mariomili 12.04.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Czesc Adele:) Nie ja:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Tzn. nie działa ? Już dawno Ci to mówiłam Ania, nie masz w linku pełnego adresu, tylko z jakimiś dwukropkami. Skopiuj jeszcze raz pełny adres z przeglądarki i przeedytuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dzień dobry:hug: Przyznać się -Która zabrała mi słońce???? Ja od kilku dni mam swoje Ale mogę się podzielić. Stać mnie. Podładowałam nieco akumulatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2013 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 no ja czekam , może łaskawie się przebije i zaszczyci swoją obecnością pranie na zewnątrz chcę wysuszyć i muszę zacząć grabić trawnik po zimie:D u mnie już 13 stopni ale wiatr mocny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.04.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Czesć Anetko ,ten wiatr to widzę,że wieje pod skrzydła:Dtak energetycznie u Ciebie ostatnio:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.04.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 nooo - sezon ogrodowy się zaczyna, też zacieram łapki tylko po ostatnich opadach kupa ciężkiego śniegu spadła mi na bukszpany i całkiem je zniszczyła:cry: jedyne pocieszenie - wygląda na to, że kiścienie i pieris, które posadziłam w zeszłym roku nie przemarzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.04.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 U mnie pada...leje...więc to nie ja skradłam słońce:) Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.04.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dzień dobry:hug: Przyznać się -Która zabrała mi słońce???? Ja nie.. U mnie go nie ma... ...przypomniał mi się kawał... W pewnej małej angielskiej mieścinie był sobie ksiądz, który oprócz obowiązków duszpasterskich, lubił hodowle drobiu. Któregoś jednak dnia księdzu zginął kogut. Początkowo ksiądz myślał, że kogut po prostu uciekł, jednak minął jakiś czas, a koguta nie ma. Ksiądz zmartwił się doszedł do wniosku, że mu ukradziono koguta. Po niedzielnej mszy, kiedy wierni zbierali się już do wychodzenia, ksiądz ich powstrzymał: - Mam jeszcze jedną, bardzo wstydliwą sprawę do załatwienia. - Chciałbym spytać, kto z obecnych tutaj ma koguta? Wszyscy mężczyźni wstali. - Nie, nie... - to nieporozumienie. Może spytam inaczej, kto ostatnio widział koguta? Wszystkie kobiety wstały. - Oj, nie, nie... to też nie o to chodzi - może wyrażę się inaczej: kto ostatnio widział koguta, który do niego nie należy? Połowa kobiet wstała. - Parafianie - nie rozumiemy się, spytam wprost - kto widział ostatnio mojego koguta? Wstał chórek chłopięcy, ministranci i organista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.04.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Anetko u nas bylo wczoraj sloneczko ale dzisiaj juz nie lejeeeeeeeee deszcz Wiesz moze czy w najblizszym czasie Adele planuje wydac plyte? Arnika kawal super:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.04.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 laski sorry, ale nie wiem gdzie to wkleić. Usmiałam sie do łez, idealne na dobry początek dnia. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Komorowski-wszystko-zrozumial-Film-rozbawia-do-lez,wid,15487763,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.04.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 u nas dzis bez slonka ale cieplo. Wczoraj w slonku 17 stopni, wygrabiłąm pół ogrodu z suchej trawy po zimie. Dzis miałam zamair dokończyć dzieła, ale po wczorajszym kręgosłup odmówił wspołpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dowcip o księdzu :lol2: Żono, obejrzałam, ale cholera prawie nic nie zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.04.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Właśnie tak sobie pomyślałam, coby wkleić to u ciebie mari , żeby bastki nam przetłumaczyła:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.04.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Mały wymiata... :lol2: Popłakałam się.. Matka go wyrychtowała ( wyszykowała/ubrała) co by gańby(wstydu) nie przyniósł.. Faroż.. - ksiądz.. jedna babcia chciała go aby księdzem został, ale jemu dziewczyny się podobają, i z tego żykania(modlenia ) i klęczenia, bo kolana go od klęczenia bolą to nic nie będzie, bo faroże (księża ) żenić się nie mogą... Inna babcia chciała aby został lekarzem.. ale co nawet dobry lekarz poradzi, jak święty Piotr zawoła.. A może by górnikiem został.. dostanie deputat na węgiel, trzynastka wpadnie, kartki na sznaps(kartki na żywność, ale kupuję górnicy sznaps czyli gorzałkę) w rodzinie górnicy... węgiel potrzebny... I co by tu robić aby zarobić i nie narobić się... Po to mały z pytaniem do sejmu przyszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dzięki Arnice, już wiemy Tekst to tekst ale jaki ten mały kumaty, żeby taki tekst z pamięci i bez zajaknięcia wyrecytować ! I to gwarą ???? :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.04.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Mały tego nie mówił gwarą.. on to mówił w swoim języku , w J. Polskim .. ale gwara Śląska.. takim językiem posługują się u niego w domu. Nie ma innej opcji aby "Polak" nauczył się tego tekstu i powiedział dobrze z akcentami.. Tego nie da się nauczyć.. Tam trzeba mieszkać i żyć, mówić/godoć aby dobrze powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Brzmi jak gwara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Arnika kawał super, a młody Ślązak jest bezbłędny :lol2: U mnie z grabienia nici bo pada:mad::mad: DZiewczyny jak wyglądają Wasze trawniki po zimie? ja się zastanawiam czy z naszym wszystko ok bo mam masę suchej trawy , jakby zgniła i po grabieniu zostają łyse placki...zostawiać tak, dosiewać w te miejsca....kurna ale ja zielona jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.04.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 DZiewczyny jak wyglądają Wasze trawniki po zimie? ja się zastanawiam czy z naszym wszystko ok bo mam masę suchej trawy , jakby zgniła i po grabieniu zostają łyse placki...zostawiać tak, dosiewać w te miejsca....kurna ale ja zielona jestem.... u mnie w każdym względzie tak samo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 u mnie tez suche placki, bardziej to jak plesn posniegowa wygladalo, jutro grabienie, potem pierwsze koszenie i po wertykulator trzeba sie bedzie bujnac do ogrodnika. ale w zeszlym roku bylo podobnie i trawka odbila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts