Edyta M 09.04.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja ogrodzenia mam zaczac robic tzn. ekipa fajnych chlopakow .... i co i czekamy na ocieplenie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dzień dobry Dziewczynki! Awatarek - to nie ja:lol2: Potrzebowałam odmiany...Kasia bingo:hug: Edyta u mnie niesmiało słoneczko się przebija, mam nadzieję że w końcu doczekamy się wiosny, w przeciwnym razie i moje rosliny w garażu korzenie zapuszcza:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.04.2013 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Anetko na avatarku przypominasz mi Adele dokładnie , szczupla Adele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dziewczyny a na schodowym znowu posprzątali Nas:jawdrop::jawdrop: coraz mniej mi się to forum podoba a raczej dziwne praktyki, które ostatnimi czasy maja miejsce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 10.04.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Heyka! A co takiego wczoraj na schodach się działo? Bo rozczarowanie słyszę w Twym poście o porządkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.04.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Juz chcialam pisac, ze nie poznalam cie na awatarku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Heyka! A co takiego wczoraj na schodach się działo? Bo rozczarowanie słyszę w Twym poście o porządkach... no właśnie nic się nie działo - miło pogawędziłyśmy...na kawę się umówiłyśmy...może wymoderowano bo nie w temacie było:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 no właśnie nic się nie działo - miło pogawędziłyśmy...na kawę się umówiłyśmy...może wymoderowano bo nie w temacie było:cool: raczej dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 raczej dlatego Tarcia ale "nie w temacie" to na FM jest sporo treści:cool: Mój wątek w takim razie prawie w całości powinnam usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Tarcia ale "nie w temacie" to na FM jest sporo treści:cool: Mój wątek w takim razie prawie w całości powinnam usunąć Anetko, to chyba nie do końca tak. Wolnoć Tomku w swoim wątku A w wątkach tematycznych, jak nazwa wskazuje, powinno być chyba tematycznie. Wiesz, gdybym szukała jakiejś konkretnej informacji, to by mnie szlag trafił, gdybym co rusz musiała przekopywać się przez pogaduchy zupełnie niezwiązane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Anetko, to chyba nie do końca tak. Wolnoć Tomku w swoim wątku A w wątkach tematycznych, jak nazwa wskazuje, powinno być chyba tematycznie. Wiesz, gdybym szukała jakiejś konkretnej informacji, to by mnie szlag trafił, gdybym co rusz musiała przekopywać się przez pogaduchy zupełnie niezwiązane. Aniu zgadza się ale nie tylko w schodowym pojawiły się personalne wycieczki...i odbieganie od tematu, tyle, że ten wątek od kilku dni mocno na cenzurowanym jest.... Moze powinnam odpocząć od FM i nabrać dystansu bo mam wrażenie , że ktoś tu jakiegoś złośliwego wirusa zapuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 jest tak jak Narendlika napisala a we wlasnych watkach mozemy pleplac do woli. ja w tematycznych tez wole merytorycznie choc coraz mniej chetnie juz tam zagladam przez ciagle awantury i pochwalanie jedynego slusznego kierunku kolorystyczno-ukladowego . podziwiam ludzi, ktorzy chca tam jeszcze pokazywac swoje schody/salony/lazienki/kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.04.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 ja w tematycznych tez wole merytorycznie choc coraz mniej chetnie juz tam zagladam przez ciagle awantury i pochwalanie jedynego slusznego kierunku kolorystyczno-ukladowego zgadzam się...niestety- nie ma tam już po co zaglądać- jedno zdjęcie trzy strony kłótni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.04.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Anetko ja bardzo lubie Adele i mam wszystkie Jej plytki wiec mialam latwo zgadnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Aniu zgadza się ale nie tylko w schodowym pojawiły się personalne wycieczki...i odbieganie od tematu, tyle, że ten wątek od kilku dni mocno na cenzurowanym jest.... Moze powinnam odpocząć od FM i nabrać dystansu bo mam wrażenie , że ktoś tu jakiegoś złośliwego wirusa zapuścił Anetko, czyli moderatorzy nie nadążają. W końcu to też tylko ludzie. Ludzie, którzy, o ile mi wiadomo, charytatywnie tu robią. Spokojnie, za kilka dni na cenzurowanym będzie co innego. A ja tam wolę, żebyście paplały tutaj. Bliżej mi do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.04.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Faktycznie- znowu usunięte posty na schodowym Tylko ciekawe czemu tak wybiórczo, nie wszystkie nie na temat zostały usunięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 ja tez wole pleplac w prywatnych watkach tylko coraz mniej tych fajnych watkow, dziewczyny kasuja na potege:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.04.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 ne było merytorycznie, dlatego, nozyce poszły w ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.04.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja też paplam.. i jakoś dobrze mi tu i tam..Ale tematyczne wątki rzeczywiście powinny być tematyczne.. Bez krytyki, bez obrażania innych,bo tak jak TARcia napisała... po co pokazywać coś innego, po co się o coś pytać, jak dostaniesz zjeb.ę.....Dobrze, że ja nie mam schodów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 a ja mam ale nie pokaze, bo nie sa ani z egzotyku ani ciemne a tylko lakierowane na mleczna biel :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts