zuzia17 28.06.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 AnetkoWitam jako cicha czytelniczka Twojego wątku. Udzielam się rzadko z powodu braku czasu niestety. Należę do grona tych, którzy podziwiają Twój piękny dom, ale również cenią Twoją wiedzę w różnych zakresach, m.in. w tematyce "dziecięcej".Chciałabym Cię zapytać o kwestię bynajmniej nie związaną z wnętrzami. Mam dwóch synów niejadków. Czytałam kiedyś u Ciebie, że miałaś podobny problem. Ja sobie już totalnie z tym nie radzę. Moje dzieci jedzą naprawdę bardzo mało i wciąż to samo. Absolutnie nie chcą próbować niczego innego. Ja natomiast wypróbowałam juz wiele sposobów, aby skłonić je do jedzenia. Obaj znajdują się bardzo nisko w siatce centylowej i w kwestii wagi i wzrostu, starszy w 5 centylu, młodszy w 3. Lekarze wydaje mi się bagatelizują ten problem, choć ostatnio pojawiła się sugestia, że moglibyśmy zrobić dzieciom badania. Robimy standardowe co roku i nic niepokojącego nie wykazują. Jak Ty poradziłaś sobie z tym problemem? Może masz jakieś wskazówki dla matki dwóch niejadków? Obawiam się, ze ja sama niedługo będę potrzebowała pomocy specjalisty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 29.06.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 witam Anetko, nasz domek się wykancza (dzis musze pomalowac w środku, zrobimy skrzynki , ustawić w docelowym miejscu, itp) roboty z nim było sporo, gdyby nie to ,ze musieliśmy mieć duży domek (córka prawie 10 lat) napewno kupilibysmy gotowca , bo materiał kosztował nie mało i praktycznie cały tydzień cięzkiej pracy ! a to nie koniec bo dopieszczac będe go pewnie jeszcze ze 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 01.07.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) Halo , halo Ogród super , kwiaty cieszą oczy:yes: Trochę mnie tu nie było ale zdjęcia z wyjazdu supeeeer. Krajobrazy piękne, to wiadomo , ale jak Wy ładnie te zdjęcia zrobiliście:yes: ( baaaardzo ładnie) Ja ostatnio mam takie fazy że jak nie ma słońca lub pada to sobie myślę " jak fajnie byłoby mieszkać gdzieś na południu Europy , gdzie świeci słońce i jest ciepło" a jak świeci słońce i przypieka ze dwa dni to już umieram z upału i cieszę się że jednak się nie urodziłam w jakimś ciepłym kraju Normalnie nie wygodzisz babie Chyba wszędzie dobrze gdzie nas nie ma Ale pogoda nas już wkurza. Wyczytałam u Venuski że ćwiczysz skalpel , też ćwiczę . Edit. Gospodyni wątku chyba się wczasuje nad morzem Edytowane 5 Lipca 2013 przez modena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fioletowafiolka 05.07.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Atika, tak - dawalam grunt:yes:, w przeciwnym razie by sie sypala przy malowaniu i ciezko by bylo ja na bialo zamalowac bo wylazilyby z niej drobinki, ktore brudzilyby biala farbe:yes: Anetko ja odnośnie białej cegły Czy pod farbę dawałaś jakiś specjalny grunt? Czy może być zwykły do ścian? Rozumiem, że po gruncie szła farba podkładowa i później ostateczna farba. Czy po ostatecznej farbie dawałaś jeszcze jakiś impregnat aby cegła się nie brudziła przy użytkowaniu? Aha i zdradź dobra koleżanko jaką farbą pomalowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.07.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Anetko co u was? jak dzieciaki? pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Gdzie sie podziała subskrypcja tego wuntku ???? No zniknęła...bezczelnie ! Aneciu, witaj kofana i od razu z japą...GDZIE JESTEŚ ??? !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 09.07.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Pogoda taka, że Anetka napewno z ogrodu ani swojego pięknego tarasu z dziećmi nie schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Taaaaa Albo znowu mąż okazał się romantykiem i wywiózł ją na wycieczkę do Turkmenistanu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Halo!!! Gdzie jesteś jak Cię nie ma???:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 hallo co tam Anetko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.07.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dziewczynki jestem na urlopie nad morzem - sama z dzieciakami więc słowo urlop w tym przypadku mocno na wyrost użyte;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.07.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dziewczynki przepraszam, że zbiorowo ale dzieciaki mam na karku;) cegła zaimpregnowana unigruntem i na to farba biała Jotuna , nie dawałam impregnatu Niejadek...ja "olałam " problem bo po kilku latach walki doszłam do wniosku, że prędzej ja wyląduję w zakładzie zamkniętym aniżeli mój syn spełni moje kulinarne oczekiwania, tak więc je to na co ma ochotę i tylko czasem kiedy mam gorszy dzień to ten stan doprowadza mnie do rozpaczy, ja nie jestem w stanie zrobić z tym nic - na niejadka nie ma rady , nie pomagają grożby, prosby czy szantaż, jedyne co pozostaje to akceptacja takkiego stanu i ja na tym etapie chyba jestem:rolleyes: domek...domku nie będzie, obecnie czekam na zwrot kasy bo ja taka mega głupia byłam że zapłaciłam za całość jak będę miała więcej czasu to opiszę domkową farsę a wszystkie chętne na wspomniany domek póki co przestrzegam... My od 2 tygodni szalejemy nad Bałtykiem tzn dziecaki , ja się stresuję bo moja Dwójka na plaży to dla mnie zadanie ekstremalne no ale daję radę, pogoda fajna, temperatura też tylko opiekunka dla dzieciaków by się przydała;) Ściskam Was mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.07.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 W zeszłym roku tez tak "wypoczywałam" tylko, że z 4 A gdzie jesteście ? Dawaj foty ! :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.07.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Anetka, mimo wszystko miłego wypoczynku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 10.07.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Miłego odpoczynku Aneto, jezuu a ja tak czekałam na ten domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.07.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Aaaaa! To już wiem gdzie jesteś! Mimo wszystko odpoczywaj ile się da i kiedy się da;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.07.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Oj a trzeba było Gumiśce dać znać!!!!Ja tak chciałam nad morze a maz nie da rady i sama z dzieckiem jechać nie chciałam:rolleyes:A TAK BYSMY SIE OBIE RAZEM POSTRESOWAŁY Z DZIECIAKAMI;)Miłego urlopu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.07.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 No to czekamy aż "wypoczniesz" miłego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.07.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Anetko, wrociliscie juz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 22.07.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Czyżby wakacje trwały dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts