GUMISIOWA 06.04.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mój Emil zaczyna sporo jeść ( uboczny efekt leków psychotropowych), mało ruchu i zaczyna tyć ( znowu) .. Kiedyś w radio jakaś audycja i jakiś ekstra wróż czy coś takiego.. i mieli dzwonić ludzie z pytaniami.. Dzwoni facet i pyta.. - Czy jak zapiszę się do Palikota to mi cycki urosną...? ( ucięli odp) Emilowi się to baaardzo spodobało.. Jedziemy ze szkoły i pyta mnie, czy jak się zapisze do tej partii P to mu cycki urosną.. Ja mu na to.. - Nie muszą.. bo tobie już urosły.. Ja popłakałam się.. opowiadam mężowi.. dopiero później młody się zorientował z czego my się śmiejemy... Może Ty w tej partii już jesteś... Wymiekam:lol2: A slyszalyscie to Dwoch chlopow lowi ryby Jeden mowi-musze isc siku Drugi -czekaj ja tez ide Pierwszy wyciaga interes i sika a drugi grzebie i grzebie i grzebie -ten pierwszy pyta-TY LUCEK CZEGO TAK GRZEBIESZ?a LUCEK- A DAJ BABIE COS DO REKI TO NIGDY NIE ODLOZY NA MIEJSCE:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.04.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Łoł szalejecie dzisiaj dziewczęta, ale na trzeźwo nawet nie próbuję się zagłębiać w temat Jedno jest pewne - Jest Gumisia, jest impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mój Emil zaczyna sporo jeść ( uboczny efekt leków psychotropowych), mało ruchu i zaczyna tyć ( znowu) .. Kiedyś w radio jakaś audycja i jakiś ekstra wróż czy coś takiego.. i mieli dzwonić ludzie z pytaniami.. Dzwoni facet i pyta.. - Czy jak zapiszę się do Palikota to mi cycki urosną...? ( ucięli odp) Emilowi się to baaardzo spodobało.. Jedziemy ze szkoły i pyta mnie, czy jak się zapisze do tej partii P to mu cycki urosną.. Ja mu na to.. - Nie muszą.. bo tobie już urosły.. Ja popłakałam się.. opowiadam mężowi.. dopiero później młody się zorientował z czego my się śmiejemy... Może Ty w tej partii już jesteś... I jak ja mam psa płci żeńskiej wyprowadzić.. jak ona jaj nie ma.. [/quote Wiola nie mogę:rotfl: czyli jak skończę karmić i się do palikota partii wciele to bede mieć cycki zamiast skarpetek???? na spacer weź i sunię i Męża:lol2: ciakawe jakby zareagował na macanie jajek na spacerze:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 06.04.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Zołza tfu tfu Żona - płytki wybrane, ale nie kupione jeszcze, bo są inne prioryteta... Sorki za OT. Chluśniem, bo uśniem Dziewczęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nie idźcie dziouszki, bo fajnie jest Ja się ulotnić musiałem docaczasu aż mi pąsy rumiane z uszu zeszły, ale już jestem i czaję... dobrze, że to wirtualna impreza bo Byłbyś w niebezpieczeństwie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Zołza tfu tfu Żona - płytki wybrane, ale nie kupione jeszcze, bo są inne prioryteta... Sorki za OT. Chluśniem, bo uśniem Dziewczęta? no to pijemy... Żono M Jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.04.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 podejrzewam, że chciałby być w takim niebezpieczeństwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aguś ale Masz siły żeby się z nami napić, cio???? ja nawet Ci poleję Aneciu z Wami zawsze, choćbym miała chłeptać na czworakach z miskihttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/rotfl.gifhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/rotfl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 no JAJA "SOM" NADAL ,ALE ZE CO ZE MOJ KAWAL NIE JEST FUNNY:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aneta.. w tej partii można siać sadzić zalegalizować i jarać... Nie jarałam, nie wąchałam.. i nie mam pojęcia jak to... Chyba też się zapiszę.. może będę mieć mniejsze.. a może mają patent, ze schudnę... A męża nie biorę.. bo po co mi on.. no i chory z zap oskrzeli ma leżeć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 no to pijemy... żono m jestes? jakby co to jej zdrowie bo od niej sie dzis wszystko zaczelo:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A DAJ BABIE COS DO REKI TO NIGDY NIE ODLOZY NA MIEJSCE:rolleyes: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aneta.. w tej partii można siać sadzić zalegalizować i jarać... Nie jarałam, nie wąchałam.. i nie mam pojęcia jak to... Chyba też się zapiszę.. może będę mieć mniejsze.. a może mają patent, ze schudnę... A męża nie biorę.. bo po co mi on.. no i chory z zap oskrzeli ma leżeć.. ARNIKA-A MAJA TAM PATENT ZE JAK OPADLY TO PODSKOCZA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 :rotfl: nO BO JUZ MYSLALAM ZE NIE JESTEM FUNNY:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 06.04.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 podejrzewam, że chciałby być w takim niebezpieczeństwie Pominę tę uwagę taktownym milczeniem, bo nie lubię jak się moja Połowica niepotrzebnie złości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 podejrzewam, że chciałby być w takim niebezpieczeństwie Ja tylko w buzi taka mocna jestem:lol2::lol2: i wirtualnie:lol2::lol2: obcych jajek nie macam....jeszcze:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisiowa.. ja już nie nadążam w klawiaturę klikać, a jeszcze nalać trzeba, wypić.. a z suką nie ma komu wyjść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aneciu z Wami zawsze, choćbym miała chłeptać na czworakach z miskihttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/rotfl.gifhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/rotfl.gif no to co Ci polać kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Łoł szalejecie dzisiaj dziewczęta, ale na trzeźwo nawet nie próbuję się zagłębiać w temat Jedno jest pewne - Jest Gumisia, jest impreza NESSKA DAWAJ-DASZ RADE:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nie wiem.. ale może musimy zejść do parteru i zacząć na czworaka podłogi szorować...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts