aneta s 07.04.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Coo Ty.. wyglądały pewnie jak z tej reklamy z garbuskiem... Nie martw się Gumisia ja też tak wyglądałam kiedyś.. Jedna para stanęła na parkingu i obserwowali mnie jak ja to pakuję do maleńkiego samochodziku... z otwartymi dziobami... Własnie zastanawiam się gdzie najtaniej kupić pianki aby poszyć poduchy na krzesła... może fajnie by wyglądał komplet obrus + poduchy w tej samej tkaninie.. czy muże nie daje się tak? Wiola nie wiem czy tak się daje czy nie ale jesli Tobie się tak widzi to nie miej obiekcji;) ja chciałam kupić gotowe poduchy na moją nowa tarasową ławę ale nie mam wymiaru bo u mnie głębokość 60 cm....więc będę szyć sama, na razie szukam tkaniny, piankę kupię u tapicera - już kiedys kupowałam i użyłam do materacyka koło wanny i na przewijak, mają różnej grubości i ceny przyzwoite:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.04.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 :no: już kiedyś o tym rozprawiałyśmy - to wbrew regulaminowi a ja po ostatnich harcach na wątku schodowym na cenzurowanym raczej jestem więc ryzykować nie będę był kiedyś pomysł, żeby stworzyć wątek i wymieniać się przedmiotami ale o ile mnie pamieć nie zawodzi Góra się nie zgodziła.... no to nie wiem- galerie na flickr załóż czy jak - przecież nie wyrzucisz, bo to zupełnie nieekologicznie jest . Widywałam na niektórych wątkach sporadyczne oferty tego typu i nie widziałam, żeby problem był. Co innego regularna sprzedaz lub założenie galerii tylko z takim zamiarem. No, ale ja długa przerwę w muratorowaniu miałam, to nie ogarniam tych zasad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.04.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Kamilcia-DZIEKUJE!!!!! CO DO SOF-JESZCE-W iKEI TA ZIELONA BYLA-ZIELONA;),BEZOWA,SZARA-WSZYSTKIE CUDNEFOTEL OBROTOWY-ZIELONY I BOSKI ZOLCIUTKI,ALE BALABYM SIE SIADAC ZE SIE ZARAZ UBRUDZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.04.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Kamilcia-DZIEKUJE!!!!! CO DO SOF-JESZCE-W iKEI TA ZIELONA BYLA-ZIELONA;),BEZOWA,SZARA-WSZYSTKIE CUDNE FOTEL OBROTOWY-ZIELONY I BOSKI ZOLCIUTKI,ALE BALABYM SIE SIADAC ZE SIE ZARAZ UBRUDZI no , no....teraz będę wzdychać na samą myśl o wyjeździe do I;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 07.04.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 ja mam sporo karafek na alkohol więc tą z GC sobie odpusciłam, mam 4 te niższe - 2 na oliwy z nalewakami i 2 na octy ale, żeby nie wietrzały to mam zakorkowane - korki też z GC;) o widzisz ja tych malych z nalewakami jeszcze nie mam, trzeba sie zaczaic i jeszcze jest nowosc dozownik na kawke rozpuszczalna, moze sie przyda kiedys a z wianem to za 20 lat mozesie okazac, ze bedzie szal na design z naszych czasow i corcia bedzie zachwycona tym, co mama zachomikowala? tak jak ja biala haftowana posciela kupowana w PRL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.04.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dziewczynki ja uciekam do łóżeczka...Mężuś juz od 2 godzin go grzeje więc pora na mnie;) dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.04.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.04.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 dobranoc, też zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 07.04.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 kolorowych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.04.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 wszystkim:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niessia 07.04.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Co prawda nie udało mi się przejrzeć całego wątku:) ale duża część za mną Piękny dom a pokoje dzieci są urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.04.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Koleżanko od aniołów Aż boję się cokolowiek pisać i pokazywać Czuje się dobrze we wnetrzach, nazwijmy to artystycznych.....EKLEKTYCZNYCH Wiem, że będzie re post ale plissssss łagodnie mnie potraktuj Nie bój żaby, nie gryzę. Mnie sie eklektyzm podba bardzo, tylko do tego trzeba mieć dryg. Ja niestety nie wiem jak to ugryżć , więc nie ruszam tego tematu. Ale gdyby ktos by to za mnie zrobił to czemu nie.... Dzien dobry, bo się nie przywitałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) o widzę że żona_m zagościła na dobre w galeriach, myślę iż Anetka się nie obrazi jak powitam nową friendkę serdecznie:hug::hug: swoją drogą ja lubię osoby z niewyparzonym językiem:lol2::lol2: Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.04.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dzień dobry Dziewczynki:hug: Reni , Żona to i moja friendka więc możesz przytulać do woli:D Ja lubię jak ludzie mówią wprost bez owijania w bawełne, sama też taka jestem ale uważam, że można być szczerym i nie sprawiać przy tym dużej przykrości:) I wcale nie oczekuję, że Żona przejdzie pod naszym wpływem głęboką matamorfozę ( bo to było by niewskazane:D) ale że odrobinkę stępimy Jej ostry język:lol2::lol2: mam małą przerwę na uśpienie Marysi - to już zrobione i kawkę - pije i stukam bo u nas wiosna i ja od rana z sekatorem szaleje po ogrodzie:D Wycięlam już wszystkie trawy ozdobne i część bylin , tnę co popadnie - często nie wiedząc co:lol2::lol2: nie mam siły szukać po necie jakie rośliny mam i jak je traktować więc zdaję się na swoję niezawodną kobiecą intuicję:lol2: obym tylko nie musiała przez nią na nowo ogrodu zakładać:lol2: A tak w ogóle to mam kilka nowych pomysłów na upiększenie i ulepszenie ogrodu Musze jedynie poczekać aż manna z nieba się posypie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 oj Anetko jaka jesteś podobna do mnie, ja tez przycinam co popadnie bo nie wiem co i kiedy ciąć:lol2::lol2: a i na mannę czekam, wtedy ogrodzenie i ogród się zrobi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.04.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dzięki ,ze mnie przygarnęłyście:hug: Coś mentalnie nas jednak łączy, bo i ja dziś w ogrodzie cięłam, wyrywałam, pieliłam w korze. Wygląda na to, ze wszystkie rosliny po przycieciu są zielone w srodku, niektóre juz mają pąki. Jedynie nie jestem pewne perukowca podolskiego, bo był połamany, pogryziony przez psa, potem odbił pięknie ale chorował. Po przycieciu po ziemi jest zielony ale tylko w połowie. A pozatym w garażu czeka na posadzenie 10 iglaków i dwie wierzby pendule, takie odwrócone gałązkami do dołu. można by juz cos działać w ogrodzie, ale mokro jeszcze strasznie, ziemia jak gąbka sie ugina. No ale u nas 2 dzień słońce swieci, więc moze osuszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 kurcze ja nadal w pracy a wy już brykacie w ogrodzie, Anetka to wiem a ty żona pracujesz zawodowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.04.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Od kilku tygodni nie. Znależć coś trudno, bo wróciłam w rodzinne strony po kilkunastu latach to i pleców brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 ale możesz się nacieszyć domkiem do woli, zwłaszcza że najlepsza pora roku na to się szykuje, czyli we wrześniu pokazujesz wymuskany ogród:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.04.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dziewczyny, czyżbyście już miały "ogrodową" pogodę ? U mnie ciągle śnieg na tarasie zalega . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts