marimag 12.04.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 O jejciu...Świętokrzyska góralka ! Ale zaje...cie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Aniu Yokasiu widziałam Twojego Słodziaka ale napisać nie mogłam bo najpierw Manię karmiłam, potem gości mieliśmy, Antoś cudnyyyyy. Oczywiście nie mam nic przeciwko Abyś wklejała zdjęcia i pisała u mnie , będzie mi bardzo miło:hug::hug: Malkul ja tego samego linka wstawiłam kilka postów wyżej:lol2::lol2:tośmy się zgrały:lol2::lol2: Dziewczyny jestem jędza...cieszę się, że Wasze trawniki nie wyglądają lepiej bo jest szansa, że i mój odżyje wraz z wiosną Trzymajcie kciuki - u nas pierwsza noc bez cycia - zepsuł się i mleczko się skończyło:lol2:...Młoda rano spróbowała - smak musztardowy jej nie przypasował , spokojnie przyjęła info o zepsutym cyciu - zobaczymy jak noc minie:) Żono my kupiliśmy taki przyrząd na baterie - wbija się go w ziemię i on wydaje dźwięki odstraszające krety i nornice. Fakt na trawniku kopców nie ma ale tam gdzie mam nasadzenia i włókninę to masa tuneli i dziur - myślę , że to robota nornic ale za diabła nie mogę ich się pozbyć...pozostaje mi jedynie chyba się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No to jak jedza jestes to SE walnij nicka-JESTEM ZOLZA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.04.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Anetko trzymam kciuki za Manie zeby wytrwala bez cysia Ja jak odstawilam Mieszka to za kazdym razem jak widzial stanik (nie wazne gdzie- dom, sklep) to przytulal sie do niego i mowil "moj cycus":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.04.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 podnóże Gór Świętokrzyskich. A ja w stolycy gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No to jak jedza jestes to SE walnij nicka-JESTEM ZOLZA.... nie będę naszej Kolezance konkurencji robić Anetko trzymam kciuki za Manie zeby wytrwala bez cysia Ja jak odstawilam Mieszka to za kazdym razem jak widzial stanik (nie wazne gdzie- dom, sklep) to przytulal sie do niego i mowil "moj cycus":lol2: Mania pewnie szybko nie zapomni, na razie sama mówi, że się zepsuł i nie ma mleczka i ma buzkę w podkówkę i taką minę, że aż mnie ściska...no ale muszę być twarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.04.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Oj wiem jak musi Ci byc ciezko widzac tak minke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Anetko mój trawnik wygląda chyba gorzej ale ja to juz kompletnie się na tym nie znam, musze doczytać Trzymam kciuki za odcycusiowywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ANetko, trzymam kciuki!Chociaż wiem, że i u nas będzie ciężko, bo chociaż Maciek w nocy nie je, to cycek jest straszny. Rano cysio być musi, po pracy i do spania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Chciałam zameldować, że po wielu trudach, męczeniu obcych, niewinnych osób, płaczu, zeżarciu klawiatury....moja sygnatura działa. Kto nie mógł wejść, juz może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.04.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No to jak jedza jestes to SE walnij nicka-JESTEM ZOLZA.... zołza jest tylko jedna agatah scyzoryki górą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.04.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Kto nie mógł wejść, juz może a ja mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Mowa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Agawi u Anety raczej aeracja nie wertykulacja lepsza bylaby, nie uważam by 1 sezonowy trawnik już potrzebowal wertykulacji. Masz rację Tar, mocna wertykulacja może zniszczyć młodą trawkę. Anetko- aeracja lepsza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dziewczyny jestem jędza...cieszę się, że Wasze trawniki nie wyglądają lepiej bo jest szansa, że i mój odżyje wraz z wiosną Ale jaka kochana jędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Żono my kupiliśmy taki przyrząd na baterie Ja też go mam, ale żeby krety i nornice odstraszał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.04.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Dzień dobry:wiggle:Pierwsza doba za nami bez większych kłopotów, dobrze jest:wiggle::wiggle: właśnie przestało padać i słońce się przebija:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.04.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Ja też go mam, ale żeby krety i nornice odstraszał ? bo to się do ziemi głęboko wsadza a nie do ....:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 bo to się do ziemi głęboko wsadza a nie do ....:lol2::lol2: Nic nie pisali w instrukcji ! Miało dawać rozkosz...niby jak ? W tej ziemi ? Nornicom? Kretom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Jem koktajl ze świeżutkich truskawek(może Chińskie albo Hiszpańskie.. ale truskawki) i oplułam monitor... Wy znów o wibratorach- kogutach.. :lol2::lol2: Agata- stolica gór to Zakopiec... chyba, ze nie o te góry chodzi tylko te co czarownice na Łysą przylatują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts