pendrak 07.05.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Kochany ten mąż Anetka, możesz polecić jakieś miejsce w Toskanii, bo mi się strasznie marzy od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.05.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Tak czułam ze gdzieś Cię wywialo, a tu proszę słoneczne Włochy , my do Toscanii co roku smigamy w wakacje o i tak Ci zazdroszcze:cool: napisz gdzie byliście i moze jakieś foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 uuuaaaaaa to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.05.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Anetko zazdroszczę wypadu Ale bardzo się cieszę że wypoczęłaś Buziaki zostawiam ps co w ogrodzie piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.05.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Hej Anetko Ale fajowa niespodzianka:wave: Ogarnęłaś się już po przyjeździe? Może jakieś foteczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.05.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Fantastyczna niespodzianka!!!:wiggle: To ja teraz czekam na fooooty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.05.2013 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witaj Anetko! Takie usprawiedliwienie to nie byle co:D Anetko ,mów,opowiadaj,pokazuj czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.05.2013 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Dziewczyny trochę się ogarnęłam bo ogród szaleje, koszenia mieliśmy co nie miara Dla mnie południe w wakacje jest za ciepłe , my od lat właśnie w maju jeździmy na krótkie wakacje w cieplejsze regiony Europy:cool: w sierpniu Italia dla mnie jest koszmarem - byłam 2 razy i zdychałam z gorąca, nigdy więcej:cool: My byliśmy w Vadzie, miejscowość pomiędzy Ceciną a Livorno - miejscówka super - jak ktoś zainteresowany to podam namiar, młody obiekt , ceny przyjazne bardzo i warunki fajneeee , do rodzinnych wypadów idealne. U nas odkąd mamy dzieci to wakacje nad morzem bo dla naszych dzieci jak nie ma plaży to nie ma wakacji:lol2: w Vadzie są piękne białe plaże, po prostu cud miód, brudne dość ale to typowe niemal dla całych Włoch:( Sporo jeździliśmy , sporo widzieliśmy, 10 dni minęło szybko i spokojnie mogłabym tam zostać kolejne 10 dni:cool: Fotki będą ale nie wiem kiedy, cyknęliśmy ponad 2 tys i jeszcze nie mieliśmy czasu ich obejrzeć Wyjeżdżałam mega chora bo moja alergia osiągała wówczas apogeum i trochę się obawiałam oliwkowych drzew na miejscu ale niepotrzebnie:cool: super się tam czułam, przez chwilę nawet myślałam, że mogłabym tam zamieszkać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.05.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Anetko wspaniały wyjazd Baterie naładowane Buziak z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.05.2013 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Anetko, toś się wybyczyła Super niespodzianka. A jak tam dom. Dopadło Was to wielkie gradobicie? Gradobicia u nas nie było, póki co:yes: zeszłego lata spore spustoszenie mi grad w ogrodzie zrobił Kochany ten mąż Anetka, możesz polecić jakieś miejsce w Toskanii, bo mi się strasznie marzy od dawna. Pendraczku ja Vadę polecam bo fajna baza wypadowa no i idealne miejsce dla dzieciaków, choć ja wolałabym spędzić urlop w dolinie Val d'rcia:cool: Tak czułam ze gdzieś Cię wywialo, a tu proszę słoneczne Włochy , my do Toscanii co roku smigamy w wakacje o i tak Ci zazdroszcze:cool: napisz gdzie byliście i moze jakieś foteczki Ja uwielbiam Toskanię....ale latem nie dałabym rady...póki dzieciaki nie chodzą do szkoły to możemy jeździć w maju Jeżdzicie zawsze w jedno miejsce - Macie jakąś ulubioną miejscówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.05.2013 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Anetko wspaniały wyjazd Baterie naładowane Buziak z rana Dzięki Aguś złapałam bakcyla i dalej bym się poszwędała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 09.05.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Anetko, bardzo bardzo proszę o namiary na priv na vadę, jeśli ktoś ma inne sprawdzone miejsca w toskanii, to również byłabym wdzięczna za namiary A będą fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art_83 09.05.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 (edytowane) Dla mnie południe w wakacje jest za ciepłe , my od lat właśnie w maju jeździmy na krótkie wakacje w cieplejsze regiony Europy:cool: w sierpniu Italia dla mnie jest koszmarem - byłam 2 razy i zdychałam z gorąca, nigdy więcej:cool: (..) super się tam czułam, przez chwilę nawet myślałam, że mogłabym tam zamieszkać:lol2: My robimy podobnie, jeździmy na przełomie maj/czerwiec i potem we wrześniu, tylko że jest to region Emilia-Romagna oraz Veneto. Ja też co chwilę się zastanawiam czy jednak nie przeprowadzić tam na stałe, bo gdyby nie skomplikowała nam się 3 lata temu sytuacja rodzinna to już byśmy tam zostali. Edytowane 9 Maja 2013 przez Art_83 literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adordecor 09.05.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Dziewczyny a ja jako mieszkanka poludnia Wloch strasznie polecam wakacje tuttaj. Wybierzcie okolice Otranto. Od Gallipoli bardziej rozrywkowe po torre d'orso. Tu jest fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.05.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Anetko, bardzo bardzo proszę o namiary na priv na vadę, jeśli ktoś ma inne sprawdzone miejsca w toskanii, to również byłabym wdzięczna za namiary A będą fotki? Będą, będą jak przeglądnę i pomniejszę My robimy podobnie, jeździmy na przełomie maj/czerwiec i potem we wrześniu, tylko że jest to region Emilia-Romagna oraz Veneto. Ja też co chwilę się zastanawiam czy jednak nie przeprowadzić tam na stałe, bo gdyby nie skomplikowała nam się 3 lata temu sytuacja rodzinna to już byśmy tam zostali. Dziewczyny a ja jako mieszkanka poludnia Wloch strasznie polecam wakacje tuttaj. Wybierzcie okolice Otranto. Od Gallipoli bardziej rozrywkowe po torre d'orso. Tu jest fantastycznie Dziewczyny według mnie cała Italia jest fantastyczna:yes: Jak wygram w totka to się na bank tam przeprowadzę Oj dziewczyny ( i chłopaki) jak ja Wam zazdroszcze tych Włoch:D Ja tak uwielbiam te krajobrazy , lubię słuchać ten język , no i jedzenie:rolleyes: , no i modena nie przypadkowo;) A najśmieszniejsze jest to że nigdy się tam nie wybrałam ( wyrzeczenia bo budowa ), nigdy nie miałam czasu uczyć się języka , pozostały mi tylko makarony ( kuchnia) Raczej świadomie się tam nie wybiorę bo nie umiałabym potem mieszkać dalej w Polsce. Pozostaje mi Google ( jak widzę zdjęcia z Toskanii to mnie skręca) Znalazłam substytut w postaci Turcji( którą pokochałam zastępczo). Po powrocie przez kilka miesięcy się zastanawiam jak wybyć na stałe choćby do tej Turcji , ale na szczęście język trudny , kultura drastycznie inna i daleko. Dobra to się wyżaliłam , idę dalej studiować o styrodurach: Pozdrawiam:bye: A mnie Turcja jakoś nie leży...byłam raz i nie ciągnie mnie... Co do Włoch ( i nie tylko) to warto pojechać przed sezonem bo ceny noclegów są niższe no i temperatury znośne (ja nie lubię gorąca a wylegiwanie się na leżaku to dla mnie piekło), my ze względu na ceny i temperatury jeździmy zawsze w maju:yes: Modena koniecznie się wybierzcie zamiast do Turcji:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.05.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 My byliśmy tu http://www.borgoverdevacanze.it/residence-mare-toscana.asp w rzeczywistości to miejsce wyglada dużo lepiej niz na fotach. Bardzo urokliwe miejsce, czyste, wszystko świeżutkie bo dopiero od 2010r działa, na prawdę polecam z czystym sumieniem no i ceny atrakcyjne. Na sierpień wiem, że wolnych miejsc nie mają ale i ceny wtedy mało przyjazne, my byliśmy przed sezonem i płaciliśmy najniższą stawkę, w sierpniu jest 4x drożej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 09.05.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Dziewczyny według mnie cała Italia jest fantastyczna:yes: Jak wygram w totka to się na bank tam przeprowadzę my ze względu na ceny i temperatury jeździmy zawsze w maju:yes: Modena koniecznie się wybierzcie zamiast do Turcji:cool: Też nie znoszę upałów jakie są w tych krajach od czerwca do sierpnia . Przez najbliższe dwa , trzy lata to nie grozi mi wybranie się gdziekolwiek ( nawet do Turcji)http://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif Jedyny piasek jaki zobaczę to ten do fundamentów:D No cóż coś za coś Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.05.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 znalzła sie zguba. Wypoczęłaś troszke za nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.05.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Czesc Anetko!!!!!Chyba nie nadrobię i nie wiem za bardzo co się u was dzieje ,ale pozdrwiam serdecznie z upalnej mojej miejscowosci:D-slonko prazy a ja doprowadzam moje ary do wyglądu ogrodka:Dbuzka dla wszystkich:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.05.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Anetko fajnie, że tak wam się udał ten wyjazd. Wklej jakieś foto w wolnej chwili. A co u ciebie w ogrodzie? jak katalpy? jak trawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts