzy na mnie pytająco, monitor mam opluty i kieliszek pusty:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 FJU FJU ALE SIE BEDZIE DZIALO:lol2::lol2: Moj M patrzy na nie jak na oblkana a ja rze do laptopa:lol2::lol2: Gumisia pisałyśmy w tym samym czasie:lol2::lol2: mój sie pewnie zastanawia czy mi nalewka nie zaszkodziła:lol2::lol2: kurna na bank nie naleje mi drugiego kieliszka:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts