GUMISIOWA 06.04.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 nic nie kumam ! Za trzeźwa jestem :rotfl: :rotfl:nie daje rady chyba potzrebuje reanimacji:rotfl:-chyba nam sie popierniczylas z gryfpc:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 nic nie kumam ! Za trzeźwa jestem Aaa to Ty kobietą jesteś...:rolleyes: To nic.. Gumisiowa splunęła fiu fiu.. sama mówiła, że wygłodniała.. i nic nie przepuści:rotfl::rotfl: Mój już nie patrzy, ja oczy wycieram.. popłakałam się.. idę po kieliszeczek nalewki wiśniowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisia pisałyśmy w tym samym czasie:lol2::lol2: mój sie pewnie zastanawia czy mi nalewka nie zaszkodziła:lol2::lol2: kurna na bank nie naleje mi drugiego kieliszka:lol2::lol2: sorry za jezyk ale chyba sie zleje:rotfl::rotfl: dawno sie tak nie ubawialm:lol2::lol2:i pomyslec ze po czesci to zasluga zony m:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aaa to Ty kobietą jesteś...:rolleyes: To nic.. Gumisiowa splunęła fiu fiu.. sama mówiła, że wygłodniała.. i nic nie przepuści:rotfl::rotfl: Mój już nie patrzy, ja oczy wycieram.. popłakałam się.. idę po kieliszeczek nalewki wiśniowej... ABSOLUTNY ODJAZD:lol2::lol2::lol2:MOJ ZASNAL A JA PIJE:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 :lol2::lol2: :lol2::lol2::lol2:SOM JAJA NIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Czy jestem kobietą ???????????????????? Idę sprawdzić bo przez Was mam wątpliwości ! Jedna chce mnie macać w Ikei , druga sugeruje, że powinnam umyc sobie jajka do tego macania...... Chyba sie pożegnam...... Toż to melina się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 sorry za jezyk ale chyba sie zleje:rotfl::rotfl: dawno sie tak nie ubawialm:lol2::lol2:i pomyslec ze po czesci to zasluga zony m:lol2::lol2: a mówiłam kulki sobie spraw - one dobre są na mięśnie kegla:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Noo miałam psa wyprowadzić... tfu.. sukę.. ale chichram się i nie mogę wyjść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Czy jestem kobietą ???????????????????? Idę sprawdzić bo przez Was mam wątpliwości ! Jedna chce mnie macać w Ikei , druga sugeruje, że powinnam umyc sobie jajka do tego macania...... Chyba sie pożegnam...... Toż to melina się zrobiła zapomniałaś napisać, że cycki jeszcze sugerujesz odciąć:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Matko, co tutaj się dzieje?:o Ja utyrana i nawet nie mam siły się śmiać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 "SOM" JAJA:rotfl::rotfl:JA JUZ NAWET NIE WIEM CO MAM PISAC TAKIE JAJA" SOM":rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 "SOM" JAJA:rotfl::rotfl:JA JUZ NAWET NIE WIEM CO MAM PISAC TAKIE JAJA" SOM":rotfl::rotfl: Widzę, że koleżanka to nie tylko pije ale i wciąga ! Idę spać. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 sorry za jezyk ale chyba sie zleje:rotfl::rotfl: dawno sie tak nie ubawialm:lol2::lol2:i pomyslec ze po czesci to zasluga zony m:lol2::lol2: do czegoś się przydałam jednak i to pozytywnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mój Emil zaczyna sporo jeść ( uboczny efekt leków psychotropowych), mało ruchu i zaczyna tyć ( znowu) .. Kiedyś w radio jakaś audycja i jakiś ekstra wróż czy coś takiego.. i mieli dzwonić ludzie z pytaniami.. Dzwoni facet i pyta.. - Czy jak zapiszę się do Palikota to mi cycki urosną...? ( ucięli odp) Emilowi się to baaardzo spodobało.. Jedziemy ze szkoły i pyta mnie, czy jak się zapisze do tej partii P to mu cycki urosną.. Ja mu na to.. - Nie muszą.. bo tobie już urosły.. Ja popłakałam się.. opowiadam mężowi.. dopiero później młody się zorientował z czego my się śmiejemy... Może Ty w tej partii już jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 I jak ja mam psa płci żeńskiej wyprowadzić.. jak ona jaj nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Widzę, że koleżanka to nie tylko pije ale i wciąga ! Idę spać. Dobranoc :lol2:no nie-az tak to nie szaleje-matka jestem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 do czegoś się przydałam jednak i to pozytywnego. No widzisz:lol2::lol2:I tak trzymaj zolziatko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 06.04.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nie idźcie dziouszki, bo fajnie jest Ja się ulotnić musiałem docaczasu aż mi pąsy rumiane z uszu zeszły, ale już jestem i czaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Matko, co tutaj się dzieje?:o Ja utyrana i nawet nie mam siły się śmiać:lol2: Aguś ale Masz siły żeby się z nami napić, cio???? ja nawet Ci poleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 do czegoś się przydałam jednak i to pozytywnego. No widzisz, nie ma tego złego...przynajmniej imprezkę mamy:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts