aneta s 12.04.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 na FB samo do mnie przyszło....http://www.ogrodowisko.pl/artykuly/383-naprawa-trawnika-po-zimie-dziury-laty-i-poszarpane-krawedzie normalnie jakby ktoś w moich myślach czytał:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 to następnym razem wpadnę z ekspresem na kawkę:lol2: TY TO JEDNAK JESTES SWOJA BABKA:lol2: yokasta-CUDOWNE DZIECIATKO:yes:-DUZO ZDROWIA I PRZESPANYCH NOCY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.04.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dzięki Gumiśka . Póki co w nocy śpi ładnie po 2-3h w dzień krócej ale jest najukochańszy na świecie . Anetko buźka . Mam nadzieję, że się Anetka.s nie pogniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 moj tez tak mial...MIAL...do 4 miesiaca wstawal na cycka 3 razy w nocy-z zegarkiem w reku pozniej stwierdzil ze pieprzy spanie...i po dzien dzisiejszy tancuje po lozku a ja z cyckiem wyskakuje co godzine:mad: ALE TEZ JEST NAJKOCHANSZY:D:D:D Nie zebym Cie straszyc chciala:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.04.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Luzik damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.04.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Yokasta Antek śliczny!!!! cieszę się, że sobie radzisz z każdego twojego posta bije radość i szczęście Widać baby blues cię ominął Anetko mój trawnik wygląda podobnie, a nawet gorzej bo jeszcze woda na nim stoi :/ Mam nadzieję, że z moją pomocą się zregeneruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 luzik damy radę. pewnie ze dacie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.04.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Martuś, moja depresja poporodowa trwała tyle ile byłam w szpitalu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Tarcia czyli tej areacji i wertykulacji nie robi się co roku? na wertykulacje twoj trawnik jest za mlody, moze za rok . natomiast aeracja (napowietrzanie) wskazana jak najbardziej nawet i 2 razy w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 12.04.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Yokasta gratulacje!!!, na fotkę się tradycyjnie spóźniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.04.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dzięki Pendraczku jeszcze kiedyś jakaś będzie bo w sumie nie wiem czy Anetka widziała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.04.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ja widziałam, ale akurat nie miałam chwilki by napisać a potem zniknęła Słodziak z Antosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 To moja pierwsza wiosna z ogrodem i kurde nie ogarniam tematu... Tarcia nawozem sypać już, tzn rośliny? bo trawnik po pierwszym koszeniu, tak? no i co z tym moim trawnikiem, Myslicie że co ś z niego będzie??? Anetko, u nas też póki co trawnik ma takie plamki- to normalne, bo śnieg długo zalegał W zeszłym roku mieliśmy tego duuużo mniej. Trzeba wygrabić- tak jak zrobiłaś, zrobić wertykulację, nawozić, podlewać i odrośnie:yes: Byż może w niektórych miejscach będziesz musiała dosiać troszeczkę. Głowa do góry, nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 12.04.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dzięki Pendraczku jeszcze kiedyś jakaś będzie bo w sumie nie wiem czy Anetka widziała . Tak tak poproszę, uwielbiam oglądać słodziaki Dziewczyny cieszcie się, że macie tylko plamy na trawniku, u nas w miejscu trawnika jest tylko błoto, nie widać śladów trawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Agawi u Anety raczej aeracja nie wertykulacja lepsza bylaby, nie uważam by 1 sezonowy trawnik już potrzebowal wertykulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.04.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Aneciu kochana - http://www.ogrodowisko.pl/artykuly/383-naprawa-trawnika-po-zimie-dziury-laty-i-poszarpane-krawedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.04.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Zapomniałam dopisac to artykuł Naprawa trawnika po zimie - dziury, łaty i poszarpane krawędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.04.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 U nas nie ma pleśni pośniegowej, tylko nie skosiliśmy trawy na zimę i była dluga i z murszała taka. Choć miejski twierdzi, ze to pleśn własnie, no ale grabilam i wiem. Anetko trawnik po zimie u nas wygląda tak jak u Ciebie, mam nadzieję, ze trawka odrosnie. Dzieki Bogu nie mamy kretów, nawet jednego kopca, odkąd mamy trawnik, więc spoko, nic nam nie zniszczyły gadziny. Co dziwne, bo działka obok jest zryta na maksa, przedstawia obraz ksiezycowy. Mam na to swoją teorię, kretom przeszkadza dolne żródło od pompy ciepła chyba.......innego wytłumaczenie nie mamy. Zdjeć zachwalanego Antosia nie widziałam, ale gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Żono a Ty skąd jesteś. Pisałaś o księżycu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.04.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 podnóże Gór Świętokrzyskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts