reni1980 16.05.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 jezusiu przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Wiedziałam, że warto czekać !!!!!!!!!!!! Jaaaaakie kolooooryyyy!!!:cool: Dzieciaczki zawsze szczęśliwe:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.05.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Dzięki Dziewczynki:hug::hug: My walczymy z jakimś cholernym wirusem - 2 noce temu Łukaszek wymiotował całą noc a tej nocy Marysia:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.05.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Anetko, piękne zdjęcia, piękne widoki! Życzę zdrówka dla szkrabów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.05.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Anetko prześliczne zdjęcia! Cudne widoczki, świetne dzieciaczki i taki wielki optymizm bijący z tych zdjęć Wspaniałą niespodziankę zrobił Ci mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.05.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Anetko, prześliczne zdjęcia! Fajnie mieć w domu takiego zdolnego fotografa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.05.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 zdjęcia jak zawsze cudne dzieciaki rewelacja fajny bedą miały zbiór świetnych fotek z dzieciństwa na tzw. stare lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Bidulki:(. Powrotu do zdrówka błyskawicznego życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Aneciu, powiem ci, że zdjęcia "morsko - plazowe", rozwaliły mnie totalnie.Sama robiłaś ?Sam, sama ?Zorką 5 ?Czy one przypadkiem nie były jakos komputerowo tuningowane ?No boskie !!! Czym Ty jesteś z zawodu czy wykształcenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.05.2013 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Dzięki Dziewczynki:hug: Mari priv:cool: Zdjęcia są autorstwa mojego Męża - zapalonego fotografa:cool: rośnie mały następca bo Okruszek jako jeden z pierwszych prezentów dostał właśnie...aparat fotograficzny:lol2: jako, że na jego potrzeby już jest niewystarczający właśnie "przesiada" się na canonowską "idiotkę" a swój odstępuje Iskierce:cool: Mari zdjęcia straciły dużo na jakości bo przy pomniejszaniu do netu tak jest....nie są "szopione" bo my takich nie lubimy. Mój Mąż używa jedynie różnych obiektywów i odpowiednich filtrów, to wszystko:cool: Kolejna porcja zdjęć będzie ale jak się ogarniemy z wirusem bo póki co to tylko ja zdrowa jestem:( Dziewczyny czy któraś z Was jest z Dąbek, Gdańska bądz okolic? od 24 czerwca będę z dzieciakami w dąbkach w sanatorium i chętnie bym się ze znajomą duszyczką kawki napiła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Łooooo!!! Super, że się tak szybko udało z sanatorium!!! A będziesz koło mnie przejeżdżać? Też bym się z Wami kawki napiła:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.05.2013 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Asiu ja wciąż czekam na Ciebie...od jesieni:hug: nie wiem jeszcze jak pojedziemy, ale koło was pewnie będziemy przejeżdżać w środku nocy bo raczej na noc pojedziemy, żeby dzieciaków nie męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 16.05.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 WOW ,piękne fotki Anetko,wybierasz się na nasz zlocik ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.05.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Olu nie wiem jeszcze:) wszystko zależy od tego czy dzieciaki będą zdrowe i czy ewentualnie jeszcze miejsca będą bo ja w ostatniej chwili decyzję podejmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 16.05.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 No to zaciskam mocno kciuki &&&&&&,żeby udało Ci się dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 16.05.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Cudne zdjęcia teraz to juz na pewno tam pojadę, z tego Okruszka to już duży facet, trzymam kciuki za pokonanie zarazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Anetko...całe szczęście, że udało ci się wkleić te zdjęcia....przepiękne są!!!!! A dzieciaczki jak szybko rosną Zdrówka wam wszystkim życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Asiu ja wciąż czekam na Ciebie...od jesieni:hug: nie wiem jeszcze jak pojedziemy, ale koło was pewnie będziemy przejeżdżać w środku nocy bo raczej na noc pojedziemy, żeby dzieciaków nie męczyć To kawka ze śniadaniem i noclegiem:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 17.05.2013 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Anetko! Toskańskie zdjęcia wywołały we mnie silne emocje od zachwytu do rozpaczy,od radości do wściekłości:lol2:Bo wiesz, fajnie ,że odpoczęliście widok takiej super rodzinki zawsze dobrze działa:yes:ale ja tak chciałabym tam zamieszkać,nie cierpię naszego klimatu,szarzyzny ,Toskania jest dla mnie najpiękniejszym miejscem na świecie,zazdroszczę wspomnień:hug: Gdyby nie dzieci to nie wiem czy bym się tam nie wyniosła:yes: Sanatorium to super pomysł,też jeżdziłam z filipem,co prawda z ostatniego w Rabce uciekłam w połowie turnusu z krzykiem ale i tak od tego czasu a było to trzy lata temu dziecko ani razu nie chorowało,zero antybiotyku a wcześniej ...szkoda mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.05.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 piekne zdjecia, piekne miejsca i piekni Wy. miejsca gdzie moglabym zamieszkac to prowansja i wlasnie toscania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts