Venus_m 22.04.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Aneta a jak przebiegło odstawianie od słodkiego? nie doczytałam Już wszystko wiem, musztarda rządzi Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Wiola mój trawnik za młody na wertykulację ale w przyszłości pewnie zainwestuje w wertykulator czyli od kiedy można używać, a ja juz prawie leciałam kupic:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ja wysiewałam trawę w kwietniu.. w kwietniu za rok wzięliśmy 3 grabie i poszliśmy grabić.. dokładnie żeby było... po 3 dniach grabienia (no oczywiście ne całych, po kilu godz,...) mieliśmy wszyscy dość.. wsiadłam jak stałam w samochód do LM i kupiłam wertykulator i trawnik wyczesałam.. no niby młody był, ale nic mu się nie stało.. śmignął później i był czyściutki i wyczesany..Są różne szkoły.. Gdybyś trawę siała późną jesienią to wiosną nie bardzo go tak czesać.. ja siałam wiosną. cały sezon trawa była koszona.. i na wiosnę czesana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.04.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 orientuje się ktoś czy ten weltykulator z biedronki to cos wart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Nie widziałam w biedronce.. Ja mam alko elektryczny.. przynajmniej do tego to ja norze dokupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.04.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 czyli od kiedy można używać, a ja juz prawie leciałam kupic:( 2 lub 3 sezon w zaleznosci od "jakosci" my teraz mamy 3 sezon i chyba znowu nie bedzie wertykulacji, no chyba ze po majowce bo wtedy pierwszy wolny termin miec bedziemy. zrobimy tylko napowietrzanie (to mozna pare razy w roku robic). za to nasz ladnie jest wyczesany po zimie i juz na zielono sie regeneruje, tylko wody troche brak, czas zaczac podlewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.04.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 orientuje się ktoś czy ten weltykulator z biedronki to cos wart? kolega z pracy go kupil, w sobote zrobil wertykulacje i nie narzekal. ale ja na 100% za niego nie recze. choc prawda ze cena dosc niska, u nas juz wszystkie wykupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 orientuje się ktoś czy ten weltykulator z biedronki to cos wart? żona w lidlu od 24 mają byc po niecałe 300 zł, ja zaryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.04.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) za 289 mozna w leroyu kupic, w biedronie byly po 249 zł juz zmienili ceny bo w zeszlym tygodniu byly tansze Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.04.2013 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Hej Aneciu, cóż za śliczny avatarek:eek: Musiałam się chwilkę zastanowić kto to do mnie napisał Ostatnio często zmieniacie te swoje avatarki- wiosna czy co:D Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.04.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Anetko, jaki ładny awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.04.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 hej Anetko sliczny awatarek i chyba nie pogratulowalam - brawa za odcycusiowanie dla Was obu, bo pewnie dla Ciebie tez to lekkie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 helloł Aneta, dziś już od samego rana w ogrodzie????????? kobieto daj na wstrzymanie bo jeszcze wygrasz konkurs na najbardziej zadbany ogród:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 23.04.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 żona w lidlu od 24 mają byc po niecałe 300 zł, ja zaryzykuję W pierwszej chwili przeczytałam, że od 24 maja można kupić w lidlu żonę Anetka, jak potrzebujesz pomocy, to ci coś pograbię, bo ja ciągle działki szukam, nie mam gdzie się wyżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 pendrak u mnie możesz grabić do woli, nawet obiad zaproponuję:D:D:D:D:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 U mnie już pograbione.. ale są rabatki, przesadzenia i takie tam... Możesz wpaść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.04.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Anetko puk, puk jesteś?, czy ogród na maxa cię wciagnął, widzę ze pendrak na propozycje tez uciekł:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 24.04.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Anetko pewnie korzystacie z pogody na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.04.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dziewczyny jestem ale jestem chora....mam okropnego wirusa, łamie w kościach, w ogóle nie fajnie , dodatkowo doskwiera mi moja cholerna alergia:mad:niby jestem uczulona tylko na sierść kotów, psów i pyłki brzozy i leszczyny ale co roku jest gorzej, w tym roku zaczęłam się odczulać i mój organizm nie bardzo toleruje szczepionkę....kilka dni temu spuchłam okropnie i po zjedzeniu jabłka o mało się nie udusiłam, wczoraj u alergologa okazało się że uaktywniła mi się alergia krzyżowa:bash::bash: mam szlaban na wszystkie pokarmy, które zawierają podobny alergen jak brzoza - jabłka, gruszki, generalnie wszystkie pestkowe, marchew, seler, pomidory i mase innych:bash::bash: załamka:( ani mi się o ogrodzie nie chce mysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.04.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Anetko...trzymaj się!!!!Zdrówka życzę, a w ogrodzie jeszcze zdążysz się narobić....myśl o sobie i dbaj o siebie:) Ja też jestem alergikiem...i wiosna to dla mnie trudny okres ale jakoś daję radę...mam inhalatorek i jest ok! Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts