atika 26.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Anetka - za materiał też bym ukatrupiła !!! A krzesła są piękne i tylko z szarścią. Ten drugi materiał mi nie pasuje. Materiał z allegro za to jest też fajny. Ten pierwszy chyba najlepszy. Okno w jesiennej odsłonie jest piękne. Świetnie wyszło. Na fotki córeczki sie znowu nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.09.2011 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Dzieki Atika:hug: Marta ja ma Habe, troche inne kolory - niebieski i pomaranczowy, potem cykne fotki. Kupowalam w normalnym sklepie, w No, jak dla mnie to fajnie, solidnie zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 27.09.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Zazdroszczę bawialni,u Nas Lenka ma swój kącik w salonie no i u siebie w pokoiku. Gałeczki do szafeczki śliczniutkie,każda jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 27.09.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 witaj Aneto! sledze Twoj watek juz od kilku dni, wiec postanowilam sie wreszcie przywitac. trafilam do Ciebie przez przypadek. przegladalam czyjs dziennik i zobaczylam Twoje zdjecie pierwsza mysl: gdzies juz ja widzialam! nie udzielam sie zbyt czesto, ale zagladam prawie codziennie na forum no i dlatego te zdjecie wydalo mi sie znajome masz piekny domek i sliczne dzieciaczki! pozdrowionka z No:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.09.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Anetko, tak sobie patrzę na Twoje zdjęcia i widzę, że stanowicie cudowną rodzinkę, z tymi dzieciakami przepięknymi i magicznym domem. Coraz to nowe odsłony, jakie nam tu dawkujesz naprawdę ZACHWYCAJĄ Bawialnia fantastyczna! Zdrówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.09.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Marta obiecane zdjecia;) http://img809.imageshack.us/img809/8641/img1740a.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img90.imageshack.us/img90/1403/img1741m.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img594.imageshack.us/img594/7026/img1742e.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.09.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Zazdroszczę bawialni,u Nas Lenka ma swój kącik w salonie no i u siebie w pokoiku. Gałeczki do szafeczki śliczniutkie,każda jedna to byla jedna z lepszych budowlanych decyzji;), co prawda nie mamy pokoju goscinnego - bo 2 pokoje mialy byc wlasnie tam ale doszlismy do wniosku, ze bardziej potrzebujemy bawialni anizeli pokoi goscinnych i tym sposobem goscie beda spac w gabinecie na rozkladanej sofie. zabawki w salonie tez przerabialismy - oczywiscie ze sie da , u nas jedynie problem ze skladaniem ich byl - mlody sie buntowal wiec czesto to my musielismy je skladac, teraz tez mu pomagamy oczywiscie w porzadkach ale raz w tygodniu a on caly szczesliwy w tym swoim krolestwie zabawek , na poczatku kilka razy pytal czy jestem pewna, ze ta rozlozona kolejka (ulubiona zabawka)moze zostac na noc, bo nie mogl biedny uwiezyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.09.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 witaj Aneto! sledze Twoj watek juz od kilku dni, wiec postanowilam sie wreszcie przywitac. trafilam do Ciebie przez przypadek. przegladalam czyjs dziennik i zobaczylam Twoje zdjecie pierwsza mysl: gdzies juz ja widzialam! nie udzielam sie zbyt czesto, ale zagladam prawie codziennie na forum no i dlatego te zdjecie wydalo mi sie znajome masz piekny domek i sliczne dzieciaczki! pozdrowionka z No:bye: Witaj :bye:a w ktorej czesci No pomieszkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.09.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Anetko, tak sobie patrzę na Twoje zdjęcia i widzę, że stanowicie cudowną rodzinkę, z tymi dzieciakami przepięknymi i magicznym domem. Coraz to nowe odsłony, jakie nam tu dawkujesz naprawdę ZACHWYCAJĄ Bawialnia fantastyczna! Zdrówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.09.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Anetko,bawialnia boska!!! - gorąco popieram ideę dużej przestrzeni dla dzieci, by miały gdzie się wyszaleć, no i by upchnąć tam wszystkie zabawkowe graty:)I bardzo się cieszę, że u nas też jest zaplanowana - ogromna, 35 m po podłodze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.09.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Anetko, bawialnia boska!!! - gorąco popieram ideę dużej przestrzeni dla dzieci, by miały gdzie się wyszaleć, no i by upchnąć tam wszystkie zabawkowe graty:) I bardzo się cieszę, że u nas też jest zaplanowana - ogromna, 35 m po podłodze:) My mamy podobny metraz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.09.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Wnetrzarsko nie wiele sie dzieje ale powiesilismy kilka obrazow;) w holu, na gorze http://img231.imageshack.us/img231/7037/img1292od.jpgUploaded with ImageShack.us anioly, malowane przez znajoma malarke zawisly w sypialni http://img37.imageshack.us/img37/5266/img1293k.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.09.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Anetka, czy Ty pokazywałaś sypialnię ? Te deski ślicznie wyglądają . nie pokazywalam bo nie ma co pokazywac:no:. sypialnia wciaz czeka, zeby ja domeblowac i dopiescic. poki co to mamy tam tylko lozmo i obrazy:lol2: a deski to swierk syberyjski potraktowany opalarka gazowa, szczotka druciana i impregnatem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 28.09.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Witaj :bye:a w ktorej czesci No pomieszkujesz? Vestfold, a dokladniej w Svelvik. chociaz tak naprawde to Drammen mam blizej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.09.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Eeee zapomniałam co miałam napisać .... a już wiem pięknie jak zawsze a bawialnia pierwsza klasa , nawet dzieciakom nie pokazuję bo zamęczyłby mnie na śmierć . A pokażesz sypialkę jak tak ładnie poprosimy :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Aneta obrazy cudne....W bieszczadzkich knajpkach można kupić takie piękne dzieła sztuki. Młodzi artyści ( i nie tylko młodzi ) wywieszają na sprzedaż w takich zaludnionych miejscach swoje dzieła . Niektóre są naprawdę godne uwagi ..... Bawialnia to najlepszy pomysł pod słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 02.10.2011 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Super bawialnia i prześliczne deski w sypialni.Pokazuj ja szybciutko:)!!!!!!pozdrowionka niedzielne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.10.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 DZiewczynki sypialni nie pokaze:no: bo naprawde nie ma w niej nic...oprocz tego co juz zobaczylyscie - sciana z 2 obrazami ,jest jeszcze tylko lozko... My juz po wyjezdzie do Wrocławia z ktorego wrocilismy podlamani bo pani kardiolog nie widzi sladow po kawasaki ale za to Okruszek ma wade serca:bash:, ma otwor owalny miedzy przedsionkami, pani doktor okreslila, ze ani maly ani duzy - sredni - 5mm. Dosc czesta wada i jest szansa, ze moze zarosnie ta dziura choc mlody ma juz 3,5 roku wiec roznie moze byc...jak nie zarosnie to czeka go operacja - wprowadza mu do serca cewnik i zaloza cos w rodzaju "parasolki":rolleyes:, za rok kolejna wizyta i bedziemy wiedziec co sie z ta dziura dzieje- czy zarasta czy nie , a ewentualny zabieg okolo 6 roku zycia.Niby nie koniec swiata ale podcina skrzydla... :(Pani kardiolog znany specjalista wiec mylic sie mogla ale zachodzimy w glowe jak w Oslo mogli to przegapic...:jawdrop:Okruszek po kawasaki mial 3 razy robione usg serduszka, pierwsze w obecnosci konsylium- 4 kardiologow dzieciecych...:bash::bash:dobrze ze nasz pediatra uslyszal jakies szmery i zasugerowal konsultacje bo w przeciwnym razie pojecia bysmy nie mieli ze Lukaszek ma problem z serduszkiem...ot kolejnego psikusa plata nam los...ale damy rade...tylko to czekanie.... ale zeby nie bylo, ze tylko smuty nas dopadly to jest tez optymistyczny akcent wizyty we Wroclawiu:) a nawet kilka bo spedzilismy milo czas z Rodzina - moim Bratem i jego Zona, bylismy w Zoo i spotkalismy sie z nasza forumowa Lasche - powiem krotko - Fantastyczna babka - naladowana pozytywna energia, Chlopcy tez cudowni - mojemy synkowi bardzo przypadli do gustu , no super bylo - szkoda tylko ze Wroclaw tak daleko od nas. Laschenko raz jeszce wielkie dzieki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.10.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Anetko trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze a Okruszek rósł zdrowo. Musi być dobrze, innej opcji nie ma! A powiedz jeszcze, że do Wro lecieliście A-czwórką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.10.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Yokasta kratka jest tutaj http://allegro.pl/dospel-kratka-wentylacyjna-zaluzja-rkz-450-fvat-i1807853877.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts