admete 26.04.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Anetko trzymaj się Oby odczulanie dało efekty - mój wykonawca Marcin był już po 3 roku takiego odczulania i mówił że różnica jest bez porównania Ja też po ciążach mam gorsze reakcje alergiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 26.04.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Anetko tak, bo tylko ten lek łykał, a musiał, bo nie mógł patrzeć na oczy jak odstawił. Gdy zamienilismy lek na inny w ciagu kilku tygodni jest znowu szczupakiem, a sadełko miał spore. Po telfaście mia l taki apetyt, ze mógłby sobie krzeselko przy lodówce postawić aby chodzić nie musiał tam i z powrotem: Ja dziś w ogrodzie byłam w gozinach największego nasłonecznieni i mam spieczone karczycho to co wystawło spod bluzki na raminkach. Jezu jak to szczypie. Kto widzial aby w kwietniu takie problemy mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.04.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Anetko, trzymam kciuki za burzę, aby do was doszła i ulżyła w alergii mój kolega odczulał się kiedyś na brzozę i z tego co pamiętam, to sobie bardzo chwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Anetko wysłałam esemeska ze zdjęciem , daj znać czy doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.04.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Hej Anetko Jakie zmiany widzę Dawno nie byłam i nie poznałam Cię... Mam nadzieję, ze czujesz się już lepiej, u nas padało od południa w sobotę do rana w niedzielę, jeśli doszło i do Was to chyba lepiej trochę, co? Co do trawnika, ja tak miałam w pierwszym sezonie, a może nawet jeszcze gorzej:( Ale wygrabiłam i bardzo ładnie się zregenerował W następnych sezonach przycinaliśmy krócej przed zimą i nie było już takich problemów:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 29.04.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Anetko zyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.04.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.05.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Anetko co u was? jak prace w ogrodzie? pogoda dopisuje? dzieciaki pewne szczęśliwe, że hasają po ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.05.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Anetko, co z tym domkiem dla dzieciaków? Jestem strasznie ciekawa. Czekam na wieści i foty : :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.05.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Mamy sie martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.05.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Cześć Anetko:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Chyba muszę zadzwonić... Buziaki na dzisiaj zostawiam:hug:. I zdjęcie dla Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.05.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Hej, hej...jest tu kto??????? Anetko, czy wszystko ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Beciu ale sie ganiamy Aneta olała koleżanki. Przykre to ale prawdziwe...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 06.05.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Anetka :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.05.2013 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dziewczynki już jestem:hug::hug: Tyle co wróciłam i od razu piszę - wszystko ok, żyję Nie zdążyłam Was uprzedzić ani się pożegnać bo Mąż zrobił mi niespodziankę i zabrał nas do słonecznej Toskanii Akumulatory naładowane no i czuję się jak nowo narodzona:yes: pierwszy raz byłam tam wiosną no i wracać nie chciałam:D bez dwóch zdań Toskania najpiękniejsza jest wiosną Mąż odsypia podróż a ja klikam do Was, żebyście się nie martwiły:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.05.2013 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ZDROWKA! ps. to moj setny post, zaczynalam u Ciebie w starym watku, i teraz zaokraglam tez o jak miło :hug: Anetko wysłałam esemeska ze zdjęciem , daj znać czy doszło Martuś nic nie dostałam:( Anetko, co z tym domkiem dla dzieciaków? Jestem strasznie ciekawa. Czekam na wieści i foty : :popcorn: Przyjazd domku przełożony ze względu na nasze wakacje, muszę zadzwonić do pana i ustalić nowy termin. na pewno jak będzie na miejscu to się pochwalę Chyba muszę zadzwonić... Buziaki na dzisiaj zostawiam:hug:. I zdjęcie dla Ciebie:) Dziękuję Asiu:hug: Uciekam do rozpakowywania, prania i ogarniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 07.05.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ufff, dobrze, ze juz jestes spowrotem, a tej mezowej niespodzianki zazdraszczam ale pomysl, ze to duzy plus bycia w Pl, bo jak sie jest zagramanica, to wszelkie urlopy tylko do domu w PL (no chyba, ze to tylko ja taki teskniacy przypadek i z jednej strony zal, ze tyle fajnych miejsc czlowieka omija, ale na razie marudze,ze wszedzie dobrze, ale do domu najlepiej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.05.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dziewczynki już jestem:hug::hug: Tyle co wróciłam i od razu piszę - wszystko ok, żyję Nie zdążyłam Was uprzedzić ani się pożegnać bo Mąż zrobił mi niespodziankę i zabrał nas do słonecznej Toskanii Akumulatory naładowane no i czuję się jak nowo narodzona:yes: pierwszy raz byłam tam wiosną no i wracać nie chciałam:D bez dwóch zdań Toskania najpiękniejsza jest wiosną Mąż odsypia podróż a ja klikam do Was, żebyście się nie martwiły:hug: SUPER ! bo wszystkie jak na szpilkach tutaj siedziały, czy nic się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.05.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Anetko, toś się wybyczyła Super niespodzianka. A jak tam dom. Dopadło Was to wielkie gradobicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts