GUMISIOWA 14.04.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 tu ogrodowo:D-DZIEN DOBRY:D-to i ja sie pochwale jaka ze mnie ogrodniczka... W zeszlym roku po Wielkanocy zwiedly moje hiacynty-takie malutkie z doniczki-to ja mysle dam rade!!!zaszdze!!! lyzeczka kuchenna wykopalam dzuire obok tarasu i wsadzilam(jedna jak sie pozniej okazalo do gory nogami...ale poprawilam:D)i co!!!!! i w tym roku- wlasnie wczoraj Z ziemi-wylazly!!!CZYLI SIE NADAM!!!!! CHYBA SIE WCIAGNE W TO OGRODNICTWO:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Pewnie, że dasz radę. Pamietaj tylko, że nie wszystko co zakopiesz w ziemi zakwitnie Trzymam kciuki za powodzenie akcji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.04.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Hej Doczytałam o kannach - piękne som - kupię Buziaki i miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.04.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Aneciu, widzę u Ciebie masakra z trawką u mnie źle, ale nie ma tragedii, nie ma łysych placków, tylko brzydka jest:( Reszta krzaczków nawet ok, jedynie boję się o katalpy, na razie wyglądają nędznie A Twoje jak? Może focie zrobisz swoich, a swoich mioteł i se porównamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Jest tu kto czy nadal grabicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.04.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 jesteśmy , witam poniedziałkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.04.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 trawka rozumiem zagrabiona, jeśli tak to zapraszam do mnie:D domki podobne to nawet się nie zorientujesz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 15.04.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Czesc Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 nasz trawnik po zgrabieniu i napowietrzeniu calkiem przyzwoicie zaczal wygladac, jeszcze tylko wertykulacja ale to za 2 tygodnie pewnie zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Anetko, i jak Wam idzie odcysiowywanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.04.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Anetka cysie zostawiła w domu, kurek zakreciła a sama dalej grabi:lol2: Byłam z synem u lekarza w drodze powrotnej zahaczyłam o szkółkę roślin i przywiozłam 4 nowe okazy. Ja jak wejdę do takiego sklepu to zgarnęłabym wsio jak leci a potem myślała, gdzie sadzić. Póki co brak obrzeży, wiec hartują się na tarasie. Dziś na słonko wyniosłam też kwiatka , ktory cała zimę kiblował w gabinecie. Niech złapie powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 15.04.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 .. Ja jak wejdę do takiego sklepu to zgarnęłabym wsio jak leci a potem myślała, gdzie sadzić. Póki co brak obrzeży, wiec hartują się na tarasie. Dziś na słonko wyniosłam też kwiatka , ktory cała zimę kiblował w gabinecie. Niech złapie powietrza. Ja też mam skłonności do shopoholizmu, jedynie zostawianie w domu karty i męża (żeby nie było od kogo pożyczyć) ratuje moje finanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No ile można grabic ??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.04.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ile hektarów ogródu Aneta ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.04.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ile hektarów ogródu Aneta ma? Podejrzewam, że PGR ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.04.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jestem:cool: Mam 17 arów i 1500 ha nieba:lol2::lol2: Dziewczynki nie było mnie bo weekend mieliśmy wyjazdowy, wczoraj u znajomych i ogród nadal leży i kwiczy:lol2::lol2: trawa jeszcze nie zgrabiona:cool: dziś zrobiłam część kiedy byłam z Marysią, jak Młoda spała to nawoź sypałam i plewiłam korę na jutro mi jeszcze zostało:cool: już wiem, że grabienie to nie jest to co mogłabym polubić Co do cycusia to poszło tak łatwo , że do dziś nie mogę się otrząsnąć... Posmarowałam Marysi pierś musztardą w piątek rano (rada forumowej Koleżanki:cool:) Mała spróbowała no i nie smakowało jej:lol2::lol2: Od tamtej pory jak przychodzi taki czas, że zawsze dostawała mleczko to mówi, że cycuś jest zepsuty, mleczko też jest zepsute albo jest bleeee:lol2: aaaaa od ponad 5 lat udało mi się pierwszy raz przespać noc:wave: a myślałam, że taka chwila nigdy nie nadejdzie:lol2::lol2: Po za tym okna mam tak brudneeeee, że patrzeć na nie mogę ale ogród ma pierwszeństwo, najchętniej rozłożyłabym hamak na tarasie i nie robiła NIC:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 JERUSKU-GDZIES BYLA JAK CIE NIE BYLO!!!!!!!!!!!!!!!! NO ALE CI ZAZDROSZCE Z TYM CYCKIEM...MOJ CHYBA JESZCE NA NUMER Z MUSZTARDA ZA MALY-ZRESZTA OSTATNIO WSZYSTKO MU DZIWNIE ZACZYNA SMAKOWAC-BOG WIE CZY MUSZTARDA TEZ BY MU NIE ZASMAKOWALA:lol2::lol2: CALA NOC POWIADASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA TEZ CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Hej Anetko, super cycusiowe wieści:wave: Patent z musztardą boski:lol2: No i gratulacje z okazji przespanej nocy Z ogrodem zdążysz, nie martw się. Wszystko dopiero zaczyna budzić się do życia:) buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.04.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Zono m dzisiaj zaluje , ze wylali Ciebie ze schodowego .... zolzo wroc ..... please , please .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.04.2013 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Aneciu, widzę u Ciebie masakra z trawką u mnie źle, ale nie ma tragedii, nie ma łysych placków, tylko brzydka jest:( Reszta krzaczków nawet ok, jedynie boję się o katalpy, na razie wyglądają nędznie A Twoje jak? Może focie zrobisz swoich, a swoich mioteł i se porównamy:D Marta ja zdjęcia mam gotowe już od jakiegoś czasu. Maila daj to Ci podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts