GUMISIOWA 06.04.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Od urodzenia. Potulnie siedzę w domu: "piłeś, nie jedź, nie jedziesz - polej!" Cyk! cyk:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 :lol2::lol2::lol2: JA JESTEM NA TAKIM ETAPIE KARMIENIA ZE NIE MUSZE SIE SPECJALNIE SCHYLAC ZEBY CYCKAMI PODLOGI DOSIEGNAC:mad: KTOS MI KIEDYS PERFIDNIE POWIEDZIAL ZE KOBIETA PO 6 MIESIACACH KARMIENIA TO SUTKI MA JAK WENTYLE OD KAMAZA:lol2: jA KARMIE 16:lol2: jAK SIE DOROBIE TO BEDE CELEBRYTKA BO DO DOKTORA SZCZYGLA DO TV NA OPERACJE POJDE:lol2: Gumisia jak sie zleję w swoje tapicerowane krzesło to Masz jak w banku , że Twoje 4 zarekwiruję w ramach rekompensaty:lol2::lol2: tak na marginesie - spisz w biustonoszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wiola nie ma mowy:lol2::lol2: u mnie firanek ani zasłon nie uświadczysz więc przyjemności jedynie w sypialni albo....łazience:lol2::lol2: czyli co??? ja codziennie po moich dzieciach na klęczkach pod stołem podłogę sprzątam i to jest gwarancja , że nie będę mieć skarpet??? ODJECHALAM CALKOWICIE:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Od urodzenia. Potulnie siedzę w domu: "piłeś, nie jedź, nie jedziesz - polej!" Cyk! cyk:lol2:[/quote cyrku nie lubie , wolę zoo... dobra to ja poproszę opcje - polej bo mój kieliszeczek znowu pusty:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gumisia jak sie zleję w swoje tapicerowane krzesło to Masz jak w banku , że Twoje 4 zarekwiruję w ramach rekompensaty:lol2::lol2: tak na marginesie - spisz w biustonoszu? JUZ NIE BO NA PEWNYM ETAPIE OLALAM ZE MAM WENTYLE I MI WSZYSTKO ZACZELO WISIEC-TAK NIEWYSPANA JESTEM:mad: A le ja mam nowe i ich nie widzialas i moga ci sie nie podobac-biale skorzane tapicerowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 noo nieee... to u Ciebie nie pomoże... U Ciebie to co innego... Przychodzi do doktora baba z wieeelką dupą i małymi cyckami.. Lekaż zobaczył dupe i ledwo od śmiech się powstrzymał.. Co panią sprowadza? pyta..- panie doktorze,, ja mam takie małe piersi.. co ja ma zrobić aby były większe..Lekarz myśli, myśli.. Proszę wziąć papier toaletowy i pocierać codziennie, nawet kilka razy dziennie między piersiami..- I co to pomoże ( pyta pacjentka)lekarz na to.. - A dupie pomogło..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 nie no ja pijana jestem na 100%, juz nawet cytować Was nie potrafię:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 cyk:lol2:[/quote cyrku nie lubie , wolę zoo... dobra to ja poproszę opcje - polej bo mój kieliszeczek znowu pusty:lol2::lol2: Juz-CYK:D Matko co my tutaj propagujemy-jutro wszystkie bedziemy mialy pod domem opieke spoleczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 JUZ NIE BO NA PEWNYM ETAPIE OLALAM ZE MAM WENTYLE I MI WSZYSTKO ZACZELO WISIEC-TAK NIEWYSPANA JESTEM:mad: A le ja mam nowe i ich nie widzialas i moga ci sie nie podobac-biale skorzane tapicerowane:) to zakładaj - ja się ze swoim nie rozstaję - jedynie do kąpieli no i mam takiego jednego co namietnie mi go ściąga od czasu do czasu:lol2::lol2: wentyli nie mam i skarpet tez nie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Juz-CYK:D Matko co my tutaj propagujemy-jutro wszystkie bedziemy mialy pod domem opieke spoleczna... Ty mnie nie strasz , ja jutro na obiad do Mamusi jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ale czekaj, czekaj.. co to są skarpety???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Kuźwa.. a ja muszę obiad gotować... Jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 06.04.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Chociaż jestem bierną raczej forumowiczką, bo i chwalić się póki co nie ma czym, ale czytam ten i inne wątki od dłuższego czasu i powiem Wam, bo już nie mogę wytrzymać , że jesteście fantastyczne i macie poczucie humoru jak trza. I mam nadzieję, że za jakiś czas zapukam do Was z prośbami licznymi o rady. Jesteście naprawdę mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 noo nieee... to u Ciebie nie pomoże... U Ciebie to co innego... Przychodzi do doktora baba z wieeelką dupą i małymi cyckami.. Lekaż zobaczył dupe i ledwo od śmiech się powstrzymał.. Co panią sprowadza? pyta.. - panie doktorze,, ja mam takie małe piersi.. co ja ma zrobić aby były większe.. Lekarz myśli, myśli.. Proszę wziąć papier toaletowy i pocierać codziennie, nawet kilka razy dziennie między piersiami.. - I co to pomoże ( pyta pacjentka) lekarz na to.. - A dupie pomogło..? nO TERAZ TO JA NAROBIE W SWOJE TAPICEROWANE:lol2: Przychodzi baba do apteki i mowi do aptekarza ze ARSZENIK potzrebuje bo chce meza otruc On jej na to ze nie moze jej sprzedac.. ALE Panie -maz mnie zdradza!!! -Ja rozumiem ,ale sprzedac Pani nie moge.. -aLE CZY PAN ROZUMIE TYLE LAT MALZENSTWA A ON MNIE Z JAKS BAB ZDRADZIL -JA ROZUMIEM ALE NIE MOGE PANI POMOC BABA WYCIAGA ZDJECIE MEZA Z ZONA APTEKARZA JAK SEX UPRAWIAJA -APTEKARZ:-TRZEBA BYLO MOWIC ZE PANI RECEPTE MA:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Chociaż jestem bierną raczej forumowiczką, bo i chwalić się póki co nie ma czym, ale czytam ten i inne wątki od dłuższego czasu i powiem Wam, bo już nie mogę wytrzymać , że jesteście fantastyczne i macie poczucie humoru jak trza. I mam nadzieję, że za jakiś czas zapukam do Was z prośbami licznymi o rady. Jesteście naprawdę mega Biore to wszystko na klate-THANKS:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ale czekaj, czekaj.. co to są skarpety???? Wiola....obwisłe cycki:lol2::no: Kuźwa.. a ja muszę obiad gotować... Jak zwykle... moja Mama z Oslo 2, 3 razy w roku przylatuje ....więc obiad u Mamusi to u nas nie często:lol2::lol2: Chociaż jestem bierną raczej forumowiczką, bo i chwalić się póki co nie ma czym, ale czytam ten i inne wątki od dłuższego czasu i powiem Wam, bo już nie mogę wytrzymać , że jesteście fantastyczne i macie poczucie humoru jak trza. I mam nadzieję, że za jakiś czas zapukam do Was z prośbami licznymi o rady. Jesteście naprawdę mega Morlena witaj zapraszamy - wpadaj kiedy tylko Masz ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 06.04.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 To ja już strzemiennego cyknę, bo się do garderoby pchać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Noo dobre.. A co na to NFZ i Arukowicz czy jak mu tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 nO TERAZ TO JA NAROBIE W SWOJE TAPICEROWANE:lol2: Przychodzi baba do apteki i mowi do aptekarza ze ARSZENIK potzrebuje bo chce meza otruc On jej na to ze nie moze jej sprzedac.. ALE Panie -maz mnie zdradza!!! -Ja rozumiem ,ale sprzedac Pani nie moge.. -aLE CZY PAN ROZUMIE TYLE LAT MALZENSTWA A ON MNIE Z JAKS BAB ZDRADZIL -JA ROZUMIEM ALE NIE MOGE PANI POMOC BABA WYCIAGA ZDJECIE MEZA Z ZONA APTEKARZA JAK SEX UPRAWIAJA -APTEKARZ:-TRZEBA BYLO MOWIC ZE PANI RECEPTE MA:mad: Gumisia ja Cię utłukę... nie ważne jak wyglądają Twoje krzesła - rekwiruję 4:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 06.04.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Biore to wszystko na klate-THANKS:lol2::lol2: I okropnie żałuję, że nie ma Twojej galerii. Fotek sobie do inspiracji nie wrzuciłam ale mam notatki !!!! Pozdrawiam serrrrdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts