Kasia1719508754 24.04.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 O mamusiu.... ale Cie dopadlo Anetko zdrowka Ci zycze i wspolczuje alergii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.04.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Aneta wspolczuje,znam bol. od wczoraj tez na proszkach jade przez nieszczesnego kota u weterynarza + pylenie, opuchlizna, plamy i dusznosci osiagnely pkt. krytyczny. amertil i wapno lykam. a maz ma dzis mi kupic cos wziewnego chyba sterydowego, bo z oddechem nie halo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.04.2013 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dzięki Dziewczyny:hug: u nas ten szczytowy moment pylenia ma być w przyszłym tygodniu... ja biore telfast180 (podobno już nic mocniejszego dać mi nie mogą), steryd do nosa, sterydowe krople do oczy a i tak jest makabra....w zeszłym roku kilka razy miałam duszność stąd decyzja o odczulaniu:( a ventolin mam ciągle w pogotowiu w razie czego:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.04.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ojej :hug: strasznie współczuję i trzymam kciuki za poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 24.04.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Anetko,zdrówka :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 24.04.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Anetko puk, puk jesteś?, czy ogród na maxa cię wciagnął, widzę ze pendrak na propozycje tez uciekł:D:D:D:D Pendrak nie uciekł, tylko nazbierało mi się trochę ogrodów do wygrabienia, a że niektórzy stawiali nawet obiad to trochę to trwało Anetka trzymaj się, nie wiedziałam że to takie skomplikowane z tą alergią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Anetko zdrowka życzę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.04.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Jak nie urok to ... Trzymaj się Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ja tylko wpadlam info zostawic nt. wertykulatora z biedrony. mialam okazje wczoraj wyprobowac, kolega pozyczyl. no i nie powiem , dobry jest, smigal az milo, dobre 7 taczek kopiastych smiecia wywiezlismy, drugie tyle z wczesniejszego koszenia. ale trawnik jakby przejrzal, teraz tylko solidne podlanie, odzywka i moge startowac na najladniejszy trawnik we wsi :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.04.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ja biore telfast180 (podobno już nic mocniejszego dać mi nie mogą), steryd do nosa, sterydowe krople do oczy a i tak jest makabra....w zeszłym roku kilka razy miałam duszność stąd decyzja o odczulaniu:( a ventolin mam ciągle w pogotowiu w razie czego:bash: zdrówka Anetko, mój syn byl rok na telfaście i sporo przytył. W zeszłym roku odstawiliśmy i jedziemy na zwykłym alerteku i jest niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 25.04.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Anetko jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2013 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Kiedyś, jak rozmawiałam z alergologiem o odczulaniu Młodego, to mówił, że nie wolno tego robić w sezonie.... Trzymaj się dzielnie... uściski zostawiam:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.04.2013 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Dzięki Dziewczynki:hug: Rasia ja odczulam się Staloralem (szczepionka pod językowa) u mnie największy problem to brzoza i leszczyna , zaczęłam już w grudniu, teraz to kontynuacja i tak ma to potrwać 4, 5 lat. Żono ja nie mam wyjścia - na mnie nie bardzo działają te wszystkie inne pozostałe leki - telfast zreszta i tak nie daje rady...ja w tym najgorszym czasi mimo zażywania telfastu, sterydów do nosa i oczu i tak spię na siedząco z rolka papieru toaletowego w ręce...u mnie po każdej ciąży coraz bardziej nasilała się alergia, według allergologa mogły mieć na to wpływ hormony ciążowe, w zeszłym roku wiosna była dla mnie tak straszna, że zdecydowałam się odczulić... Teraz tak naprawdę nie wiem co mi bardziej dokucza alergia czy ta cholerna infekcja, którą właśnie przechodzę... Marta no i co ze zdjęciami katalpy??? hmmmm??? Pendrak ja chętnie przyjmę każdą pomoc, Reni daje obiad, ja dorzucam do obiadu nocleg - pasuje? u nas pogoda cudna niestety nie padało już od dawna więc jest bardzo sucho no i dodatkowo duże stężenie alergenów w powietrzu, jak dla mnie mogła by być solidna burza:yes: miłego dnia Dziewczynki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 To wypada mi tylko zdrówka życzyć.. i aby szybko przestało pylić i burza aby była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 obawiam sie, ze po deszczu i burzy bedzie jeszcze gorzej, przynajmniej ja tak mam, przez chwilke jest dobrze a potem jak to zaczyna parowac:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.04.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 HEj Anetko! U nas też sucho jak nie wiem...myślałam, że w nocy popada a tu nic!!! Temat spania na siedząco znam, z chusteczkami przy nosie.....wiosną deszcz mi osobiście przynosi ulgę. Trzymaj się i nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.04.2013 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 obawiam sie, ze po deszczu i burzy bedzie jeszcze gorzej, przynajmniej ja tak mam, przez chwilke jest dobrze a potem jak to zaczyna parowac:sick: Tarcia deszcz super neutralizuje pyłki - ja po deszczu zawsze się dobrze czułam:yes: Żono jesteś pewna , że to tycie po Telfascia??? on podobno nie ma takich skutków ubocznych:rolleyes: Trzymam się, trzymam Beatko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.04.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 pozdrowionka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 26.04.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 ZDROWKA! ps. to moj setny post, zaczynalam u Ciebie w starym watku, i teraz zaokraglam tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts