gajzo 11.06.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 fiu, fiu piękny ogród . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.06.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Anetko!!!ALE SIE ZALAPALAM!!!!!!!OGROD OBLEDNY!!!!!Ja walcze ale do Ciebie nadal mi daleko:sick:ALE STARAM SIE ,STARAM:D chociaz na takie cuda przyjdzie mi jeszcze poczekać....ZDROWKA DLA CIEBIE I CALEJ RODZINKI:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.06.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Anetko...pięknie!!!! a żurawki jakie cudne.....już sobie obiecałam , że dokupię na przyszły rok jeszcze pare!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.06.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 fiu, fiu piękny ogród . Dziękuję Anetko!!!ALE SIE ZALAPALAM!!!!!!!OGROD OBLEDNY!!!!! Ja walcze ale do Ciebie nadal mi daleko:sick:ALE STARAM SIE ,STARAM:D chociaz na takie cuda przyjdzie mi jeszcze poczekać.... ZDROWKA DLA CIEBIE I CALEJ RODZINKI:hug: Genowefa pisz co u Was, koniecznie!!!! Anetko...pięknie!!!! a żurawki jakie cudne.....już sobie obiecałam , że dokupię na przyszły rok jeszcze pare!!!! Dzięki Beatko, ja swoje muszę porozsadzać bo tak się rozrosły, że mają zbyt ciasno...ja je uwielbiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ja się właśnie zastanawiam, gdzie u siebie przeznaczyć na nie miejsce... Nawet mam kilka sztuk, tylko one tak ślicznie w grupie wyglądaja.... Kombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 13.06.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 I ja pozytywnie za żurawkowana!!! Anetko twoje piękne- jak i wszystko inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.06.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Cześć Anetko . Kompozycje kwiatów wyglądają pięknie , ja lubię jak jest kolorowo w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.06.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 To prawda, że żurawki najfajniej wygladają grupowo. Pierwotnie chciałam ogród kwitnący na biało - fioletowo , niebiesko....trochę żałuję że się tego planu kurczowo nie trzymałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 13.06.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Piękny ogród Anetko . Chyba te żurawki maja cosik w sobie bo mnie tez urzekły i w związku z tym, że ty gdzie teraz mieszkam będzie mała rewolucja w ogrodzie to sobie posadzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 13.06.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Anetko,cuuuuuuuuuuuudnie u Was A propo planów ,to mój ogród ma być zielono-biały ,ciekawe czy się nie złamię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.06.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Anetko, Spotykam Cię,czytam u większości forumek i zawsze jakoś brak czasu zajść do Ciebie . Czasem podczutę ale jakoś brak czasu aby odpisać Zawsze uważnie czytam Twoje wypowiedzi,bo zazwyczaj dobrze prawisz i w 100% się z Tobą zgadzam . Szczególnie w tematach dzieciowych bo na tych wątkach głównie bywam Mam nadzieję,że kolejnym zjeżdzie się nagadamy A ogród?:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.06.2013 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dziękuję Dziewczynki:hug: Ola mnie ogrodnik przekonał argumentem, że będzie smutno... Lady w teorii to ja całkiem dobra jestem:lol2::lol2: w praktyce różnie wychodzi:yes: a zjazdu doczekac sie nie mogę, mam nadzieję że tym razem się uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.06.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Anetko ogród masz absolutnie CUDOWNY- taki naturalny i tajemniczy:yes: Bardzo mi się podoba, piękne kolory i jakie masz już duże, cudne żurawki:jawdrop: Moje są na razie dość małe:( Wybierasz się nad morze w czerwcu? Miłego weekndziku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.06.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Anetko ja też dopiero dopatrzyłam się zdjęć z przecudnego ogrodu No naprawdę jest jak zaczarowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.06.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Anetko, u Ciebie jak zawsze - pięknie i bajecznie Twój wątek powinien być przepisywany jako cudowne lekarstwo na smutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.06.2013 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Dziękuję Dziewczynki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 21.06.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 witam sie pięknie w ten słoneczny piątkowy dzień już się tu kiedys witałam i nawet coś tam pisałam:) czytałam kiedys ,ze zamówiliście domek ogrodowy drewniany dla dzieci , czy juz go macie? chciałabym abys coś napisała o wymiarach tego domku tzn. czy jest duzo miejsca w środku , my zamówiliśmy drzewo i chcemy robic sami domek (bo żaden domek z gotowych mi nie odpowida do konca) albo dach , brak okienniczek , brak drzwi, a to za mały itp. ruszamy jutro rano z domkiem ,wiec wdzięczna byłabym za wszelkie wskazówki. dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 21.06.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Część Anetko - ja już kiedyś pisałam ale powtórzę, że Twój ogród to dla mnie idealne połączenie starego i nowego oraz że ma wspaniały nastrój do wypoczynku:yes: Czy Twój jaśmin pachnie? Bo ja mam jeden starutki egzemplarz, który pachnie obłędnie i nie chciałam wierzyć, jak wyczytałam że nowe odmiany nie pachną. A tymczasem to prawda! Widziałam niedawno właśnie taki niepachnący egzemplarz Wygląda na to, że będę musiała rozmnażać swój za pomocą jakichś odrostów, bo inaczej to lipa;) Ps.: żeby nie było - lipa to moje ulubione drzewa; na działce moich rodziców właśnie kwitnie i pachnie równie obłędnie jak mój jaśmin:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Frania domku jeszcze nie ma, miał być jutro ale po raz 4 facet stwierdził, że nie da rady:bash:, miał dzwonić dziś wieczorem i nie zadzwonił, wściekła jestem jak diabli...:mad: Dziewczyny czy któras z Was zamawiała ten domek i go otrzymała bo ja się zaczynam zastanawiać czy w ogóle się go doczekam... Asia dziękuję:hug:ja mam 2 maleńkie, jeden pachnie a drugi nie, u sąsiadów rośnie ogromny okaz, jak wieczorem jestem na tarasie to czuję jego cudny zapach...mój tak intensywnie nie pachnie, może za młody jeszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.06.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 O rany... to mi przypomina naszego kominkowego - ciągle obiecuje, że będzie i ... tyle go widzieli . Trzymam kciuki Anetko by w końcu dowiózł Wasz cudny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts