TAR 13.04.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wiolus bo wibro to czasem niezbędny sprzet w domu a te odstraszacze na krety to g.... daja mamy kilka bzycza tylko. nornice wyploszyl bialy a kretom podrzuciłam tabletki. Arnis a czemu ty takie swinstwo jesz, ja ci dam u mnie mamowych truskawek pysznych, co prawda mrozone ale po odmrożeniu niebo w paszczy i sa swojskie nie pryskane, no po prostu mamowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.04.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Ledwo siedzę, ale musiałam do Was zerknąć. Dziś cały dzień w ogrodzie, sadzenie, przesadzanie, mycie klinkieru z zasolenia zimowego, mycie kostki etc. Posadziłam do gazonów kłącza kanny, https://www.google.pl/search?q=kanna&client=firefox-a&hs=I95&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=35xpUceWMMbcOe2egZAP&ved=0CC0QsAQ&biw=1920&bih=940#imgrc=_ dwa kolory, co by ładnie rosły, bo mi w reklamówce już pędy popuszczały. Szkoda,z e w naszym klimacie trzeba na zimę wykopywać bulwy. W zeszłym roku posadziłam jedną a wykopałam dwa wiadra-nowych. Dzisiaj też jadłam truskawki, babcia wnukom kupiła, a mama zjadła. no zołza i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 normalnie "chemiczki" i zona i Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 TARcia.. bo mąż nabył na rynku, ze śmietanką zrobił.. on uwielbia truskawki.. ja też.. I jedne Hiszpańskie a drugie Greckie były.. pewnie sama chemia.. ale jak i on i ja widzieliśmy, to jak dzieci.. chciało się lata... Kana tak ma , że rośnie jak głupia... Ja w zeszłym roku nie wykopałam.. ciekawe czy przeżyła;) nowe wezmę od sąsiadki.. ale ma tylko jeden rodzaj.. I sporo zachodu z kanami jest, ja nie mam gdzie przechowywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) dziewczyny mowily ze na wsadzanie kann to za wcześnie jeszcze co najmniej miesiąc, one jak dalie, wsadza się je po zimnej zosce Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 dziewczyny mowily ze na wszadzanie kann to za wcześnie jeszcze co najmniej miesiąc, one jak dalie, wsadza się je po zimnej zosce To fakt.. w maju się sadzi i kany i dalie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.04.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Nie straszyć ''mię'' tu, w zeszłym roku na weekend majowy to już listki wystawały z ziemi. Nie ma mroźnych Zosiek i ogrodników a kysz!!!! Arnika jak nie wykopałaś to przemarzły, lub zgniły jak kto woli. Jednego roku teściowa ma nie wykopała, to tak właśnie wyglądały, jak zgniłe. Kłącza trzymam w zimę w garażu w reklamówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Święte słowa ! Kanny sa piekne ale upierdliwe z nich cholery ! Nie znoszę tego wykopywania, cudowania. Żono, kiedy wykopujesz ?W reklamówce ale z ziemia czy na sucho ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wiem wiem , że albo zgniły, a na pewno przemarzły.. ale wówczas jakoś mi się nie chciało , siły nie miałam.. a sąsiadka ma tego całe mnóstwo... dostanę 4 sztuki bo mam cztery dziurki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 4 sztuki bo mam cztery dziurki Arniko, jesteś marzeniem każdego mężczyzny ! Podaj mi swój adres. Odciążysz mnie trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Ale, że coooo???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 I Ty sie jeszcze pytasz ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 No z czym Ciebie odciążę? I po co adres.. kany mi wyślesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Arnika, walnij lufe i jeszcze raz przeczytaj cytat. Masz 4 dziurki... 4 sztuki.... Adres dla męża co by z nich skorzystał. Ba jak na razie usiłuje skorzystac z mojej. Usiłuje ! :lol2: Kanny ? Mozna to i tak nazwac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Aaa ale ja mam dwóch chłopaków, i męża.. nie mam dziewczynek.. no chyba, że ja + moja suka... to też dziewczynka..A z lufy nici,... antybol mi dali i do tyłu chodzę.. Nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 13.04.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 zołza jest tylko jedna agatah scyzoryki górą!!!! Tylko, że ja tu napływowa. Agata- stolica gór to Zakopiec... chyba, ze nie o te góry chodzi tylko te co czarownice na Łysą przylatują... A to nie te góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Arnika, sorki ale to przekracza moje mozliwości percepcji Wróćmy do Kann. Pikne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.04.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Arnika, sorki ale to przekracza moje mozliwości percepcji Wróćmy do Kann. Pikne som moje też bo dwóch chłopaków, mąż sunia i te cztery dziury Ja kanny wykopałam pod koniec pażdziernika, jeszcze kwitły obficie, ale bałam się, ze przedobrzę. :sick:Po wykopaniu oddzielam sobie bulwy na takie porcje na jednen dołek i obtrzepuję deczko. W reklamówke zakręcam i do garażu. Dziś rozkręciłam folię to wilgotne były. Dla mnie te kwiaty są plenne jak chasty. W zeszłym roku dostałam od mamy, pies je z 4 razy z ziemi wygrzebywał, wymemlał, a ja wsadzałam. Urosły piękne i dorodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Znaczy się masz rękę do kwiatów. Ja też ja mam. Rosna jak szatany. Już sie przyzwyczaiłam, że wszystkie miniatury, które kupuję, wyrastaja mi do 1.50 metra wysokości Moje największe osiągnięcie ogrodnicze to kij od szpadla, który wbiłam na jesieni w ziemię. Wiosną , gdy przyszłam na rekonesans, zobaczyłam, że ów kij wypuścił pączki i lada dzień pojawia sie liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.04.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Moje największe osiągnięcie ogrodnicze to kij od szpadla, który wbiłam na jesieni w ziemię. Wiosną , gdy przyszłam na rekonesans, zobaczyłam, że ów kij wypuścił pączki i lada dzień pojawia sie liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts