Daila 17.05.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Boziu jakie piękne zdjęcia i Wy . Dużo zdrówka dla Was wszystkich. Pozdrawiam cieplutko, u nas upał od samego rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 17.05.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 super te zdjecia, dzieciaki Ci rosna pieknie ciesze sie, ze zdazylam zdrowka jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 17.05.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Anetko wspolczuje i zdrowka zycze:hug: Zdjecia jak zawsze piekne, zdolny ten Twoj mezulek:jawdrop::jawdrop: Widzialam juz wczoraj, ale padalam na twarz i juz nie mialam sily sie odezwac. Zaintrygowala mnie ta canonowska idiotka co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 17.05.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Heloł Anetko ! Tu aneta56,,, Wyczytałam, że jesteś posiadaczką białych mebli i są one praktyczne, zatem z ciekawością prześledzę Twoje forum i poszukiwaniu zdjęć, mam nadzieję, że znajdę jakieś bo mam duuuuuuuuuużo do poczytania ! Ja jestem mamą też dwójki dzieci - syn ma 9 lat a córcia 16 m-cy i zarówno jedno jak i drugie lubią coś rozlać, rozpłaszczyć czekoladkę czy poodbijać rączki na lustrach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 17.05.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Dzięki Dziewczynki:hug: Mari priv:cool: Zdjęcia są autorstwa mojego Męża - zapalonego fotografa:cool: rośnie mały następca bo Okruszek jako jeden z pierwszych prezentów dostał właśnie...aparat fotograficzny:lol2: jako, że na jego potrzeby już jest niewystarczający właśnie "przesiada" się na canonowską "idiotkę" a swój odstępuje Iskierce:cool: Mari zdjęcia straciły dużo na jakości bo przy pomniejszaniu do netu tak jest....nie są "szopione" bo my takich nie lubimy. Mój Mąż używa jedynie różnych obiektywów i odpowiednich filtrów, to wszystko:cool: Kolejna porcja zdjęć będzie ale jak się ogarniemy z wirusem bo póki co to tylko ja zdrowa jestem:( Dziewczyny czy któraś z Was jest z Dąbek, Gdańska bądz okolic? od 24 czerwca będę z dzieciakami w dąbkach w sanatorium i chętnie bym się ze znajomą duszyczką kawki napiła:yes: A ja będę z dzieciaczkami od 28 czerwca w Ustce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.05.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Aneto zdrowka Wam zycze Super niespodzianke mialas zdjecia powalaja widoki i Wy tacy szczesliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.05.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Olu nie wiem jeszcze:) wszystko zależy od tego czy dzieciaki będą zdrowe i czy ewentualnie jeszcze miejsca będą bo ja w ostatniej chwili decyzję podejmę... Spokojna twoja rozczochrana Przygarnę Cię do siebie do pokoju i nawet odstąpię wyrko:D obyś tylko była Anetko, na temat Twoich dzieciaków to ja bym mogła gadać non stop , takie to cukiereczki urodziwe Fotki bardzo profesjonalnie wykonane ! Już o widokach nie wspomnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.05.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Aaaa hotel jest olbrzymi na pewno będzie luz, nawet jak w ostatniej chwili się zdecydujesz:yes: Trzymam kciuki, żeby zdrowie dopisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Anetko fotki absolutnie BOSKIE! I widoki i Wy również:jawdrop: Super, ze udało Wam się wyrwać Kochana zdrówka dla małych cukiereczków:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.05.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 O mamuniu jaki cudne fotki jak dobrze, że troszkę powisiały i zdążyłam obejrzeć. Skarby cudne a widoki powalają. Jak ja bym się też do tej Toskanii wybrała.... Zdróweczka wirusowcom zostawiam:hug: U nas w okolicy też taki wirus panuje, Zu jakiś miesiąc temu przechodziła a ostatnio moja koleżanka i jej dzieciaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.05.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 przyleciałam do Ciebie po zdjęcia- i nie zawiodłam się Cudowne - nie ma to jak Italia! Co w niej jest takoego, ze jak magnez działa? Dzieciaczki przesłodkie, a widoki Przytulaski zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.05.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dziękuję Kochane:hug::hug: To kawka ze śniadaniem i noclegiem:cool:. Asiu nie wiem czy twoja Rodzina przeżyłaby naszą wizytę Anetko! Toskańskie zdjęcia wywołały we mnie silne emocje od zachwytu do rozpaczy,od radości do wściekłości:lol2:Bo wiesz, fajnie ,że odpoczęliście widok takiej super rodzinki zawsze dobrze działa:yes:ale ja tak chciałabym tam zamieszkać,nie cierpię naszego klimatu,szarzyzny ,Toskania jest dla mnie najpiękniejszym miejscem na świecie,zazdroszczę wspomnień:hug: Gdyby nie dzieci to nie wiem czy bym się tam nie wyniosła:yes: Sanatorium to super pomysł,też jeżdziłam z filipem,co prawda z ostatniego w Rabce uciekłam w połowie turnusu z krzykiem ale i tak od tego czasu a było to trzy lata temu dziecko ani razu nie chorowało,zero antybiotyku a wcześniej ...szkoda mówić. ja też chętnie bym się przeniosła do Toskanii:cool: ja mam nadzieję, że to sanatorium to będzie antidotum na Marysi oskrzelowe dolegliwości bo kolejnej zimy jak ta poprzednia to chyba nie przeżyję...niemal bez przerwy zmiany w oskrzelach i steryd cały czas wziewny leciał:bash: nie wiem tylko czy ja wytrzymam sama z dziećmi 3 tygodnie w jednym pokoju:cool: piekne zdjecia, piekne miejsca i piekni Wy. miejsca gdzie moglabym zamieszkac to prowansja i wlasnie toscania Aniu dziękuję:hug:to co przenosimy się na emeryturkę do Toskanii? Anetko wspolczuje i zdrowka zycze:hug: Zdjecia jak zawsze piekne, zdolny ten Twoj mezulek:jawdrop::jawdrop: Widzialam juz wczoraj, ale padalam na twarz i juz nie mialam sily sie odezwac. Zaintrygowala mnie ta canonowska idiotka co to jest? Dziękuję:hug:idiotka to taki automatyczny aparat, wybierasz program a on sam ustawia parametry np taki http://www.mediamarkt.pl/aparat-canon-powershot-sx220-hs-szary,id-151957?gclid=CJ6AnYqHpLcCFRTMtAodSnoAPg ja mam właśnie idiotkę, właściwie miałam bo Młody juz na dobre się do niej przyzwyczaił Heloł Anetko ! Tu aneta56,,, Wyczytałam, że jesteś posiadaczką białych mebli i są one praktyczne, zatem z ciekawością prześledzę Twoje forum i poszukiwaniu zdjęć, mam nadzieję, że znajdę jakieś bo mam duuuuuuuuuużo do poczytania ! Ja jestem mamą też dwójki dzieci - syn ma 9 lat a córcia 16 m-cy i zarówno jedno jak i drugie lubią coś rozlać, rozpłaszczyć czekoladkę czy poodbijać rączki na lustrach Pozdrawiam Witam u siebie:welcome: no cóż resztki pożywienia na wyposażeniu domu to standard dla posiadających dzieci Aaaa hotel jest olbrzymi na pewno będzie luz, nawet jak w ostatniej chwili się zdecydujesz:yes: Trzymam kciuki, żeby zdrowie dopisało zobaczymy Martuś jak to będzie:hug: O mamuniu jaki cudne fotki jak dobrze, że troszkę powisiały i zdążyłam obejrzeć. Skarby cudne a widoki powalają. Jak ja bym się też do tej Toskanii wybrała.... Zdróweczka wirusowcom zostawiam:hug: U nas w okolicy też taki wirus panuje, Zu jakiś miesiąc temu przechodziła a ostatnio moja koleżanka i jej dzieciaki... Pasiu strasznie nas wymęczył ten wirus, chyba już po ale ostatni tydzień mega ciężki był...Marysię strasznie przemaglowało:( u nas właśnie zbiera wirus żniwo - nasz rodzinny mówił że strasznie dużo ludzi choruje - jeden ze żłobków zamknięto bo i dzieci i panie się pochorowały.. przyleciałam do Ciebie po zdjęcia- i nie zawiodłam się Cudowne - nie ma to jak Italia! Co w niej jest takoego, ze jak magnez działa? Dzieciaczki przesłodkie, a widoki Przytulaski zostawiam:hug: Dziękuję Natalko:hug: ano magnes , ja już dziś mogłabym się pakować i jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 20.05.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Hej Anetko . Od czasu do czasu zaglądam do wątku w którym zamieszczasz zdjęcia mieszkania, i za każdym razem na dłużej zatrzymuję się przy białej szafie .Nie obrazisz się, jeśli mocno się "zainspiruję" ? Zakochałam się w niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dziękuję Kochane:hug::hug: Asiu nie wiem czy twoja Rodzina przeżyłaby naszą wizytę Ty się moją rodziną nie zasłaniaj;)... moja Ci ona i doskonale zaprawiona w boju;). Buziaki:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Jezuniu anetko jakie foty, jak fototapeta. CUDNOŚCI!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.05.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Hej Anetko . Od czasu do czasu zaglądam do wątku w którym zamieszczasz zdjęcia mieszkania, i za każdym razem na dłużej zatrzymuję się przy białej szafie .Nie obrazisz się, jeśli mocno się "zainspiruję" ? Zakochałam się w niej witaj bo chyba oficjalnie to pierwszy raz? o ktorej szafie Piszesz??? ja nie mam nic przeciwko inspirowaniu się, co więcej będzie mi bardzo miło, że mogę Kogoś zainspirować Ty się moją rodziną nie zasłaniaj;)... moja Ci ona i doskonale zaprawiona w boju;). Buziaki:hug:. Asiu a co jak będziemy chcieli u Was zostać??? U Ciebie tyle atrakcji:) mam pomysła - Dzieci Wam podrzucę bo Wasze podchowane więc cobyście z P. z wprawy nie wyszli to się naszymi zająć możecie a my w stolycy zaszelejemy:lol2::lol2: a teraz tak na serio to Ty wiesz, że ja z tobą bardzo chętnie nie jedną kawkę wypiję:hug: Jezuniu anetko jakie foty, jak fototapeta. CUDNOŚCI!!!!! Dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 20.05.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Hmm... chyba już kiedyś miałyśmy okazję, ale to było tak dawno ... a piszę o szafce na buty (mogłam od samego początku konkretnie, bo u Ciebie przecież tyleeee bieli ). U mnie będzie szara-matowa, w pionie na pojedyńcze 4 fronty. Nie wiem czy dobrze myślę, ale Twoja chyba otwierana na click (?). Ja myślałam o takim mechaniźmie jaki stosuje się w typowych szafkach na buty. Ponieważ moja rónież ma być bez uchwytów, to otwierać się będzie poprzez pchnięcie danego frontu w jego dolnej części do środka. Druga połowa będzie miała jeden front stylizowany na 4 pojedyńcze, otwierana na click. W tej części będzie można powiesić sobie kurtkę. Mam nadzieje, że choć w połowie będzie tak ładna jak Twoja PS. A zdjęcie z wyjazdu rzeczywiście cudne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.05.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Cześć Anetko:hug:Ale mieliście fantastyczny odpoczynek!!! Zdjęcia rewelacyjne!!!!Szczerze zazdroszczę (i odpoczynku i takich umiejętności fotografowania- tu ukłony dla męża:yes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Anetko, nie dzwoniłam jeszcze, bo się bido męczyłaś z chorobami i nie chciałam zawracać dodatkowo gitary. Zdzwonimy się na pewno, ale mam nadzieję że zobaczymy za dwa tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.05.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Anetko dawno mnie nie było , oj dawno Pozytywnie zazdroszczę miłej niespodzianki , też tak chcę i życzę powrotu do zdrowia albo inaczej niech Was omijają wszystkie szerokim łukiem :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts