Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fiu, fiu :) piękny ogród :yes: .

Dziękuję:D

Anetko!!!ALE SIE ZALAPALAM!!!!!!!OGROD OBLEDNY!!!!!

Ja walcze ale do Ciebie nadal mi daleko:sick:ALE STARAM SIE ,STARAM:D chociaz na takie cuda przyjdzie mi jeszcze poczekać....

ZDROWKA DLA CIEBIE I CALEJ RODZINKI:hug:

Genowefa pisz co u Was, koniecznie!!!!

Anetko...pięknie!!!! a żurawki jakie cudne.....już sobie obiecałam , że dokupię na przyszły rok jeszcze pare!!!!

Dzięki Beatko, ja swoje muszę porozsadzać bo tak się rozrosły, że mają zbyt ciasno...ja je uwielbiam:wiggle:

Anetko,

Spotykam Cię,czytam u większości forumek i zawsze jakoś brak czasu zajść do Ciebie .

Czasem podczutę ale jakoś brak czasu aby odpisać:rolleyes:

Zawsze uważnie czytam Twoje wypowiedzi,bo zazwyczaj dobrze prawisz i w 100% się z Tobą zgadzam :lol2:.

Szczególnie w tematach dzieciowych bo na tych wątkach głównie bywam :rotfl:

Mam nadzieję,że kolejnym zjeżdzie się nagadamy :lol2:

A ogród?:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

witam sie pięknie w ten słoneczny piątkowy dzień:)

już się tu kiedys witałam i nawet coś tam pisałam:)

czytałam kiedys ,ze zamówiliście domek ogrodowy drewniany dla dzieci , czy juz go macie? chciałabym abys coś napisała o wymiarach tego domku tzn. czy jest duzo miejsca w środku , my zamówiliśmy drzewo i chcemy robic sami domek (bo żaden domek z gotowych mi nie odpowida do konca) albo dach , brak okienniczek , brak drzwi, a to za mały itp. ruszamy jutro rano z domkiem ,wiec wdzięczna byłabym za wszelkie wskazówki. dorota

Część Anetko - ja już kiedyś pisałam ale powtórzę, że Twój ogród to dla mnie idealne połączenie starego i nowego oraz że ma wspaniały nastrój do wypoczynku:yes:

Czy Twój jaśmin pachnie? Bo ja mam jeden starutki egzemplarz, który pachnie obłędnie i nie chciałam wierzyć, jak wyczytałam że nowe odmiany nie pachną. A tymczasem to prawda! :mad: Widziałam niedawno właśnie taki niepachnący egzemplarz :mad:

Wygląda na to, że będę musiała rozmnażać swój za pomocą jakichś odrostów, bo inaczej to lipa;)

Ps.: żeby nie było - lipa to moje ulubione drzewa; na działce moich rodziców właśnie kwitnie i pachnie równie obłędnie jak mój jaśmin:D

Frania domku jeszcze nie ma, miał być jutro ale po raz 4 facet stwierdził, że nie da rady:bash:, miał dzwonić dziś wieczorem i nie zadzwonił, wściekła jestem jak diabli...:mad::mad::mad:

Dziewczyny czy któras z Was zamawiała ten domek i go otrzymała bo ja się zaczynam zastanawiać czy w ogóle się go doczekam...

Asia dziękuję:hug:ja mam 2 maleńkie, jeden pachnie a drugi nie, u sąsiadów rośnie ogromny okaz, jak wieczorem jestem na tarasie to czuję jego cudny zapach...mój tak intensywnie nie pachnie, może za młody jeszcze;)