marimag 09.04.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Anetko, jakie sliczne kwiatuszki Nie narzekaj. U nas śniegu tyle, że w zasadzie trawników nie widać. Dziś, tak różnie. Niby słońce swieci ale dość niesmiało i zza chmur. Mamy 6 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.04.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Anetko powiedz mi coś więcej o tych kapustkach ... ja się w nich tak kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.04.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Anetko, jakie sliczne kwiatuszki Nie narzekaj. U nas śniegu tyle, że w zasadzie trawników nie widać. Dziś, tak różnie. Niby słońce swieci ale dość niesmiało i zza chmur. Mamy 6 stopni. U nas też dobiło do 6 stopni...ale mokro i szaro.... w zeszłym roku o tej porze w sweterku po ogrodzie biegałam a dziś byłam w polarze i płaszczu:bash::bash: Anetko powiedz mi coś więcej o tych kapustkach ... ja się w nich tak kocham Mirelko te ze zdjęć moich to Rozchodnik okazały, Znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 :lol2:-A TAK WOGOLE TO MNIE CHYBA KTOS NA SCHODACH Z TOBA POMYLIL I WLASNIE OPIERNICZYL:lol2: Wyjasnilam zajscie na schodowym .... sprawdz Gumisia :lol2:...... a z Matka od Aniolow to nie mozna Ciebie pomylic TYS GUMISIOWA przeciez Anetka domek dla dzieci sliczny ..... az zatesknilam za wlasnymi .... Przesylam Wam troche slonca http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-774118.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-774118.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-774118.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-774118.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-774118.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 09.04.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 EDYTKA-KOCHANA JESTES!!!ALE COS SIE KOMUS POPIERNICZYLO BO JA O NIC I ZADNA POLKE NIGDY NIE PYTALAM:lol2:-TO ZONA:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 u nas dzis taka fajna sloneczna pogoda, ze po pracy chyba potancze z sekatorem, mam do podciecia hortensje drzewiaste i musze poprzycinac bylinki skalniakowe, trawy i tysiacpiescetstodziewiecset lawend. reszty nie tne. i musze popelnic opryski promanalem. i kiedy ja to niby mam zrobic, jak wiosna ma byc krotko i od razu lato:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Aneciu, ale BOSKIE fotki wiosny:jawdrop: Cudnie macie. U nas też +6, ale w piątek ma być podobno +16:eek: To chyba niemożliwe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.04.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Anetko piękne kfiotki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 09.04.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 no ja pytałam, ale ty odpowiedziałaś kaiserowi w sprawie schodów a ktos myślał, ze to w sprawie pólki....no chyba, że cos wykasowali, nie wiem bo byłam ''poza zasiegiem'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 09.04.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Aneciu, ale BOSKIE fotki wiosny:jawdrop: Cudnie macie. U nas też +6, ale w piątek ma być podobno +16:eek: To chyba niemożliwe:lol2: prawda, jak patrzę za okno to az nie mogę uwierzyć, ze tyle będzie. Ale dobrze byłoby, bo mam rośliny do posadzenia w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.04.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Anetko - śliczny domek będą miały Twoje cudowne dzieci Gdzie wiosna? Przyjdzie na Wielkanoc prawosławną czyli w maju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Anetko, wiosna u ciebie cudna!!!! Patrzę na ten domek,...i .się rozmarzyłam....ehhhhh... moja córa już duża....ale jak będę miała wnuki to na pewno taki będzie!!!!!:) Jak z bajki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.04.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Anetko, wróciła wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.04.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A wiosna sobie dalej pogrywa....jakoś nie mogę uwierzyć, że końcem tygodnia termometr ma pokazać ok 15 stopni:cool: popołudniu już nie padało ale wiosennie nie było:lol2: Domku sama nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.04.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Anetko, nie poznałam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.04.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Nie poznałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 09.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Anetko na avatarku przypominasz mi Adele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Widzę, że nie tylko ja zmiany dzisiaj wprowadzam:) Piękny awatarek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.04.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Anetko, nie poznałam Cię si, si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ale dobrze byłoby, bo mam rośliny do posadzenia w garażu. Jasiu jak w garazu posadzisz to pogoda nie przeszkadza przeciez .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts