GUMISIOWA 06.04.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 I okropnie żałuję, że nie ma Twojej galerii. Fotek sobie do inspiracji nie wrzuciłam ale mam notatki !!!! Pozdrawiam serrrrdecznie JAK SIE KIEDYS DOROBIE I WIECEJ WYKONCZE TO MOZE ZNOWU SIE UAKTYWNIE NO I JESZCE "KTOS" MUSI SIE ODEMNIE ODWALIC.... I STRASZLIWIE DZIEKUJE:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 To ja już strzemiennego cyknę, bo się do garderoby pchać nie będę i ja dzisiaj garderobę sobie daruję:lol2: mam nadzieję , że do łazienki na piętrze dotrę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jeżuuuu .. jak ja kocham moją parterówkę.. i nie mam ani jednego progu... Gumisia.. a nie możesz mieć swojej galerii tajnej przez poufną.. i linka z hasłem dajesz tylko tym co chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 06.04.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Udanych zakupów jutro życzę i smacznego obiadku! Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 06.04.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Morlena witaj zapraszamy - wpadaj kiedy tylko Masz ochotę Dziękuję Anetko i zapewniam, że wpadam często. Teraz przynajmniej nie jestem don Pedro ukryty, mam zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jeżuuuu .. jak ja kocham moją parterówkę.. i nie mam ani jednego progu... Gumisia.. a nie możesz mieć swojej galerii tajnej przez poufną.. i linka z hasłem dajesz tylko tym co chcesz? progów nie mam ale schody do sypialni i owszem:lol2:kolejny dom bedzie parterowy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Udanych zakupów jutro życzę i smacznego obiadku! Dobranoc! kolorowych snów:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dziękuję Anetko i zapewniam, że wpadam często. Teraz przynajmniej nie jestem don Pedro ukryty, mam zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Arnika-nie wiedzialam ze jest taka mozliwosc wiec nie rozwazalam,zreszta jak mowie krzesla wymienilam i niczego nowego w najblizszy czasie nie wprowadze bo kasy brak a klechac moge u was jak mi pozwolicie-ofcourse:lol2: Gryfpc-dziekuje;) Kobity i ja tu gadu-gadu a moje dziecie poszlo spac o 21,30 i ja juz dwa razy ze skarpety wykakiwalam bo sie dwa razy obudzil....MATKA POLKA ALKOHOLICZKA:lol2:IDZIE SPAC BO JUTRO NA JAJA DO IKEI SIE WYBIERA-WPADNE WIECZORKIEM ZDAC RELACJE CO WYMACALM CO OBWACHALAM:lol2: NIESAMOWICIE MILO BYLO Z PANIAMI SIE POSMIAC I OD SZAROSCI SIE ODERWAC ALE TERAZ TO JESZCZE TYLKO MALENKI KAWALECZEK KARPATKI I ZMYLAM DO LOZKA:lol2: WSZYSTKIM-NAWET ZONIE M:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Kochani wiem,że to nieelegancko uciekać z własnej imprezy ale ja muszę chwilunie pospać tak więc żegnam się a Wami :hug::hug:bardzo dziękuje za towarzystwo i tą mega porcję humoru:hug::hug: dobrej nocki:hug::hug: Gumisia - udanych zakupów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Pa dziewczynki, ja też niedługo spadam:hug: Dzięki za wieczór w skrótowej wersji, bo się spóźniłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.04.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nadrobiłam... O wy łobuziary :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.04.2013 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Anetka przybylam tutaj ze schodowego .... moje , Twoje , Gumiskowe posty wykasowane .... cholerka , ta roznica czasu i nie moglam sledzic o co kaman ............. przeczytalam Wasze dzisiejsze wpisy ( troche tego bylo ) i dalej nie kumam .... a moze to i dobrze . Milej niedzieli dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.04.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Anetka przybylam tutaj ze schodowego .... moje , Twoje , Gumiskowe posty wykasowane .... cholerka , ta roznica czasu i nie moglam sledzic o co kaman ............. przeczytalam Wasze dzisiejsze wpisy ( troche tego bylo ) i dalej nie kumam .... a moze to i dobrze . Milej niedzieli dziewczyny Edytko:hug: Nie kumasz bo tu LIBACJA BYLA:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Mnie gardło od śmiechu boli... Mąż się dzisiaj dopytywał dlaczego się tak chichrałam.. Nooo o koguta poszło.. i o macanie... Gumisiowa już na nogach... Sprawdzaj Dziewczyno wszystko co się napatoczy w tej Ikei... Aneta.. hmmm nie wiadomo.. może dzieci zakumały, że jest o 5,30 noc jeszcze... A swoją drogą.. co one tak wcześnie wstają???? Idę po drugą kawkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.04.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dzień dobry pijaczki Głowy bolą??? Czy raczej brzuchy- ze śmiechu??? Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 NOooo od razu pijaczki... po jednym kieliszeczku nalewaczki czy dwa.. i od razu... I po czym ma tu głowa boleć...? no po czym.. Ale melduję, że mnie gardło boli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.04.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 witam się grzecznie. Widzę , ze imprezka dalej się ciągnęła. gardło to od śpiewania pewnie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Od śmiechu.. bo nie powiem,. że śmiałam się baaardzo głośno... aż do łez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 07.04.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 W A R Y J A T K I ! dziękuje za lekturę przy porannej kawie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts