Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetko przyszłam się wreszcie oficjalnie przywitać w Twoim wątku:bye:, domek śliczny już dawno się z nim zapoznałam, ale jakoś nic nie pisałam, bardzo mi się podoba Twoja konsekwencja w wyborze stylu, masz niesamowite wyczucie i domek powstał niebanalny i bardzo ciekawy i ładny:yes:

Widziałam tez Wasze zdjęcia, zazdroszczę takich zasobów, ja też lubię fotki miejsc, które odwiedzamy a później mogę je godzinami oglądać, p.s. dzieciaczki śliczne:)

Chcę się też pochwalić i równocześnie podziękować za przepisy na sałatki:hug:, koniec końców zrobiłam tą z fetą i szynką, drugą z roszponką i gruszką, oprócz tego brokułki od MarJel i parę przystawek z pomysłów Kamiku, teściowa przeszczęśliwa i urosłam w oczach gości, wszystko pyszne i śliczne, dziękuję za przepisy, pozdrawiam miłej niedzieli:bye:

Hej Dziewczynki :hug:

weekend udany, słoneczny i prawie w całości spędzony na zewnątrz:cool::D

Anakris w takim razie witam Cię oficjalnie u siebie:welcome: i bardzoooo dziękuję :hug:

Przepisy naszych Forumowych koleżanek sa super i nie raz ratowały mnie z kulinarnej opresji :yes::D Cieszę się , że i Tobie się przydały:yes: Wiem , ze nasza Agawi ma też kulinarny wątek, w jej stopce jest odnosnik więc Mozesz i u niej pobuszować:cool: ta z fetą i szynką to jedna z moich ulubionych:D ja zrobiłam winogronowo - serową :cool:

Anetko stęskniłam się za Tobą :hug: Mało mnie ostatnio na FM, ale myślę o Tobie ciepło :).

Widziałam dopiero dzisiaj Twoje niesamowite zdjęcia. Każde bez wyjątku zachwycające. Bardzo potrzebowałam kawałka piękna, dziękuję, że się nim podzieliłaś :hug:

Anetko może za mało warstw, bo ile on mógł tego dać, sama nie wiem , dziś go zapytam. A powiedz mi z takich dostępnych u nas, jaki kupić żeby był dobry ? Bo jeszcze meble tarasowe muszę olejem potraktować.

A spotkanie jak najbardziej tylko nie w ten weekend, ale w przyszły możemy się umówić bardzo chętnie.

Ja olejuję Osmo Top Oil do blatów i żadnych plam nie ma.

Jak olejowałam w maju ubiegłego roku, tak dopiero po roku ponownie.

Polecam :D

Fotki som!!! Znaczy przestało lać!!!:lol2: U mnie jeszcze pokapuje, ale podobno od jutra ma być słonko!!! :lol:. Na razie wszystko pływa w wodzie:sick:.

Boszzzz... jak u Ciebie pięknie wszystko wybujało:jawdrop::cool:!!! U mnie dopiero w tym roku, czyli dwa lata po posadzeniu niektóre roślinki się rozkręcają;).

Buziaki zostawiam:hug:.

Ps. o mały włos byłabym jutro u Ciebie w niezapowiedzianych "gościach";)... ale następną razą włosa nie będzie;):lol2:

Agatah a ten Olej to do bielonego już blatu jaki ? Bo z tego co patrzę to raczej wszystko w kolorze naturalnym ????? A ja mam właśnie blat bielony.

Anetko pięknie u Ciebie, u mnie na razie glina pozbijana i miejscami spękana !!!!!! Aż mi się nie chce wierzyć, że za dwa lata tak i u mnie może być.

:wiggle: Tym bardziej musze Cię nawiedzić to mi może coś poradzisz w kwestii ogrodu, bo ja ciemna masa jestem w temacie, a na ogrodnika, projekty itp. już kasy niestety brak.

Milena ja kiedyś rozmawiałam z Panią z Biofy (jak mój olej z HTH zużyję to na pewno Biofę kupię) oni nie mają bielonego, a przynajmniej nie mieli ale Pani mówiła, że nie powinno byc problemu, żeby zrobić próbę w mało widocznym miejscu na wszelki wypadek.

Ja kiedyś tez uwierzyć nie mogłam, że u mnie będzie normalny ogród:lol2: nam pomagał pan od ogrodów na P (słynny w całym mieście i mocno przereklamowany w mojej ocenie), dzisiaj sama bym się za ogród wzięła, jedynie te murki bym zleciła do wykonania:rolleyes:

Milena daj znać kiedy i wpadaj:hug:

Dam znać Anetko, nie wiem czy w ten weekend akurat uda mi się wyrwać, bo mogę mieć pomoc do sprzątania i będę chyba tyrać. :yes: Za dwa tyg chcemy mieszkać - ba nawet musimy, bo za 8 dni przyjeżdża księżniczka :lol2::cool: - mały psiaczek i wszystko pod nią jest robione bo już dłużej nie można czekać. Ale gdyby się coś zmieniło to dam znać.